Parduotuvė pagal Kategorijas

Profesinės Kondensatoriaus Mikrofonas, MikrofonStudio Įrašymo Mic Mikrofonai su Mini MIC Stand "iPhone" Nešiojamas KOMPIUTERIS Tablet

Nauja

€12.95

Profesinės Kondensatoriaus Mikrofonas, Microfon Įrašymo Studijoje Mic Mikrofonai su Mini MIC Stand "iPhone" Nešiojamas KOMPIUTERIS Tablet

A Variantas:

Savybės:

Profesinės Kondensatoriaus Mikrofonas Vokalas

Į įvairiakryptė kondensatoriaus mikrofonas su vidinio triukšmo panaikinimo garso dekoderio lustą, veiksmingai sumažinti nepageidaujamo aplinkos triukšmo, pristatymas puikus, ir skaidrus pagrindinį garso šaltinį.Įvairiakryptė pick-up " modelio, užfiksuoti daugiau aiškiai, sklandžiai, neiškreiptą originalaus balso, be garsinio nedelsdama, leis jums mėgautis puikiu balsu įmanoma iš savo vokalo veiklos rezultatus.

Įvairių Naudojimo Scenarijai

Puiki ir praktiška vokalas, muzikos instrumentai, podcasting), balso įrašymo, interviu, transliavimo, kalbos, transliacijos, žaidimai, vaizdo konferencijos, dainavimas, Internetu, internete kalbasi pavyzdžiui, "facetime", "YouTube" įrašo, dėl Facebook, Skype, Google voice search", už YY, MSN ir daugiau.

Dual-layer Filtro ir Sulankstomą Stalo Mic Stand

360°itin lankstus rotacinis stalinis mikrofono stovas reguliuojamas atstumas tarp mic ir acousticfilter, taip pat nustatyti ir atkurti jūsų vokalas iš visų pusių, gerai mate geriau fotografuoti kambaryje, garso kartu su ką jūs esate įrašymą.Nustatė visi metalo trikojis stovas maksimaliam patvarumui ir stabilumui.

Plug-and-Play & Optimalus Kompaktiškas Dizainas

Plug-and-play, be mašinistų valdoma set-up, įsitikinkite, kad jūs kištukas 3.5 mm mikrofoną į PC 3.5 mm port, tada tiesiog pasirinkite jį kaip savo įvesties nustatymų, ji dirba ultra aukštos efektyvus būdas.Elegantiškas, itin kompaktiškas dydis lengvai perkeliamumas.

Platus Suderinamumas

Suderinamas su mikrofonu 3,5 mm lizdas.Taikoma į savo kompiuterį, planšetinį kompiuterį, kompiuterių, išmaniųjų telefonų, asmeninių kompiuterių ir įrenginių su "Windows" arba "Mac", "iOS", "Android" ir pan.sistemas.Prašome pastebėti, kad jums reikia, laisvų rankų įranga, mikrofonas Y splitter cable adapter, kai naudojate kompiuterio, nešiojamojo KOMPIUTERIO, "iPhone" arba "Android" išmaniųjų telefonų.Jūs turite garso kortelės adapterį, kai jūs prašote "MacBook air".

Specifikacija: Įtampos Įvestis: 3.5 V Tipas: Kondensatorius Mic Kryptis: Cardioid Mic Kabelio Ilgis: 190cm / 74.8 Suvestinės dydis: 13.8 * 3.5 * 3.5 cm / 5.43 * 1.38 * 1.38 in(L * W * H) Punktas svoris: Apytiksl. 130g / 4.59 oz Pakuotės dydis: 25.5 * 10.8 * 6.6 cm / 10.04 * 4.25 * 2.6 in(L * W * H) Pakuotės svoris: Apytiksl. 377g / 13.3 oz

Paketų sąrašo: 1 * Mikrofonas 1 * 3,5 mm Kištuko 1 * Stendas 1 * Pop Filtras 1 * Mikrofonas, Vėjo Medvilnės 1 * Vartotojo Instrukcija(anglų kalba)

B Variantas:

Savybės:

Profesinės Kondensatoriaus Mikrofonas Vokalas

Į įvairiakryptė kondensatoriaus mikrofonas USB garso plokštę, adapteris, Y-tipo audio splitter ir vidinio triukšmo panaikinimo garso dekoderio lustą, veiksmingai sumažinti nepageidaujamo aplinkos triukšmo, pristatymas puikus, ir skaidrus pagrindinį garso šaltinį.Įvairiakryptė pick-up " modelio, užfiksuoti daugiau aiškiai, sklandžiai, neiškreiptą originalaus balso, be garsinio nedelsdama, leis jums mėgautis puikiu balsu įmanoma iš savo vokalo veiklos rezultatus.

Įvairių Naudojimo Scenarijai

Puiki ir praktiška vokalas, muzikos instrumentai, podcasting), balso įrašymo, interviu, transliavimo, kalbos, balso, transliacijos, žaidimai, gitara, vaizdo konferencijos, dainavimas, Internetu, internete kalbasi pavyzdžiui, "facetime", "YouTube" įrašo, dėl Facebook, Skype, Google voice search", už YY, MSN ir daugiau.

Dual-layer Filtro ir Sulankstomą Stalo Mic Stand

270°itin lankstus rotacinis stalinis mikrofono stovas reguliuojamas atstumas tarp mic ir acousticfilter, taip pat nustatyti ir atkurti jūsų vokalas iš visų pusių, popping, geras mate geriau fotografuoti kambaryje, garso kartu su ką jūs esate įrašymą.Nustatė visi metalo trikojis stovas maksimaliam patvarumui ir stabilumui.

Plug-and-Play & Optimalus Kompaktiškas Dizainas

USB plug-and-play, be mašinistų valdoma set-up, įsitikinkite, kad jūs prijungtas USB mikrofono, į KOMPIUTERIO USB lizdą, tada tiesiog pasirinkite jį kaip savo įvesties nustatymų, ji dirba ultra aukštos efektyvus būdas.Elegantiškas, itin kompaktiškas dydis lengvai perkeliamumas.

Platus Suderinamumas

Suderinamas su mikrofonu USB lizdą.Taikomos jūsų nešiojamojo kompiuterio, planšetinio kompiuterio, stalinio, asmeninio KOMPIUTERIO ir daugiau įvairių USB-mokamas garso prietaisų.Veikia labai visiems Windows / Mac / Linux ir kt.operacinių sistemų, patogus ir efektyvus.

Specifikacija:

Mikrofono tipas: Kondensatorius

Spalva: Juoda + sidabrinė

Bit rate: 16 bitų

Sample rate: 32kHz

Polar modeliai: Įvairiakryptė

Dažnių diapazonas: 20Hz ~ 20kHz

Prekės dydis: 16.7 * 3.3 * 3.3 cm / 6.57 * 1.3 * 1.3 in(L * W * H)

Prekės svoris: Apytiksl. 282g / 9.95 oz

Pakuotės dydis: 26.5 * 11 * 6.8 cm / 10.43 * 4.33 * 2.68 in(L * W * H)

Pakuotės svoris: 378g / oz 13.33

Paketų sąrašo:

1 * Mikrofonas

1 * Reguliuojamas Stovo

1 * Anti-purkštuvu, Kempine

Žymos: minkštas nešiojamas lentelė, fifin k669, kamera microfone, garso dslr, mikrofonas superlux, microphon stendas, andoer trikojo, microphon, krepšys saramonic, grupė mikrofonas.

Naudoti Konferencijos Mikrofonas
Modelio Numeris Kondensatoriaus Mikrofonas
Prekės Pavadinimas Andoer
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Pakuotė Taip
Stilius Stalo
Polar Modeliai Įvairiakryptė
Rinkinys Tipas Multi-Mikrofonas Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Profesinės Kondensatoriaus Mikrofonas, MikrofonStudio Įrašymo Mic Mikrofonai su Mini MIC Stand

Profesinės Kondensatoriaus Mikrofonas, MikrofonStudio Įrašymo Mic Mikrofonai su Mini MIC Stand "iPhone" Nešiojamas KOMPIUTERIS Tablet

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti