Parduotuvė pagal Kategorijas

Kamuolys ir plokštės kontrolės sistema PID Varžinis ekranas Atviro kodo

Nauja

€146.05

STM32 ir Arduino versijos neapima maitinimo adapteris (12V 5A)

Kamuolys ir plokštės sistema yra vertingas automatinio valdymo mokymosi priemonė.Mūsų kamuolys ir plokštės sistema yra konkurencinga kaina, palyginti su brangios įrangos kolegijos laboratorijas, ir kiekvienas eilinis tyrimas gali padengti išlaidas.Produktų naudojimo metalo apdirbimo, prilipusių prie mūsų nuosekliai boutique strategiją, teikti atitinkamus mokymosi medžiagos ir šaltinio kodas.

Pagrindo medžiaga: visos aliuminio lydinio Vairo pavara: aukštas sukimo momentas vairo pavaros Mechaninės dalies svoris: 934g Mechaninė dalis + elektroniniu būdu valdoma svoris: 1477g Maksimalus dydis (ilgis, plotis ir aukštis): 200*260*144mm Maitinimo šaltinis: saugomų maitinimo adapteris Valdytojas: STM32F103C8T6 ir suderinama Arduino neprivaloma Ekranas: 0.96 colių OLED Programą parsisiųsti: serial vienu spustelėjimu atsisiųsti ar SWD atsisiųsti (suderinamas su Arduino versija nepalaiko SWD) Nuoseklusis prievadas: rezervuota 1 būdas Vartotojas mygtuką: 1 LED apšvietimas: 1 Servo sąsaja: 2. Nuotolinio valdymo režimas: PS2 rankena Kodo (open source: visiškai atviro kodo, įskaitant kontrolės kodą, koordinuoti gavyba kodas, schema ir pan., paramos PID parametrų internete padarinių.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Mes neturime laivų P. O. Box, pls padaryti palieka mus galioja adresas ir pašto kodą.Galioja telefono Nr.

taip pat prašoma ir svarbu pristatymas.

2.Nemokamas pristatymas nėra įtraukti mokesčių ir nuotolinio mokestis.Prašome patikrinti, su savo Muitinės pirmas. 3.galite grąžinti visus produktus, kuriuos nusipirkau,net ir šios puikios būklės.tačiau pirkėjas neprivalo mokėti grąžinimo siuntimo išlaidas. 4. Visais atvejais pirkėjams mokėti pristatymo mokesčio dėl savo išlaidų grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.

Žymos: atmega8 valdyba, pid relė, c100 rex, pid valdymas, pid ssr, mipi valdyba, pid termostatas, 5050 valdyba, alfa valdyba, 18v valdyba.

Priedų Tipas Pratęsimo Valdyba
Prekės Pavadinimas waithome
Suderinamas su STM32

Parašyti atsiliepimą

Kamuolys ir plokštės kontrolės sistema PID Varžinis ekranas Atviro kodo

Kamuolys ir plokštės kontrolės sistema PID Varžinis ekranas Atviro kodo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti