Parduotuvė pagal Kategorijas

34 Spalvų 1G Per Spalvos Vaškas, Dažų Kvapus netoksiškas "pasidaryk pats" kvepiančių žvakių parafinas sojos Rankų darbo Muilo, Žvakių Priėmimo

Nauja

€3.94

24 Spalvų 2G Per Spalvos Vaškas, Dažų Kvapus netoksiškų dažų "pasidaryk pats" kvepiančių žvakių parafinas sojų vaško, dažų Rankų darbo Muilo, Žvakių Priėmimo

Funkcija

1.Tik 0.02-0.06 oz.iš vaško, dažų, reikalingas pilnas dažymas 1 lb.žvakių masę.Ši suma žvakė vaško pupelės, pakaks, kad žvakė energingas ir gryna spalva.

2.Mes siūlome aukštos kokybės kietas žvakė priėmimo dažikliai, tinka vaško ir parafino bazės.Šių dažų lustų žvakių, nereikia krešulys, žvakės paviršiaus neturi sluoksniuoti ar apjuodinti su laiku.

3.Žvakė įvairovė apima 24 paketai 2g.Žvakė dažų, karoliukų, skirta žvakė formų ištirpinama esant temperatūrai nuo 150 - 170 °F. Mix "PASIDARYK pats" žvakė vaško, dažų atidžiai mažiausiai 2-3 minutes.

4.Šių vaško dalelės yra žiaurumas ir veganų nemokamai.Jie yra netoksiški, gyvūnų draugiškas, dirginantys ir dėmių nemokamai, švelnios ir saugios odai.

5.2 gramų dažų gali dažų, apie 500 gramų vaško, jei norite tamsesnės spalvos, galite padidinti dažų be to, bet pageidautina ne daugiau nei vienas procentas

Mutis-Funkcija

Naudojimas: Po vaškas visiškai ištirps, temperatūra yra apie 80 laipsnių, įdėti į dažų maišykite, apie 15 sekundžių, kad visiškai ištirptų, pasiimti su maišant šaukštu, norėdami pamatyti, jei ji yra visiškai ištirps, vaškas, skystasis yra aiškus ir nėra dalelių, nurodant, kad iširus yra pakankamai, laukia, kol vaškas medžiaga yra aušinamas į dešinę temperatūra pildymo.

Programos: Parafinas, sojos vaškas, crystal vaškas (ice vaškas), sviestas vaškas, želė, vaškas, rankų darbo muilas ir kt.

Žymos: parduotuvė wuta, parafinas, sojos vaškas, rankų muilas, mažas muilo priėmimo, dažų vaškas, drėkintuvas wick, parafino, candl vaškas, candl spalva.

Kilmės KN(Kilmės)
Svoris s
Modelio Numeris as

Parašyti atsiliepimą

34 Spalvų 1G Per Spalvos Vaškas, Dažų Kvapus netoksiškas

34 Spalvų 1G Per Spalvos Vaškas, Dažų Kvapus netoksiškas "pasidaryk pats" kvepiančių žvakių parafinas sojos Rankų darbo Muilo, Žvakių Priėmimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti