Parduotuvė pagal Kategorijas

5.5 L 1500W Planetos stendas maišytuvas virtuvės prietaisai tešlą maisto procesorius mašina su mėsmalė ir sulčiaspaudė

Nauja

€123.58

5.5 L 6 greičių Elektros Stendas Maišytuvas Su Sulčiaspaudė Ir mėsmalė Aprašymas:

Stendas maišytuvas s 1500W elektrinis variklis leidžia jums išspręsti sudėtingą darbą su savimi.Jame yra 5.5 L dubuo talpa.Plius, maišytuvas turi 6 greičio nustatymai, leidžia jums nustatyti teisingą greičiu minkyti tešlą ar virželis grietinėlės.Pristatymo kruopščiai maišymo rezultatas kiekvieną kartą, jo galingas 1500W variklio, pastatytas pasiekti tokių rezultatų.Jo 3 maišymo priedai užtikrina puikų maišymo rezultatus kiekvieną kartą.Kepimo visai šeimai visada yra problema su šiuo maišytuvu.Jos 5.5 L dubuo talpa reiškia, kad jis gali dirbti su dideliais kiekiais sudedamųjų dalių.Galite sutaupyti laiką su " hands-free maišymo dėka šis maisto maišytuvas.

Pagrindinės Savybės:

Universalus stovas maišytuvas

Išminkyti tešlą, padaryti duonos, suplakite grietinėlę,mėsmalė,sulčiaspaudė

✓ Minkyti tešla:C formos kablys mišiniai ir kneads miltų su 600g daugiausiai vienu metu, miltų ir vandens santykiu 5:3 ✓ Galingas Variklis Su 6 Greičiais: 1500W Aukštos kokybės variklis, 6-pavarų maišytuvu visi jūsų maisto gaminimo poreikius.Tai užtikrina puikų maišymo rezultatus kiekvieną kartą. ✓ Tvirtinimo Komplektas: 5.5 L nerūdijančio plieno dubuo siūlo pakankamai pajėgumų.Daugiafunkcinė priedai yra įtraukti: tešlos kabliai, butas spragilas, vielos whisk, ir splash guard, kurie padės jums pridėti ingredientai ir nedarant netvarka. ✓ Led mėlynos šviesos greičio rankenėlę . ✓ Tilt-head & Anti-slip Dizainas: Tilt-galvutė leidžia lengvai patekti į mišinį.Anti-slydimo silikono siurbimo taures įsitikinkite, kad mašina nuolat dirbant. ✓ Mėsmalė ✓ Sulčiaspaudė MODELIS : Galia (W): 1500W

Įtampa (V): 220 - 240V

Dažnis: 50 / 60Hz Galia: 5.5 L

Pirkėjo Pranešimą:

1. atkreipkite dėmesį, kad šis punktas yra 220-240V/50-60Hz, galima su ES kištukas, todėl, jei jums reikia AS ar UK ar JAV tipo kištukas, mes atsiųsime tinkamą kištuko adapterį .

-----------------PIRKĖJAS SKAITYTI------------- Apie Laivybos 1. Įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas, mes galime siųsti elementą, per 5 darbo dienas po apmokėjimo padaryti. 2. Prašome įvesti savo tikrąjį PAŠTO KODĄ pateikdamas užsakymą, kitaip jūsų sklypas būtų ne laivybos out.Patikrinti teisingą pašto kodą interneto svetainėje dhl,http://dct.dhl.com/ 3. Prašome įvesti savo VARDĄ, pavardę, įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kai po mokėjimo atlikimo. (ypač Rusijos Klientams) 4. Prašome įvesti savo ADRESO ir Telefono Numerį, Buto Numerį, Gatvės, Miesto, Regiono ir Šalies,kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžintas. 5. Jei jums nereikia gauti paketą, per 36 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiami ir neutralūs atsiliepimai, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą. 6. Kartais mes ne laivas express, jūs pasirinkote, pavyzdžiui: jūs pasirinko DHL galime laivas "Fedex" IE, it dpends dėl padėties 7. Visos Pakuotės galite stebėtipaketas :https://www.17track.net/en Apie Garantija: 1)Visi straipsniai bus bandymas prieš laivas jums, 2)Per garantinį laikotarpį, jei yra problema atsitinka dėl kokybės priežasties, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas arba vaizdo įrašus į problemą ir siųsti mums patikrinti Apie Atsiliepimus: 1. Mes visada darome viską, kad paslaugų ir visada teikti geriausias kokybės prekės kiekvienas vartotojas, Savo 5 žvaigždučių Peržiūra bus Labai vertinama ir Skatinama .2.Tešlos kabliai ir buto spragilas yra pagaminti iš aliuminio lydinių, jie yra lengvas ir tvirtas, bet negali į plauti indaplovėje.Šilumos indaplovė ardo kad electrodeposited danga indai.

3.Į dubenį ir vielos plakti, yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, diswasher saugus.

4.Indai yra gerai padaryta ir labai stiprus, tiesiog įsitikinkite, kad įrengiant jums suderinti montavimo iki jungties ir tvist į jį apsaugoti prieš naudojimą.

Ačiū ! 2. Jei turite klausimų apie paslaugas ar produktus,pls susisiekti su mumis laisvai,mes nuoširdžiai, kad patenkinti jus, tai yra mūsų atsakomybė,Pls nepalikite neigiamų atsiliepimų, be susisiekite su mumis.Ačiū.Blogas Peržiūros ir Ginčą gali išspręsti nieko

Žymos: malūnėlis turėtojas, tiek dubuo, mini, kenwood maišytuvas, maisto perdirbimo mašinos, cappucino maker, maišytuvas, automatinis folija štampavimo mašina, maišytuvas stovi, mėsmalė zelmer dalys.

Sertifikavimo CB
Struktūra Stovas / Lentelė
Būsto Plastikiniai
Prekės Pavadinimas TIESIOG PIRKTI
Galia (W) 1500W
Funkcija Tilt-Vadovas Dizainas
Maišymo Dubuo Talpa 5.5 L
Kilmės KN(Kilmės)
Priedai Vielos Plakti
Numeris Greičio Nustatymai 6 greičio
Įtampa (V) 220V
Modelio Numeris LT-208M
Dubenyje Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

5.5 L 1500W Planetos stendas maišytuvas virtuvės prietaisai tešlą maisto procesorius mašina su mėsmalė ir sulčiaspaudė

5.5 L 1500W Planetos stendas maišytuvas virtuvės prietaisai tešlą maisto procesorius mašina su mėsmalė ir sulčiaspaudė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti