Parduotuvė pagal Kategorijas

Montessori Žaislas Pagrindinių Mokymo Jutimo Kūdikių Busyboard Vaikščioti Ntelligence Plėtros Pagrindinius Įgūdžius, Mokytis Žaislas

Nauja

€5.13

Montessori Žaislas Pagrindinių Mokymo Jutimo Kūdikių Busyboard Vaikščioti Ntelligence Plėtros Pagrindinius Įgūdžius, Mokytis Žaislą, >>>>Prekės Informacija

Kulka Taškų: 1、Importuotų Užtrauktukas: Importuojamų užtrauktukas yra priimtas, kurie negali pakenkti kūdikio ranką ir lengva atidaryti.

2、Mielas Mokymo Pagalbos: Ankstyvojo ugdymo įspūdį ratas žaislas yra mielas mokymo pagalba.

3、Platus Funkcijas: pirštais išmokti, kaklaraištis, batraiščiai, išmokti rankena, užtrauktukų, išmokti atpažinti vaisius, ir sužinokite sagtis.

4、Tinka Atvejų: Tinka skalbimo ir sauso valymo.

5、Vilnos Audinys: kūdikį lenta naudoja trimatę Berberų vilnos audinio, kuris yra minkšta

Specifikacija:

Pavadinimas: Kūdikio Valdyba

Medžiaga: veltinis

Svoris: apie 220g

Skalbimo būdas: tinkama rankų plovimo ir skalbimo mašina

Plačiau dydis: apie 32 * 29 * 10 cm / 12.4 * 11.5 * 3.7 cm

Galimybė plėtra: kūno ir proto, supratimo, protinį vystymąsi, nuskaitymo, vizija, palūkanų plėtros, suprantama, emocijų, klausos, kitų sugebėjimus, rankomis akis koordinavimo, tėvų-vaikų bendravimo, interaktyvių žaislų.

Pareigos: Išmoksta apsirengti.Kūdikių švietimo kelionės žaislai.

Pakavimo Sąrašas:

Baby Board*1 >>>>Elementą Rodyti

>>>>Po Pardavimo

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mūsų Sandėlio

Žymos: montessori žaislas, montessori, plastikinis vamzdelis jutimo, kūdikio jutimo palapinė, vamzdis jutimo, lauke sensorinis, kūdikių montessori, busyboard, jutimo žaislas, jutimo lentelė.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)

Parašyti atsiliepimą

Montessori Žaislas Pagrindinių Mokymo Jutimo Kūdikių Busyboard Vaikščioti Ntelligence Plėtros Pagrindinius Įgūdžius, Mokytis Žaislas

Montessori Žaislas Pagrindinių Mokymo Jutimo Kūdikių Busyboard Vaikščioti Ntelligence Plėtros Pagrindinius Įgūdžius, Mokytis Žaislas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti