Parduotuvė pagal Kategorijas

5.65" Už "Huawei" P " Smart LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Huawei PAV-LX1 LX2 LX3 L21 L22 PAV-LA1 skaitmeninis keitiklis Surinkimo dalys

Nauja

€17.34

Šiltas Patarimai:

1.Kai elementai atvyko,patikrinkite, ar gaminiai yra geros būklės.Jei yra pažeista pakuotė,prašome jį priimti ir pateikti mums savo atsiliepimus iš karto.O jūs atidarė paketą , prašome šaudyti, išpakavimo vaizdo įrašą.

2.LCD ekranas turi būti patikrinta prieš pradedant diegimą. (Tik link LCD plokštė bandymams).Nereikia įdiegti LCD ekrane prieš bandymą.

3.Jei turite problemų su produkto bandymo metu.Jūs turite pateikti realius nuotraukas, vaizdo įrašus ir kitus įrodymus,ypač "MS" etiketė įrodyti, kad įsigijote šį produktą.Tada mes suteiksime Pakeitimas / pvm Grąžinimo paslauga.

4.Prieš diegdami ekraną, prašome išimkite bateriją, būti atsargūs, montavimo metu.Nereikia traukti į SSD, kuris įsikūręs ant flex kabelis.

5.Jei LCD sugadintas po įdiegimo, mes suteiksime pakeitimo paslauga, ir sutinka, kad pirkėjo grįžti produkto pakeitimas.Tačiau prekių grąžinimo išlaidas turi būti apmoka pirkėjas.

6.Mes siūlome 6 mėnesių garantija produkto.Tačiau šiais atvejais nėra garantijos.

(1)Dirbtinai žalą

(2) Montavimo klaidas

Žymos: platus pažangus ekranas, pav lx1 ekranas, ekrano nuotrauka, elm327 už ford, ekranas huawei p smart, jutiklis "huawei" smart p, padengti huawei p smart, ekranas huawei p smart z, valdybos huawei pav lx1, "huawei" p " smart 2019 puodą lx1.

Garantija
Prekės Pavadinimas "Huawei"
QC
2 punktas
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
LCD Kit Taip
Rezoliucija
Pristatymo vieta
Medžiaga IPS
Pakavimas
Suderinamos Prekės "Huawei"
Modelio Numeris Už "Huawei" P " Smart LCD
Dydis
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Prekės Būklė Naujas
Punktas 1
Ekranas > 3"

Parašyti atsiliepimą

5.65

5.65" Už "Huawei" P " Smart LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas su Rėmu Huawei PAV-LX1 LX2 LX3 L21 L22 PAV-LA1 skaitmeninis keitiklis Surinkimo dalys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti