Parduotuvė pagal Kategorijas

2VNT žibintas padengti rėmelio apdaila custom decal " Ford Ranger wildtrak m. 2016 m. naujo dizaino ranger lempos modifikuotų papuošti lipdukas

Nauja

€8.14

Tinka: toyota tundra įgulos max tundra doouble kabina tundra reguliariai yra 3 dydžių lova lipdukai, prašome patvirtinkite, modelis, jūsų tundra ,ačiū.Metų: nuo 2009 iki 2019 Spalva: įvairių spalvų yra.Kas įskaičiuota: Vairuotojo ir Keleivio Pusėje Kūno Lipdukai įtraukti

SPALVA PASIIMTI

a: Naudojami laikyti decal/užrašu kartu.b: grafinis/žymėjimo/decal ar užrašu.c: lipni dalis grafikos.d: Popieriaus pagrindu, kad gauna lupasi

1 ŽINGSNIS: įsitikinkite, Kad paviršius yra švarus.Viduje & ne.Nustatyti vietą, kur norite, kad vinilo perdavimo eiti.Naudoti juosta priemonė anda pieštuką pagalbos centre elementą laisvos vietos.Saugus kiekviename gale ar kampe, rietime izoliacine juosta.

2 ŽINGSNIS: Pašalinti padėties nustatymo juosta iš vieno galo vinilo trans fer ir laikykite nuspaudę ralease linijinės, o lėtai šveitimas premask toli atgal link vyriai.Vinilo išliks premask.Laikinai juosta nulupti skyriuje paviršiaus ir toli nuimamu apsauginiu sluoksniu su peiliu ar acissor.Lengvai purškimo transporto priemonės ir atgal lipdukas su muilo ir vandens tirpale.

3 VEIKSMAS: Laikykite pabaigos vinilo perduoti kelis incher atstumu nuo paviršiaus ir lėtai nustatyti perdavimo žemyn nuo vyrių outwar ir naudoti sqeege imtis visų vandens ir apie atliekamas taikant slėgį.

STEP4: Palaukti iki 30 minučių, išimkite premask, jei esate naudojamas šlapias metodas.Pradedant nuo kampo, lėtai žievelės toli premask tiesiogiai acrossitself ne 180 laipsnių kampu.Dar kartą atidžiai valytuvas visas sritis, kad, atrodo, liftas.

STEP5: Atsargiai aštriu peiliu supjaustyti juostele per durų angas ir skydelis seperations,ir supjaustyti papildomos medžiagos.Sulenkite eccess kino aplink durų kraštus ir skydo briaunų.

Žymos: lipdukas " ford ranger, decal ford, ford focu, ford ranger t7, ford ranger kiliminė danga padengti, ford ranger tuning komplektas, 2011 m. " ford ranger priedai, ford ranger rod, ranger lipdukas, "chrome" ford ranger.

Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Elemento Aukštis 0cm
Kategorijos Lipdukai
Elemento Plotis 0cm
Dizainas Animacinių filmų
Pakuotė Ne Supakuoti
Medžiagos Tipas KK
Modelis Oem
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Ilgio 0cm
Elemento Tipas Lipdukai
Tipas Klijai Lipdukas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

2VNT žibintas padengti rėmelio apdaila custom decal

2VNT žibintas padengti rėmelio apdaila custom decal " Ford Ranger wildtrak m. 2016 m. naujo dizaino ranger lempos modifikuotų papuošti lipdukas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti