Parduotuvė pagal Kategorijas

Universalus Automobilių Pagalvėlės Pritvirtinkite Laikiklį Vaikams Kampas su Reguliuojamo Valdos Apkabos, už Telefoną, Tabletės, skirtos "iphone", "ipad", "Samsung"

Nauja

€16.06

Kulka Taškų:

1、Taikoma 4.5-10.5 colio mobilieji telefonai ir tablečių.

2、Paprastas montavimas, bendrieji transporto priemonės tipo, reguliuojamas plotis, lengvas, greitas ir saugus montavimas ant pagalvėlės automobilio.

3、Kampas 360 laipsnių padarinių, ilgio, taip pat gali būti koreguojamos, kad smulkūs, vaikinai gali peržiūrėti ekrane patogus kampas ir sumažinti blizgesį.

4、Butas klipai yra tvirta ir lengva išmontuoti.Vaikai gali greitai išmokti, įkelti ir šalinti mobilieji telefonai ir tablečių patys.

5、Lengva atlikti, gali būti ilgalaikės, į savo automobilių, taip pat galima lengvai pakrauti į kelionės krepšys.

Produkto parametrai:

Medžiaga: ABS+PC, Aliuminio Lydinio, silikagelis

Svoris: apie 0,5 kg

Gaminio dydis: apie 28.5*17*4cm/11.22*6.69*1.57 į

Žymos: savininkas telefono pagalvėlės, ikross automobilių pagalvėlės mount turėtojas, automobilių pagalvėlės turėtojas, xw50, laikykite tabletę, uniwersal tabletę laikyti, pagalvėlės mount telefono, lg tablet turėtojas, pagalvėlės telefono, didmeninės automobilių pagalvėlės mount turėtojas.

Medžiaga ABS+PC, Aliuminio Lydinio, silikagelis
Prekės Pavadinimas vvcesidot
Spalvos Pavadinimas juoda

Parašyti atsiliepimą

Universalus Automobilių Pagalvėlės Pritvirtinkite Laikiklį Vaikams Kampas su Reguliuojamo Valdos Apkabos, už Telefoną, Tabletės, skirtos

Universalus Automobilių Pagalvėlės Pritvirtinkite Laikiklį Vaikams Kampas su Reguliuojamo Valdos Apkabos, už Telefoną, Tabletės, skirtos "iphone", "ipad", "Samsung"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti