Parduotuvė pagal Kategorijas

12/16 Linijų Lazerio Lygio 3D 4D Savaime išsilyginantis 360 Padarinių Horizontalus Ir Vertikalus Kryžiaus Super Galingas Žalias Lazeris Pluošto Linija

Nauja

€12.90

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Infraraudonųjų spindulių lazerio lygio instrumentas

Techninė informacija: Žalia šviesa

Lazerio bangos ilgis: 532nm

Tipai: 3d/4d lazerio lygis

Specifikacija: 12/16 linijų Lazerio Lygis

Linijos plotis: 1.2 mm

Darbo environment: Indoor / Outdoor

Savaime išsilyginantis: +/-3 laipsnių

Įstrižainė funkcija: Taip

Tikslumas: +/-1mm

Atstumas iki sienos: 7mm

Darbo temperatūra: - 10~ 50 Celsijaus

Maitinimo šaltinis: Ličio baterija

Darbo laikas: 8h

Statybos Įrankiai: Lazerio Lygio 360

Pareigos: Vertikaliai horizontaliai lazeriai Lygis

Mes atsiųsime ES plug pagal nutylėjimą, mes taip pat turime MUMS specifikacijas kištuko, Jei jums reikia MUMS specifikacijas kištuko, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, Ačiū jums už supratimą!

Funkcija:

1. Automatinio savaiminio niveliavimo mechanizmo.Garsinis įspėjimas išduodamas, kai auto niveliavimo diapazonas yra viršytas.

2. 360 laipsnių besisukantis pagrindas yra įrengta koreguojamosios rankenėlę greitai nustatyti tikslą.

3. Jis yra plačiai naudojamas padėti plytelių tvirtinimo, sienų apdaila, grindų plytelių tvirtinimo ir kt.

4. Daugiafunkciniai lazeriniai įrankiai: horizontalios ir vertikalios 360° lazerio linijos gali būti įjungiamas atskirai, ir jūs galite pasirinkti vieną, kurį norite dirbti su vertikaliai, horizontaliai arba dvi lazerio linijas tuo pačiu metu.

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

3. Apie šį produktą, atsižvelgiant į gamybos partijos problema skirtinguose etapuose, gamyklos, gali skirtis nuo prekės etiketėje, tačiau galite būti tikri, kad produkto kokybė yra ta pati.Tai, ką mes negali garantuoti ir pažadas.Jei jums galvoje tai, prašome nusipirkti ją atidžiai.Ačiū!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

Kai kurie iš mūsų produktų, kurie su nemokama laivybos,ne remti stebėjimo informacija, kai siuntinys atvyko į savo paskirties šalyse.Tie, laivybos metodai taip:

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, Correos Ekonomika.SF Ekonomikos Oro Paštu , ebs.

Jei jums reikia sekti informaciją, prašome pasirinkti tuos, laivybos metodai taip:

Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, AliExperss Išsaugoti Pristatymas,ebs.

Pristatymo Laikas: 30-60 dienų

Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1.Apskritai, mes pareiškiame, nekilnojamojo kaina, sąskaita-faktūra/sąskaita, jei yra muitų tarifo mokesčiai bus sumokėti jūs.Mes negalime prisiimti muitų tarifo.Jei turite ypatingų pageidavimų,prašome susisiekti su mumis.

2.Opcijos vežimo, jei pasirinksite DHL,mes neturime DHL nuotolinio kaina, muitų tarifo, arba jokio komisinio mokesčio DHL muitinės mokestį arba sandėlis, sandėliavimo išlaidos.

1. Jei prekės yra rasta prastos būklės, kai gavo, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl nauja jums.

2. Jei nesate patenkinti produkto, nes nuo asmeninio pasirinkimo, jūs galite jį grąžinti mums per 7 dienas.Jūs turite mokėti krovinių.

Žymos: 3602, lazerinis žymeklis, lazerio lygis trikojo nivel, newport lazerio galios matuoklis, kaitian lazerio lygis, 360 lazerio lygis, 4d lazerio lygis, logotipas lazeris 3d, lazerio lygiai 12 linijos, lazerio lygis.

Yra Protingas Prietaisas No
Darbo Aplinka Vidaus / Lauko
Modelio Numeris HW213, HW251 Lazerio Lygis
Bangos ilgis 532 (nm)
Sertifikavimo NĖRA
priemonė Matavimo įrankiai, Nivel lazerio Lygis
Prekės Pavadinimas LUCHSHIY
Savaime Išsilyginantis +/-3 laipsnių
Feature2 360 laipsnių Sukimosi/tikslaus Reguliavimo Mechanizmu, Lazerio Lygis
Funkcija Lazerio Lygis Savaime Išsilyginantis
Dydis 132*119*62mm
Tikslumo +-1mm
Specifikacija 12/16 lines Laser Level
Tipai 3d/4d lazerio lygis
Tipas Kryžminių Linijų Lazerio Lygis
Statybos Įrankiai Lazerio Lygis 360
Kilmės KN(Kilmės)
Matavimo Modelis 12 linijos

Parašyti atsiliepimą

12/16 Linijų Lazerio Lygio 3D 4D Savaime išsilyginantis 360 Padarinių Horizontalus Ir Vertikalus Kryžiaus Super Galingas Žalias Lazeris Pluošto Linija

12/16 Linijų Lazerio Lygio 3D 4D Savaime išsilyginantis 360 Padarinių Horizontalus Ir Vertikalus Kryžiaus Super Galingas Žalias Lazeris Pluošto Linija

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti