Parduotuvė pagal Kategorijas

Multi-Purpose Raštinės reikmenys Paspaudę Office " kompiuterio Organizatorius, Automobilių Raktų pakabukas, mobiliojo Telefono Ausinių Saugojimo Dėžutė PU Odos su Dangčiu Naujas

Nauja

€28.24

Juoda mobiliojo telefono laikiklis

Produkto Pavadinimas: Multi-tinklelis odos desktop storage box Gaminio medžiaga: PU oda + medis embriono struktūra+flanelė Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje Produkto modelis: 1892 Taikymo sritis: namai, biuras saugojimo.Produkto savybės: lengva laikyti ir imtis.Patarimai: Šis produktas yra rankų matuojamas, yra subtilus klaidų, prašome vyrauja rūšies! 01. Smulkių daiktų saugojimui 02. Ausines, sandėliavimo 03. Žiūrėti, automobilių raktų saugojimo, mobilųjį telefoną.

Multi-ląstelių laikymo lauke, mėgautis kokybės gyvenimo

Kelių tinklo projektavimo, tinkamo išdėstymo, gali prisitaikyti prie įvairių smulkių daiktų, bendras dizainas yra tvarkingas ir dosnus. 1. Oda, audinys, minkštos medžiagos, nėra lengva sulaužyti, paviršius yra atsparus vandeniui ir lengvai valomas, rankomis susiuvami, linija, tai net ir sklandus, gražus ir patvarus. 2. Flocking audinio pamušalas, minkštas aksominis pamušalas, vabzdžių įrodymas, anti-erkės, drėgmei atsparus ir kvėpuojantis, minkštas ir švelnus, geriau apsaugoti vidaus objektus. 3. Šoninių griovelių dizaino, gali būti pateikiami į telefono įkrovimo linija, lengva mokestis. 4. Apačioje butas oda yra neslidus ir dėvėti, atsparus, vandeniui ir lengvai valomas. 5. Sutirštės medienos valdybos struktūrą, paviršių MDF, lygus ir plokščias, medžiaga yra bauda, veiklos yra stabilios, tvirtos ir įmonės, ir atsparumas spaudimui yra geras.

DUK

K: Laisvai pristatymas?

A:Taip

Q: Individualų Logotipą?

A: Taip, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Q: Kaip apie pristatymo laiką?

A: Na, tai priklauso nuo atstumo į kiekvieną šalį, paprastai per vieną mėnesį, kai per du mėnesius.

Kelių Spalvų

Pirkėjas pranešimas

Sveiki atvykę į Kingfom Parduotuvė

Žymos: raštinės prekes saugojimas, "allen" raktas organizatorius, biuro organizatorius originalas, lentelėje office organizatorius, raktas organizatorius skaitmeninis, raktų pakabukas chevrole, dekoro klavišą dėžutę, baltas klavišas organizatorius, kanceliarinės prekės saugojimo krepšiai, laikymui raštinės reikmenys.

Prekės Pavadinimas Laikymo dėžutė, raštinės reikmenys Turėtojas
Tipas Raštinės Reikmenys Laikikliai
Neto Svoris 500 g
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Tinklai 5 skyrių
Modelio Numeris 1892 m.
Medžiaga PU oda +flanelė+ medinės konstrukcijos
Stilius Mados, Modernus, Verslo
Funkcija Multi-grid, paprasta laikyti,gražus ir patvarus.
dydis 1892 25.2*23*4 cm

Parašyti atsiliepimą

Multi-Purpose Raštinės reikmenys Paspaudę Office

Multi-Purpose Raštinės reikmenys Paspaudę Office " kompiuterio Organizatorius, Automobilių Raktų pakabukas, mobiliojo Telefono Ausinių Saugojimo Dėžutė PU Odos su Dangčiu Naujas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti