Parduotuvė pagal Kategorijas

2 KOMPLEKTAI Pelės Riedučiai / Pelės Kojų Logitech G3

Nauja

€4.02

2 KOMPLEKTAI Pelės Riedučiai / Pelės Kojų Logitech G3

Produkto Savybės:

1.Specialus aukštos polimero kompozito.2. Turintys būdingą tikai ne klijais, didelio lygumo ir didelio dilimo, atsparumas.

3. Sumažinti trintį tarp pelė ir kilimėlis, kurį sukelia judėjimo, pasiekti poveikį, priežiūra.

4. Tai padės gerokai padidinti lygumą tarp pelė ir kilimėlis po naudojant, leidžia pajusti jausmą, laisvai plaukioja.

5. Darbas pelės riedučiai yra toks sąmoningas ir carful ypač padavimo iki krašto chamfering, kad tai gali padėti išvengti nelaimingų atsitikimų scuffing už pelės pačiūžos veiksmingai.

6. Pagaminti iš 100% teflono.Kai jis yra naudojamas po klijuoti ant pelės ilgą laiką, jis vis dar gali būti nuimami visiškai be defektų guma.

7. Su su nemokamu Alkoholiu trinkelėmis švarus.

NAUDOJANT METODĄ:

Švarus originalus pelės kojų atidžiai.Nelieskite jų prieš klijuojant, taip, kad nebūtų palikti prakaito dėmes arba naftos dėmes ant originalaus pelės kojų.Priešingu atveju, jis turės įtakos nelankstumą, kad lipni pusė pelės riedučiais.

Prieš naudodamiesi pelės pačiūžos: pirmiausia Prašome lenkimo leidiniai knyga žemyn kampu 90 laipsnių, tada nulupkite pelės riedučiais.Ar ne per lenkimo pelės pačiūžos pati, siekiant užkirsti kelią pelės skate s yra negaliojanti, nes iškraipymo.

Stick pelė pačiūžos tvirtai į teisingą atitinkamą vietą, pelės kojų.Daryti spaudimą pelės riedučius maždaug 30 sekundžių, kad užtikrintų obligacijų.

SKELBIMAS:

Prieš naudodami pelę, pačiūžos, pašalinti originalių.Nereikia didinti bet atstumas tarp pelė ir kilimėlis, siekiant užkirsti kelią jautrumas pelės paveiks.

Išlaikyti savo kilimėlis švarus metu kasdienio naudojimo, išvengti kilimėlis bei pelė, pačiūžos būti subraižytas dėl dulkių.

Pls prašome atkreipti dėmesį,, tai yra vieną rinkinį:

Žymos: "logitech anywhere mx 2s, mause sem fio, m185, "logitech" valdymo belaidžio, lagitech g pro, žaidimo pelės, "logitech", kojų pelės, "logitech" m350, "logitech" pelės.

Darbo Režimas lazerinis
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Logitech G3 pelės kojų
Prekės Pavadinimas "logitech"
"Logitech" Modelis G3

Parašyti atsiliepimą

2 KOMPLEKTAI Pelės Riedučiai / Pelės Kojų Logitech G3

2 KOMPLEKTAI Pelės Riedučiai / Pelės Kojų Logitech G3

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti