Parduotuvė pagal Kategorijas

RS-RC už 1/10 modeliavimas laipiojimo automobilių kietas lukštas, 313 ratų bazė Cherokee " shell Centrinis SCX10 90046 90047

Nauja

€60.55

Pastaba:Visi mūsų produktai yra žaislai, prašome žr dydis produktus, prieš jums pirkti, visi produktai yra tinkami tikrą automobilį!!!

Savybės: Pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, Prabangus apdailos

Specifikacijos: Tinka 1/10 modeliavimas laipiojimo automobilių Ašinis SCX10 90046 90047 Įskaitant: Cherokee sunkiai shell, vidus minkštas apvalkalas, ratų antakius, stiklas, galinio vaizdo veidrodėlis, priekiniai ir galiniai valytuvai, rankenos, lempų gaubtai, oro paėmimo grotelės; Medžiaga: automobilių apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, tvirtas ir patvarus, su iš anksto atvėrė skyles, be jokių papildomų skylių reikalaujama, ir varžtai yra suderinta, kad palengvintų montavimo mažų detalių; Matmenys: Ratų bazė 313 automobilių lukštais, kurių bendras ilgis 503mm, o plotis 205mm, kad Paketu sarašas: 1Set * raudona/Žalia/geltona Automobilio su lukštais, Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. 1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2 .Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus. 3 .Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: q65, defender 110 kraštelis, centrinis scx10, scx10, rėmas rc, 3 8 rc beadlock, hrb, 275mm, antenos skaitytuvas, kėbulo karkasas skaitytuvas.

Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Nuotolinio Valdymo Pultelis
Ratų bazė Viršutinį Dangtelį
RC Dalys ir Acc Pagrindinė Ašis
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Prekės Pavadinimas JIMITU
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Atnaujinti Dalys/Priedai Automobilių Shell
Kiekis 1
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Modelio Numeris scx10
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 20120280
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Techniniai parametrai Vertė-2

Parašyti atsiliepimą

RS-RC už 1/10 modeliavimas laipiojimo automobilių kietas lukštas, 313 ratų bazė Cherokee

RS-RC už 1/10 modeliavimas laipiojimo automobilių kietas lukštas, 313 ratų bazė Cherokee " shell Centrinis SCX10 90046 90047

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti