Parduotuvė pagal Kategorijas

Medienos Apdirbimo Įrankius 5 Rinkinių, Plastiko Stalo Pamačiau Mygtukas Stumti Bloko Ir Klijuoti Paketas

Nauja

€20.81

Stūmimas blokai ( dažnai vadinamą push trinkelės ), yra labai svarbūs naudoti maršrutizatorių, jointers ir lentelės pjūklai.Tiesiai stumti stick yra labai siauras akcijų arba, kai erdvė yra ribota.

V-formos stumti stick ( kartais vadinamas V-tipo stumti klijuoti arba v formos lazda ) yra puikus, kai išspaudimo (ekstruzijos), arba reikia daryti išsamesnes kontroliuoti savo darbo gabalas, arba, jei reikia gauti tikrai arti peilis.

Mūsų išskirtinis medienos apdirbimo stumti bloko ir klijuoti rinkinys yra puikus, be jokių saugos ar medienos apdirbimo įrankių rinkinys.Puikus Rinkinys, Atnaujinti ir Atnaujinti savo Dirbtuvėse.Šis deluxe versijos bus sklandžiai pakeisti savo mažas, senas ir susidėvėjęs stumti blokai ir lazdos.

Su dideliu išoriniai blokai, jūs galite sumažinti savo darbo laiką per pusę, dirba su daugiau medžiagos vienu metu.Tiesioginio lazdos leis jums daugiau universalumo atsargų dydį ir suderinta kontrolės.

Max grip rankena kiekvienas kruopščiai paruošta stumti priemonė, suteikia jums maksimalią kontrolę, leidžia jums dirbti be shift midway naudojimo metu (kuris gali būti labai nesaugu).

Spalva: oranžinė

medžiaga: plastikas

Pakuotės turinys: 1* ilgas paspaudimas blokuoti

2* trumpas paspaudimas blokuoti

1* saugos V-baras

1* putte

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: aliuminio t stebėti, gf dovana, pushblock, 3 vaikai, ašmenys obliumi, apskrito mini saw, tiesioginio medienos, maršrutizatorius tabl, dūris pamačiau, mygtukas skirtas pjūklas.

Modelio Numeris ilgai stumti blokas
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Medienos Apdirbimo Įrankius 5 Rinkinių, Plastiko Stalo Pamačiau Mygtukas Stumti Bloko Ir Klijuoti Paketas

Medienos Apdirbimo Įrankius 5 Rinkinių, Plastiko Stalo Pamačiau Mygtukas Stumti Bloko Ir Klijuoti Paketas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti