Parduotuvė pagal Kategorijas

304 Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno Picos mašinų Gamybos Linija Pica Kūgio Formavimo Mašina, Orkaitė vitrinos

Nauja

€1 242.21

304 Maisto Kokybės Nerūdijančio Plieno Picos Kūgio Gamybos Linijos Pica Kūgio Formavimo Mašina, Orkaitė Vitrinos

Pica Kūgio Formavimo Mašina, Orkaitė Vitrinos Įžanga

1.Naujo tipo pica spurgų mašina turi gerą išvaizdą ir yra toks pat skanus kaip tradicinė pica. 2.Ji yra lengva pagaminti, be nuomos profesionalus virėjas, sutaupyti daug išlaidų.Taigi, kaina, ji tampa labiau priimtinas daugeliui žmonių. 3.Taip pat, picos kūgio galima laikyti rankoje, kaip ledai.Jis yra greitas ir patogus maisto lengva priimti.

Pica Kūgio Formavimo Mašina, Orkaitė Vitrinos Privalumai

1.Pažangios technologijos: įvadas, pažangių technologijų ir technologijų, Italija, gerai įrengtas, šalyje liko tik saujelė. 2.Saugos gamyba: pagrindinių kontrolės saldžiųjų bulvių pica gamybos procesą. 3.Lanksti gamyba: reguliuojamas temperatūros, pagal skirtingus receptus sureguliuoti apatinį ir viršutinį sluoksnį cilindro formos temperatūra. 4.Instrukcijos priminti: saldžiosios picos built-in, automatinis signalizacijos prietaisas, periferinė maitinimo indikatorius + core temperatūros įspėjamoji lemputė. 5.Avarinis planas: avarinio stabdymo mygtuką, kol paspauskite žemyn nustoti dirbti. 6.Madingi, pagrįstą struktūrą, visas nerūdijančio plieno gamybos, patvarus.

Pica Kūgio Formavimo Mašina, Orkaitė Vitrinos Nuotrauką Parodyti

Pica Kūgio Formavimo Mašina, Orkaitė Vitrinos Klientų Atsiliepimai

Pica Kūgio Formavimo Mašina, Orkaitė Vitrinos Bendrovė Įvadas

Zhengzhou Žinomas Imp.&Exp.Bendro.Ltd, kaip dukterinės įmonės valstybei priklausančių grupei priklauso pridėti vyriausybė įmonė,įkurta 1986 m ISO9001-2008 tarptautinius kokybės sertifikavimo.Mūsų gamykla įsikūrusi Zhengzhou city,Henan provice,Kinija,su greito transportavimo prieiga.Su pirmaujančių lygio tachnology,visi mūsų produktai atitinka tarptautinius kokybės standartas, CE,GMP,RVASVT ir ISO9001 sertifikatus ir vertinama visame pasaulyje.

Prašome atkreipti dėmesį

1.Jei pasirinksite "pristatymas jūra", mes padėsime jums organizuoti vežimas jūra, o pristatymas į artimiausią jūrų uosto!Jei laivybos jūra, mūsų pasiūlymas yra pagrįstas CNF prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius(pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekių. 2.Jei pasirinksite "pristatymas, lėktuvo", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatymo į jūsų artimiausią oro uostą!Jei siunta iki skrydžio, atvykus oro uoste, pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekių. 3.Jei pasirinksite "pristatymas express", mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių express(tokių kaip DHL/TNT/FEDEX,ect) ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu(nuo durų iki Durų " paslauga)!Jei siuntos, express, po atvykimo, pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius, yra gerai. 4.Jei pasirinksite "pristatymas traukiniu", mes padėsime jums organizuoti vežimą Traukiniu+Sunkvežimių ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu(nuo durų iki Durų " paslauga)!Jei vežimo Traukiniu+Sunkvežimių, po atvykstant, jums nereikia mokėti, bet daugiau!Mūsų pasiūlymas jau apėmė mokesčių ir muitų mokesčių!Šio metodo pagrindinė tinka klientai ateina iš Rusijos, Kazachstano, Kašmyro, Mongolijos, Uzbekistano ir kitų vidaus vandenų šalį. 5.Pirkėjas turi apžiūrėti paketas/prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.Jei yra jokią žalą, kreipkitės į vietinį TNT/DHL/FEDEX paprašyti skundų ir reikalavimų arba susisiekite su mumis per 24 valandas.Nes mes esame mechaninė produktas, skirtingos šalys turi skirtingas įtampas ir kištukais, todėl mes nepritariame 14 dienų grąžinimo, prašome atidžiai perskaityti prieš pateikiant užsakymus, kitaip mes negalime prisiimti atsakomybės. 6.Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų mašina priklauso tinkinti produktą, tai nereikia priimti "anuliuoti jo užsakymą," kartą organizuoti gamybą.

Žymos: nešiojamų alaus maker, visos pica, Krosnelė, profesinės pica maker, kepyklos duoną orkaitėje, krosnelė pica, maisto įranga, thermomix, tešla sheeter, automatinis gamybos mašina.

Ekranas kabineto Svoris 25kg
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) Pica Mašina
Įtampa (V) 110V/220V
Ekranas kabineto Matmenys 52*52*39cm
Priedai no
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Galia (W) 2600W
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Liejimo
Prekės Pavadinimas Liuben
Garantija 12 Mėnesių
Produkto Pavadinimas 2 Pica kūgis
Matmenys 53*35*98cm
Krosnies Masė 40KG
Modelio Numeris KN-POR-3
Svoris 45KG
Produkto Pavadinimas 1 Pica kūgio formavimo mašina
Sertifikavimo ce
Orkaitės Matmenys 820*440*530mm
Produkto Pavadinimas 3 vitrinos

Parašyti atsiliepimą

304 Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno Picos mašinų Gamybos Linija Pica Kūgio Formavimo Mašina, Orkaitė vitrinos

304 Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno Picos mašinų Gamybos Linija Pica Kūgio Formavimo Mašina, Orkaitė vitrinos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti