Parduotuvė pagal Kategorijas

Titano brompton dalių Pusiausvyrą sėdynė po standartinės 600mm gali būti pritaikyti

Nauja

€87.23

Titano brompton balansas seat post informacija

Ilgis: Pagal nutylėjimą yra 600mm, jei jums reikia pritaikyti kitus ilgio, prašome susisiekti su mumis po užsakymo pateikimo Spalvos: 4 spalvų yra, titano spalvos yra sandėlyje, greičiau pristatymo Gamintojas: TI STAR Pakuotė: Atskirai supakuoti

DUK

Q1:Ar man reikia mokėti mokesčius? ---Ne,Jei esate rider Indonezijoje, prašome pasirinkti"Pardavėjo Pristatymas Metodas", mes atsiųsime jums per specialios oro linijos, jums nereikės mokėti mokesčius ir kitas rinkliavas.Q2:, Kas yra kokybės užtikrinimas, savo produktus? ---Mūsų gaminiai yra pagaminti pagal pradinio dydžio ir įdiegtas originalus dviratis ir išbandyti.Jei yra kokybės problemų-per 2 metus, mes pakeisime nemokamai.Q3:Ar galite pateikti OEM/ODM paslaugas? ---Taip, Jei mes galime suteikti kitos spalvos, pavyzdžiui, matinė spalva ar blizgesys juodas trikampis,arba Diskiniai Stabdžiai,prašome pabendrauti su mumis.Taip pat galime pagaminti pagal brėžinius ar reikalavimų arba spausdinti LOGOTIPĄ pagal jūsų pageidavimus, Q4:Kaip ilgai jūsų pristatymo laikas? - - - , Jei yra sandėlyje, mes laivas per 3 dienas, jei nėra sandėlyje, mes bus užbaigti gamybą ir išsiųsime per 7-10 dienų.Audi Q5:, Kodėl turėčiau rinktis jūsų įmonė pirkti? ---Mūsų įmonė yra įsikūrusi Baoji Miesto, Kinijos Titano Slėnis su aukštos kokybės žaliavų, medžiagų, ir mūsų įmonė gamina ir procesus, titano vamzdžiai, kuris gali geriau kontroliuoti produkto kokybę.Su daugiau nei dešimties metų patirtį gaminant dviračius, tai gali būti puikus apdirbimo ir suvirinimo detalės, kurios yra vertas jūsų pasitikėjimo.

Žymos: mtb titano nuo balnelio iškyšos, krepšys brompton, rizikos varžtas, sėdynės pakaba, balansas de, brompton, dviračių brompton, logotipą, bxt rėmelį, juodosios titano nuo balnelio iškyšos.

Medžiaga Titano
Skersmuo 30.9 - 32.0 mm
Ilgis (mm) 600mm
Prekės ženklas TI STAR
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Titano brompton dalių Pusiausvyrą sėdynė po standartinės 600mm gali būti pritaikyti

Titano brompton dalių Pusiausvyrą sėdynė po standartinės 600mm gali būti pritaikyti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti