Parduotuvė pagal Kategorijas

3 Gen. Įrašą Apie "iPhone" Kameros Lęšis Rinkinys, 15X Makro objektyvo + skirti 0,56 X Plataus Kampo Mobilųjį Telefoną objektyvas iPhone7/6s/6s Plius", "Android"

Nauja

€16.61

Pastaba: Jei jūsų telefono modelio "iphone" 7 plius, prašome pasirinkti Variacijos [ iphone 7plus ] Kita telefono modelio, pasirinkite [ Universal ] .

Šis objektyvas nėra suderinama su šiais dual-kamera telefonai: iPhone X, 8Plus, 7Plus, Vienas Plius 5T, LG V30 Plus .Jei jūsų telefone yra dual-kamera telefonai, bet ir fotoaparatai nėra išgaubti , kad rinkinys yra tinkama už jį per, pavyzdžiui, "iphone", "Samsung" 8 Pastaba.

Trečiosios kartos, aukštos kokybės aspherical lęšį, kuris naudojamas SLR fotoaparatas yra įtraukta į naują grupę slopinti abberation žemo lygio.Vaizdas bus ryškesnis ir aiškesnis, nei ankstesnės dvi kartas su akivaizdžių pranašumų.

DSLR dizainas: Naujoviškos optinės kokybės, kompaktiškas ir lengvas patentuota išvaizda, ne per didelio antsvorio objektyvas arba nereikalingų dalių.Aliuminio lydinio apvalkalas su tiksliai tvarkymo ir neslidus knurling daro objektyvas atrodo gražus, geras skonis.Tai ne tik padidina tactility iš įspūdingos, tačiau taip pat turi gerą poveikį priešslydžio sistema.Nuimamas lotoso formos objektyvo gaubtas gali rinkti ir difuzinis šviesos siekiant sumažinti blizgesį šešėliai natūraliai kuris padeda dėmesys.

4 Elementai 4 Grupėse: 3 Vokietija Schott +1 HOYA aspherical objektyvas.Aspherical objektyvą galima pasiekti rezultatą iš dviejų sferinių lęšių ir net geriau.Mažesnis svoris ir ilgio objektyvas, pagerėjo vaizdo kokybė ir kontroliuoti aberacijas mažesnė.Dėl savo kainos ir sudėtingumo, aspherical objektyvas sistemos buvo rezervuotos aukštos klasės VEIDRODINIAI fotoaparatai.Tačiau, mes suteikiame profesionalias kokybės mobilus telefonas fotografija dabar.

Daugiasluoksnės dangos: Daugiasluoksnės dangos pagerina praleidimo objektyvas labai.Pavyzdžiui, atspindžio nuo kiekvieno paviršius nepadengtas objektyvas yra 5%, monolayer vienas yra sumažinta iki 2%, o daugiasluoksnės vienas gali būti sumažintas iki 0,2 %.Tai ne tik padidina šviesos perdavimo koeficientas ir sumažinti blizgesį, bet taip pat labai sumažina išsklaidyta tarp objektyvo ir pagerinti vaizdo gavimo.Nėra iškraipoma arba dispersija net ir vaizdas 100% priartinimas.

Minimalus iškraipymas: Kontroliuoti iškraipymo normą 1,6 proc.Kas koncepciją ji?Bendrojo optinė sistema, iškraipymo, gali būti leidžiama tol, kol iškraipo vaizdą, nematoma akimis.Ir tai leido iškraipymo lygis yra apie 4 %.Šis objektyvas užtikrina didelį matymo kampą ir toliausiai kontrolės iškraipymo vaizdo tuo pačiu metu.Iškraipymo yra beveik nereikšmingos.Marža vaizdo yra aiškios ir ne tamsius kampus.

Žymos: makro, objektyvo telefono, klipo sunglass, a9 s, agptek "iphone" objektyvas, godox tt685c, smartphon, len telefono, makro objektyvo mobilusis telefonas, "huawei" mar lx1a.

Dizainas
TV Iškraipymas
Modelio Numeris PAI3W
Telefono Fotoaparato Tipas Plataus Kampo Len
Didinimo Santykis
Suderinamos Prekės Toshiba
Prekės Pavadinimas PAIAIP
Formos ROUND

Parašyti atsiliepimą

3 Gen. Įrašą Apie

3 Gen. Įrašą Apie "iPhone" Kameros Lęšis Rinkinys, 15X Makro objektyvo + skirti 0,56 X Plataus Kampo Mobilųjį Telefoną objektyvas iPhone7/6s/6s Plius", "Android"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti