Parduotuvė pagal Kategorijas

Smart Žiūrėti 2020 "Xiaomi " Apple", "Android" Telefonas Vyrų, Moterų Smartwatch "Bluetooth" Kamera Miego Fitneso Kraujo Spaudimas Tracker

Nauja

€7.31

Kodėl Verta Rinktis Mus:

1.Širdies Ritmo Tracker 2.Kraujo Spaudimas Priminimas 3.Miego Stebėti 4.Sėdimas Priminimas 5.Charing Tiesiogiai Iš USB Prievado 6.Sporto Režimas:Žingsnis Skaičius,Atstumas,Kalorijos 7.Pranešimo Priminimas:Kvietimas,QQ,SMS,Informacija stumti,Facebook 8."Bluetooth" Funkcijos:Vaizdo Kamera 9.IP67 atsparus Vandeniui 10.Rankos Iki Ekrano Šviesą 11.Netrukdyti Režimas 12.Žadintuvas 13.Ekranas 14.Ieškoti Braclet

Kodėl Verta Rinktis Mus:

1.Širdies Ritmo Tracker 2.Kraujo Spaudimas Priminimas 3.Miego Stebėti 4.Sėdimas Priminimas 5.Charing Tiesiogiai Iš USB Prievado 6.Sporto Režimas:Žingsnis Skaičius,Atstumas,Kalorijos 7.Pranešimo Priminimas:Kvietimas,QQ,SMS,Informacija stumti,Facebook 8.Už "Bluetooth" Funkcijos:Vaizdo Kamera 9.IP67 atsparus Vandeniui 10.Rankos Iki Ekrano Šviesą 11.Netrukdyti Režimas 12.Žadintuvas 13.Ekranas 14.Ieškoti Braclet

Pakavimo Sąrašas:

1xBracelet 1xBox 1xInstruction Vadovas

Įvairių Pasirenkamų Spalvų

Jūsų Sporto, Sveikatos Prievaizdas

Įrašyti kiekvieną akimirką kūno pokyčių.

Lengva Keisti Bet Kuriuo Metu

Ilgalaikė baterija,USB įkrovimo dizainas,unplugt, kad apyrankės,galima krauti tiesiai iš bet kurio kompiuterio ir USB įkroviklį.Jokio adapterio ir įkrovimo kabelis reikia!

Pagrindinės Funkcijos:

Yra tiek daug funkcijų, kad mūsų gyvenimas patogiau!

Stebėjimas

Nereikia naudoti mobiliojo telefono toiInteligently skaičiuoja pėsčiųjų veiksmus,atstumo ir kalorijų,kad kasdien žingsnis dienos, tiksliau,pasakyti eiti ir pėsčiomis,ir sekti savo veiksmus.

IP67 atsparus Vandeniui

Su IP67 atsparus vandeniui peformance,ne baimė plauti rankas,lietaus ir vandens aplinkoje.Galite būti tikri, imtis tai daryti, bet ką, kad pertraukos pančių.Atsparus vandeniui,Dulkėms,Rainproof,Anti-prakaito,Plauti Rankas neturės įtakos įprasto naudojimo žiūrėti.

Daugiausia Dėmesio Skiriama Sveikatai,Pradėti Iš Širdies Chip Jutiklis

Bulth-chip jutiklis,mažas energijos suvartojimas,didelio tikslumo,širdies ritmas,kraujo spaudimas krūvio metu.patarimai, kaip testig leidžia jums planuoti savo pratybų metu, ir naudotis lygiu pagal jūsų duomenis.

Širdies Ritmo Monitoringas,Moksliniai Judėjimas

Širdies ritmo changescCan būti parengtos iki built-in motion ir širdies ritmo jutikliai.Patarimai, stebėti širdies susitraukimų dažnis fizinio krūvio metu,leidžia jums planuoti savo pratybų metu ir naudotis pagal jūsų širdies ritmą.

Kraujo Spaudimo Stebėjimo

Kraujo Spaudimo pokyčius galima paruošti įmontuotą judesio jutiklį.Visada atkreipkite dėmesį į sveikatos indeksas.Kraujo spaudimo matavimas leidžia jums atkreipti dėmesį į savo organizmo kraujo spaudimas būseną bet kuriuo metu.

Smart " Priminimas

Niekada nepraleisite svarbaus skambučio Riešo vibracijos suvokimo, Net jei telefonas yra į maišelį arba silent mode.

Informacija Priminimui

Nustatyti mobiliojo telefono žymes SMS,QQ,Wechat ir kiti information.By intymi su atitinkama informacija apie apyrankę ir mėgautis aukšto efektyvumo ir lėtas gyvenimo.

Miego Stebėjimo

Gera diena baigėsi,ir atėjo laikas pailsėti, Dėvėti naktį stebėti miego duomenis ir analizuoti miego kokybę.

Sėdimas Priminimas

Jei esate judrūs,žiedas jums skambina keltis ir judėti, Išeikite į lauką įkvėpkite gryno oro,darbo ir poilsio,ir būti fiziškai ir psichiškai tilptų.

Išmanusis Asistentas

Nuotolinio valdymo vaizdo kamera Rasti telefono Rasti apyrankė

Atšilimo Pranešimas:

1.Žiūrėti galima išvengti skalbimo vertus,lietus,prakaitas,dulkės,net plaukti, bet tai netinka sauna,nardymo ir karšto dušo. 2.Prašome visiškai nemokamai, žiūrėti prieš naudodami jį pirmą kartą apdrausti naudojant savo gyvenimą! 3.Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome suprasti, su highlyappreciated.

DUK

Q1:Kiek kalbų ar apyrankę paramos?

A1: PROGRAMĄ Remia Kalbų: anglų, prancūzų, vokiečių, rusų, ispanų, Japonų,portugalų,Nyderlandai, Lenkija Apyrankė Paramos Kalba: Lietuvių Tiesioginio Mesage Parama: Kinų, anglų, Rusijos, ispanų, vokiečių, prancūzų ir portugalų.

Q2:negali rasti prietaiso, kai porą prietaisas?

A2:Prašome įsitikinkite, kad atstumas tarp telefono ir prietaiso mažiau nei 0,5 m, Prašome įsitikinkite, kad įrenginys yra ne pagal žemos battey.jei vis dar problema po 1,5 valandos krovimas,Prašome cantact mums.

Q3:negali prisijungti, kad prietaisas su app?

A4:Kai kurie išmaniųjų telefonų "bluetooth" paslauga bus neįprasta, kai iš naujo.Prašome perkrauti išmanųjį telefoną suporuoti prietaisą.

Q4:Kodėl "android" mobiliųjų atjungti?

A4: "Android" mobiliųjų telefonų sistemos atminties valdymas bus priversti išjungti fono app,jums reikia, jei norite išjungti energijos taupymo režimą, arba traukti programėlę į sistemą namus išlaikyti žaliame fone viduje,programa nebus uždaryta.app turi būti fone, "bluetooth" nebus automatiškai atsijungti.

5 klausimas:Ar tai buvo paketą dėžutė?

A5:Taip,mes teikiame box nemokamai.

Žymos: "apple" žiūrėti juosta avilį, smartwatch, mi xiomi, smart žiūrėti moterims, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, 2020 smartwatch, smartwach vandeniui, žiūrėti xiaomi, mi smart žiūrėti.

PROCESORIAUS Modelis DA14585
Stilius Mados
Tinklo Režimas NĖRA
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Smart žiūrėti "Bluetooth" funkcija Bluetooth Kamera
GPS No
Apyrankės Spalva Juoda,Žalia,Raudona,Mėlyna,Violetinė
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Kelis Ratukus No
Ekrano Dydis 0.96"
Smart Laikrodžiai Pranešimą priminimas Ins,Twitter,Facebook,SMS,QQ,Wechat
Grupė Nuimamas Taip
Riešo Raiščių Ekranas 0.96"Spalvinga ekrano
Bylos Medžiaga LYDINYS
RAM <128MB
SIM Kortelės Prieinamos No
Mechanizmas No
Rankogaliai Sandėlyje 100% originalus smartwatch už xiaomi
Baterija Nuimamas No
Prekės Pavadinimas Jiuniu Kūrimas
ROM <128MB
Suderinamumas Viskas Suderinama
Sertifikavimo NĖRA
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Rezoliucija 160*80
Baterijos talpa <120mAh
Smart Watch Kitas Funkcijas App programą,Padidinti ekraną,Palieskite operacija
Sistema ios
Ekrano Formos Aikštė
Smart Žiūrėti Sporto režimas Žingsnis skaičius,Atstumas,Kalorijos,Sėdimas priminimas
Tipas Dėl Riešo
Kalbos Graikų
Funkcija Širdies Ritmo Tracker
Juostos Medžiaga Silikagelis
Smartwatch " Programų Suderinamumo Už IOS8.0/Android 4.3 ir anksčiau, "Bluetooth"

Parašyti atsiliepimą

Smart Žiūrėti 2020

Smart Žiūrėti 2020 "Xiaomi " Apple", "Android" Telefonas Vyrų, Moterų Smartwatch "Bluetooth" Kamera Miego Fitneso Kraujo Spaudimas Tracker

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti