Parduotuvė pagal Kategorijas

Mados Moterų Sandalai Atsitiktinis Batų Paslysti Ant Sandalai Patvarus Minkštas Zomšos Viršutinės Neslidžia Vienintelis Vasaros Home Office Batai

Nauja

€14.61

Mados Moterų Sandalai Atsitiktinis Batų Paslysti Ant Sandalai Patvarus Minkštas Zomšos Viršutinės Neslidžia Vienintelis Vasaros Home Office Batus Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Minkštas Padas: Atminties padais,itin adaptyvūs, gali judėti savo kojomis, kaip jūs vaikščioti ir sugeria daug sukrėtimų.

2. Pastovus Vaikščiojimas: Kad jūs einate daugiau stabiliai ir stovėti valandų valandas, be jokių pastangų ar disbalanso.

3. Baudos kūrinys: Šios basutės yra skirtos ilgiau, nei susidėvės daug vasaros ateiti su savo aukštos kokybės sudėties.Sandalas vienintelis sugeria prakaito ir teikia didelį atsparumą slydimui.

4. Aukščiausios kokybės medžiagos: tvirtas ir minkštas zomšiniai viršutinė, kurios gali atlaikyti metų nešioti.Žiaurumas-nemokamai medžiaga, nr. pakenkti gyvūnams.

5. Lengva nešioti: Mados slip-on sandalai, tinka atsitiktinis proga, biure, gatvėje, kelionės.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

2. Azijos dydis yra mažesnis nei ES/JAV/UK dydis, prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš perkant.

Specifikacija:

Produkto Kategorija: Mada Sandalai

Taikoma lytis: moteris

Taikoma amžius: Suaugęs

Batviršio medžiaga: zomša

Pado medžiaga: EVA

Kojų forma: apvali galva

Kulno aukštis: žemas kulnas (1-3CM)

Populiarus elementai: sagtis

Raštas: plain

Viršutinė aukštis: mažas

Dydis US UK Kojų ilgis

37 6 4 23.5 cm

38 7 5 24.1 cm

39 7.5 5.5 24.8 cm

40 8 6 25,5 cm

41 9 7 26.2 cm

42 10 8 26.8 cm

43 11 9 27.5 cm

Komplektą Sudaro:

1 pora x sandalai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: sandalai 2020 nemokamas pristatymas, moteris vyro šlepetės, mulas batus moteris, crocs dalys, j200, shose moteris, šlepetė, medkurpė, vyrai mulas, furr skaidres šlepetės.

Taikoma Vieta
Padas Medžiaga Guma
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris Sandalai
Batai Tipas Skaidrės
Prekės Pavadinimas Swokii
Batviršio Medžiaga Pulko
Vidpadžio Medžiaga EVA
Sezonas Vasaros
Elemento Tipas Šlepetės

Parašyti atsiliepimą

Mados Moterų Sandalai Atsitiktinis Batų Paslysti Ant Sandalai Patvarus Minkštas Zomšos Viršutinės Neslidžia Vienintelis Vasaros Home Office Batai

Mados Moterų Sandalai Atsitiktinis Batų Paslysti Ant Sandalai Patvarus Minkštas Zomšos Viršutinės Neslidžia Vienintelis Vasaros Home Office Batai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti