Parduotuvė pagal Kategorijas

SEXYWG S-6XL Juosmens Treneris Vyrų Kūno Skustukai Gumos Latekso Korsetas Juosmens Parama, Dirželis Shapewear Lieknėjimo Underwears Diržų Plius dydis

Nauja

€11.42

mūsų parduotuvėje palaiko DROPSHIPPING ir DIDMENINĖS prekybos paslaugos

Nėra sąskaitos faktūros ,prekių ,reklaminės medžiagos į paketo

Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl už problema, kad

SEXYWG S-6XL Juosmens Treneris Vyrų Kūno Skustukai Gumos Latekso Korsetas Juosmens Parama, Dirželis Shapewear Lieknėjimo Underwears Diržų Plius dydis

1. Šis juosmens diržas tik gali būti rankų plovimo ir pakabinti sausas.Mūsų tikslas yra suteikti patenkintas patirtis visiems klientams, jei yra problema, apie tai vyrai mokymo diržas, mes tikimės, jūs galite susisiekti su mumis, mes garantuojame 100%.

2. Juosmens žoliapjovės diržo pagaminta kaučiuko latekso--lycra-medvilnės kompozicinių medžiagų, kurios gali padidinti prakaito išlaikyti kūno šilumą whilte yra mokymo, jums stumti pakelti treniruotės ir išmokyti jus atsisakyti kai kurių papildomų riebalai ant juosmens, skatinti kūno svorio.

3. Svorio juosmens cincher padidinti kūno temperatūrą kelią iki prakaito, pagreitinti kalorijų deginimą ir mesti žalingą riebalų kartu su prakaitu, o treniruotės, sumažinti savo talėja, priploti skrandį ir auginti raumenis, gerinti kūno vaizdą.

4. Juosmens treneris korsetas su 4 spiraliniai plieno kaulai suteikia papildomą petnešomis parama pilvo raumenis ir apatinę nugaros, padėti išleisti spaudimą juosmens ir padidinti raumenų mobilumo be įkyrus, įmonės struktūra, įtempkite pilvo pasiekti tonizuojantis poveikis.

5. Pilvą kontrolės shaper su 3 adjustble kabliai leidžia jums kontroliuoti suspaudimo jums reikia, patvarus ir tampus audinys suteikia platų dangtelį ir laikyti pilvą gerai ir sklandžiai, iš gabalėlių ir ausele ant liemens, padeda atsikratyti užsispyręs pilvo riebalų .

6. Jei norite maksimaliai padidinti riebalų nuostolių potencialą ir pertvarkyti įstaigą geriau condiction, tai shapewear yra jūsų soluction, kurios padeda deginti daugiau riebalų, sumažinti nugaros skausmą ir teisinga laikysena, ji yra ideali treniruotės ,sporto ,mankštos,sporto salė ,sporto, bėgimas ,kilnojimas ,važiavimas dviračiu,žvejyba,kopimas į kalnus ,žygiai , boksas ,Pefect už šalis ,vestuvių ,darbo ir paprastai dėvėti . 1 Gabalas Gumos Latekso Korsetas, juosmens diržas ( kablio & akių uždarymo juosmens treneris ) Jei turite kokių nors reikalavimų ,pvz., spalvos, dydžio ar problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes pasistengsime, kad tilptų jums ,ačiū !!!

DYDŽIŲ LENTELĖ

Dydis

Tinka Juosmens

Priekiniai Ilgis

Atgal Aukštis

colių

cm

Colių

CM

colių

cm

S

22.8-28.7

58-73

11.4

29

12.2

31

M

28.0-32.3

71-82

11.4

29

12.2

31

L

31.1-35.4

79-90

11.4

29

12.2

31

XL

33.9-37.0

86-94

11.4

29

12.2

31

2XL

35.4-39.0

90-99

11.4

29

12.2

31

3XL

37.0-43.3

95-110

11.4

29

12.2

31

4XL

41.3-44.9

105-114

11.4

29

12.2

31

5XL

43.7-47,2 proc.

111-120

11.4

29

12.2

31

6XL

45.7-49.2

116-125

11.4

29

12.2

31

jei esate tarp dydžio , aš rekomenduoju th e Didelio dydžio už jus , ačiū !

Pastaba : Rankinis matavimas bus jau 2-3cm skirtumas ,o 1 colis = 2,54 cm .

1. C galite padaryti drop laivyba?

mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo.

2. Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuoti į naršyklės atidaryti ).

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pirmą ,tada mes galime jums padėti ją pratęsti.Todėl jūsų sklypas yra apsaugotas Baltijosvm.lt .

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Baltijosvm.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.Baltijosvm.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3.Prekės yra vežamos Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

Žymos: gumos apatiniai, veido drėkintuvas nešiojamų, latekso suknelė, vyrai išsipūtimas apatiniai, vyrai gumos apatiniai, WANAYOU, latekso golfo, latekso vyrų apatiniai gumos, moterų sekso camisole, juosta latekso.

Juosmens Diržas Tinka proga vyriška šalis vestuvių darbas, sportas, treniruotės, treniruoklių Salė, bėgimo bokso lipti
Juosmens Diržas Kilmės Vieta Shenzhen, Kinija (Žemyninė),100% naujas atvykimo,aukštos kokybės,super tampri
juosmens diržo funkcija 3 eilutėje kablys & akių uždarymo,reguliuojamas,31cm,4 spiraliniai plieno kaulų,Plius Dydis
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Juosmens diržo Tipas Drabužiai ir jų Priedai-vyriški Drabužiai-Apatiniai-Artimieji-skustukai
Modelio Numeris SF7436
Dydis Moterų juosmens diržas S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL underbust korsetas Juosmens treneris shapewear
Juosmens Diržas Modelio Numeris vyrų kūno Shaper Įmonė Juosmens Treneris Cincher Korsetas Shaperwear SF7436
Medžiaga gumos latekso-lycra-medvilnės composive medžiaga
Juosmens Diržas Pavadinimas Latekso Gumos Kūno Shaper Juosmens Treneris Cinchers Lieknėjimo Diržas-Korsetas
Juosmens Diržo Medžiaga medvilnės lycra-gumos latekso kompozicinės medžiagos 4 spiraliniai Plieno kaulų
Prekės Pavadinimas sexywg
Juosmens Diržo Funkcija riebalų suspaudimo,pilvo įmonė traukimas,svorio netekimas,lieknėjimo,juosmens atrama
Juosmens Diržas tinka Lyčių Mans Vyrų Įmonės Kontrolė kablys & akių uždarymo juosmens treneris Modeliavimo Diržas

Parašyti atsiliepimą

SEXYWG S-6XL Juosmens Treneris Vyrų Kūno Skustukai Gumos Latekso Korsetas Juosmens Parama, Dirželis Shapewear Lieknėjimo Underwears Diržų Plius dydis

SEXYWG S-6XL Juosmens Treneris Vyrų Kūno Skustukai Gumos Latekso Korsetas Juosmens Parama, Dirželis Shapewear Lieknėjimo Underwears Diržų Plius dydis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti