Parduotuvė pagal Kategorijas

610V 4/4 Dydžio, Šviesiai Baroko SMUIKAS LANKAS Snakewood Stick, ir Varlė Gamtos Mongolija Ašutų Tiesiai Smuikas Dalys, Priedai

Nauja

€56.99

◇ KAPITONAS LYGĮ - Ji pagaminta, mūsų kapitonas lankas-maker ir bus suteikti jums puikus garsas.Naudojant aukščiausios kokybės natūralių ašutų, jis turi didelį lankstumą, kad būtų lengviau kanifolija ir patvaresni.

◇ SNAKEWOOD - lankas yra snakewood stick, oro džiovinti daugiau nei dešimt metų.Apvalios lazdelės formos, labai gražus modelis.Maždaug 57 gramų,70cm, įskaitant varžtą, lengvas ir labai lengvai ir patogiai valdyti.

◇ PUIKIŲ REZULTATŲ - Jūs galite gauti švarus ir turtingas, šiltas tonas.Taip, jei ji gali atkreipti dėmesį sielos priemonė.Su šiuo vienu, galite atlikti su pasitikėjimu, kad jis turės nuolat gero garso.

◇ LABAI PUSIAUSVYROS TAŠKO - Kaip žinote, pusiausvyros taško yra labai svarbu lankas.Labai pusiausvyros taško daro lanką lengviau kontroliuoti.Mūsų kūrėjai visuomet sureguliuokite jį keletą kartų, siekiant užtikrinti jos taškas yra teisinga asortimentą.

◇ BEI RANKŲ darbo - lankas yra visiškai pagamintas pagal pagrindinio lankas-kūrėjas su tradicinių amatų.Tiesiai klijuoti, švarus darbas.Lankas yra geros būklės, tiesūs, pasiruošę žaisti.Puikus derinys, jėgą, lankstumą ir pusiausvyrą.

Lankas yra apvalios lazdelės ir yra gražus snakewood.Priimti premium nebalinti Mongolija ašutų, jis turi didelį lankstumą, kad būtų lengviau kanifolija ir patvaresni.Gražus snakewood varlė.Tai tikrai bauda snakewood smuikas lankas su puikus balansas.Todėl net ir visiškai, ir ji atkreipia dėmesį, kad siela priemonė.Vienas iš mūsų cusotmer išbandyti mūsų baroko lankai ir panašūs lankai iš kitų ir nustatė, kad mūsų yra daug geresnių rezultatų.Mes tai žinojo jau seniai, nes mes naudojamas, pasirinkta stipri lazdos ir aukščiausios kokybės plaukų ; )

Lankas yra geros būklės, tiesūs, pasiruošę žaisti.Rekomenduojamas profesionalių žaidėjų.Geras lankas jums pasirinkimas.

Žymos: baroko smuikas lankas, vingobow smuikas, mongolų skraiste, smuikas lankas priedai sapo, smuikas, sterlingas smuikas varlė, nepalas marškinėliai, peg smuikas, VingoBow, priėmimo smuikas lankai.

Naudoti Smuikas Naudoti
spalva Rudas su Juoda Modelis
LTS 20090930610V44
Svoris Approx 58g
UPC 600682737555
Prekės Pavadinimas VingoBow
Ilgis Approx 69.5-70cm (Including screw)
Modelio Numeris 610V
ašutai Premium Natūralių Ašutų Mongolija
Kokybiškos Meistras lygis
Veiklos Meistras lygis
Stick, ir Varlė Medžiaga Gerai pasirinktas Snakewood
Lankas Dydis 4/4 Dydis
Tipas Rankų Darbo, Barokinis Smuikas Lankas

Parašyti atsiliepimą

610V 4/4 Dydžio, Šviesiai Baroko SMUIKAS LANKAS Snakewood Stick, ir Varlė Gamtos Mongolija Ašutų Tiesiai Smuikas Dalys, Priedai

610V 4/4 Dydžio, Šviesiai Baroko SMUIKAS LANKAS Snakewood Stick, ir Varlė Gamtos Mongolija Ašutų Tiesiai Smuikas Dalys, Priedai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti