Parduotuvė pagal Kategorijas

Galinių Durelių ir Bagažinės dangtis bagažo skyriaus Pavasario Šoko Laikiklis su Spyruokle Barų Keltuvai Rinkinys, skirtas " Kia " K3 " Cerato Klasikinis Vivaro Koup Forte5-2018 m.

Nauja

€21.18

Galinių Durelių Kėlimo Ramstyti Barus

Metai: 2014-2018 m.

tinka Kia Cerato

tinka Kia K3 (2013-2019,3-oji;4)

tinka Kia Cerato K3

tinka Cerato Classic

Reikia Gręžimas/Suvirinimo

DUK ! ! !

Klausimas: Ar produktas yra universalus?

Atsakymas: Visi produktai yra AA pritaikyti, jei tipo neturiu, įskaitant savo automobilį, prašome susisiekti su mumis, mes patikrinti produktas jūsų automobilį.

Klausimas: Kaip jį įdiegti?

Atsakymas: Tai yra labai lengva įdiegti.Yra diegimo instrukcijos pabaigoje detales.Kai automobilio tipo mes siūlome įdiegti vaizdo.

Klausimas: Kiek vienetų lazdele automobilį?

Atsakymas: Dauguma automobilių turi dvi vienetų lazdele, tačiau kai kurie iš jų reikia tik vieną gabalas lazdele.Tačiau abu jie bus tinkami automobilių na, visas produktas buvo išbandytas.

Žymos: bagažinė kia, absorbuoti smūgį, bmw navigacijos sistema, elantra oro pavasario, oro nežinia, žaidėjas, pakabos oro pagalvė, galinio smūgio, kia koup, kia sportage logotipas.

Elemento Aukštis 6
Mainų Dalies Numeris ISO9001
Elemento Plotis 6
Prekės Svoris 0.9
Prekės Pavadinimas lane legenda
Tipas Oro slėgis
Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Elemento Ilgio 20
Specialios Funkcijos Apsaugos ir apdaila
Gamintojas Dalies Numeris ISO9001
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Parašyti atsiliepimą

Galinių Durelių ir Bagažinės dangtis bagažo skyriaus Pavasario Šoko Laikiklis su Spyruokle Barų Keltuvai Rinkinys, skirtas

Galinių Durelių ir Bagažinės dangtis bagažo skyriaus Pavasario Šoko Laikiklis su Spyruokle Barų Keltuvai Rinkinys, skirtas " Kia " K3 " Cerato Klasikinis Vivaro Koup Forte5-2018 m.

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti