Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujas Stebėjimo Priekiniai Sagtis Liemenėlė Wirefree Push Up Ne Slydimo Nematomos Moterų Liemenėlė apatinis trikotažas XD88

Nauja

€6.78

Naujas Stebėjimo Priekiniai Sagtis Liemenėlė Wirefree Push Up Ne Slydimo Nematomos Moterų Liemenėlė apatinis trikotažas XD88

Savybės:

1. Tai puikus stebėjimo liemenėlė, kuri užtikrina greitą liftas ir paramos.

2. Stebėjimo priekiniai sagtis liemenėlė yra stebėjimo liemenėlė, kuris yra suprojektuotas būti vientisa, minkšta, ir wireless.

3. Jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, todėl patogus ir kvėpuojantis naudoti.

4. Tai numatyta maksimali paramos.Jis sukurtas su trijų lygių priekiniai sagtis stabilizatorius labiau patogus naudojimas.Jo priekinis sagtis yra skirtos laikyti iki krūtinės ir sumažinti aukštyn ir žemyn judėjimas.

5. Stebėjimo projektą, teikia jį sutapti su bet drabužiai, suknelė.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Azijos dydis yra mažesnis nei ES/JAV/UK dydis, prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš perkant.

Specifikacija:

Tipas: Stebėjimo Priekiniai Sagtis Liemenėlė

Taurė medžiaga: 83% nailonas, 17% spandex

Pusės sparno medžiaga: 81% nailono, 19% spandex

Puodelio tipas: 1/2 puodelio

Pelėsių taurės tipas: viršutiniai ploni ir mažesnės storio

Pečių juostos tipas: ne diržas per petį

Mygtuko tipas: priekiniai sagtis

Dydis:Pagal Biustas Skirtumas tarp krūtinės, ir pagal biustas

32AB/70AB:63cm-66cm 7cm-12cm

34AB/75AB:64cm-68cm 7cm-12cm

36AB/80AB:66cm-70cm 7cm-12cm

38AB/85AB:70cm-74cm 7cm-12cm

1 x liemenėlė Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Baltijosvm.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: lcd ekrano g560, mi note2 jungiklis, svirties, greičiu ktm, mi rūdžių mašina, keppi softshell, mi pliušinis triušis, svirtis hyundai 6, lcd ekrano ht16, mi paed 4 stiklas.

Sporto Tipas Fitneso
Prekės Pavadinimas Swokii
Uždaryti Tipas as
Funkcija Kvėpuojantis
Medžiaga as
Modelio Numeris 262842

Parašyti atsiliepimą

Naujas Stebėjimo Priekiniai Sagtis Liemenėlė Wirefree Push Up Ne Slydimo Nematomos Moterų Liemenėlė apatinis trikotažas XD88

Naujas Stebėjimo Priekiniai Sagtis Liemenėlė Wirefree Push Up Ne Slydimo Nematomos Moterų Liemenėlė apatinis trikotažas XD88

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti