Parduotuvė pagal Kategorijas

Skriemulys Kabelių Sistema Mašina "PASIDARYK pats" Fitneso Įranga Dilbio Raumenų jėgos lavinimo

Nauja

€14.29

Kulka Taškų: 1、2 Pratybų Režimai & Nuimamos Rankenos: keičiant ryšio būdus, kaip nuo keltuvo sagtis ir didelio stiprumo lydinio kabelį, galite gauti dvi funkcines naudotis režimai: patraukite žemyn ir pakelkite.Su nuimama rankena leidžia jums laisvai pakeisti į areštą, kaip norite ( Tiesiai Baras ir Tricepsas Lyno pridedama).Jis leidžia jums mokyti bicepsas, tricepsas, pečiai, ir atgal.Pavyzdžiui, biceps curl, tricepsas išgriauti, lat pull down, eilės, skristi.

2、Profesinės Dalys: Svorio kamuolys dizainas, kabelio, siekiant užkirsti kelią kabelis virpesius per jį naudoti.Uždaryti lydinio sagtis nebus pertraukos arba atlaisvinti, suteikti tinkamą apsaugą.

3、aukščiausios kokybės Medžiagos: Apima su 100 colių didelės stiprybės šviesolaidinių kabelių tvarkymo stiprumas, ilgaamžiškumas ir sklandų veikimą.Silent kabelis skriemulys yra pagamintas iš specialaus sunkiųjų plieno, kuris užtikrina jokių papildomų triukšmas veikimo metu.Modernizuotos plieno pakrovimo pin, maksimali svorio apkrova iki 300 lb.

4、Lengva Surinkti ir Nešiojamieji: Tik sriegis pakrovimo pin per centrinės skylės masės plokštės ir sujungti skyriai.Lat ir liftas skriemulys sistema gali prisijungti prie vairo laikikliai, pull-up strypai, sijos, ir bet kurioje vietoje, kur dirželis gali būti įdiegta.Jos mažos pakuotės tūris galite jį pasiimti bet kur, kur jūs norite ir tinka keliaujant.

5、Įrangos Rinkinys: 2 rankena + skriemulys kabelis + pakrovimo pin + dirželis.Labai tinka fitneso entuziastai visų amžių; pagal fitneso ekspertų, pagrindinė funkcija latas yra remti judėjimą, peties sąnario, kuris yra, kodėl latas pull-down už prasminga.Neigiamas masės diskai, nėra įtrauktos į šio produkto, prašome patikrinkite sagties prieš naudojimą.

Savybės: Kodėl pasirinkti liftas skriemulys sistema?

Steigiant privačias sporto salėje, namuose ar garaže, vietos visada yra veiksnys.Dėl ribotos vietos, mes negalėjome gauti idealus fitneso vietą namuose.Kėlimo skriemulys sistema, galite sutaupyti vietos jūsų namuose, sporto salėje, o tai daro intensyviai kabelis treniruotes, kaip jūs, treniruoklių salė.

Nuimama rankena-leidžia jums laisvai pakeisti reikmenys jums reikia.

Aukštos kokybės profesionalius skriemuliai užtikrina jokių papildomų triukšmas veikimo metu.

Modernizuotos plieno pakrovimo pin-maksimali svorio apkrova iki 300 svarų.Suderinama su plokštės su centro skyles mažiau kaip 2,9 cm.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Atnaujinti Pakrovimo Pin

1 x Didelio Stiprumo Lydinio Kabelis

1 x Dėvėti, atsparus Dirželis

1 x Silent Metalo Skriemulys

1 x Tiesus Strypas

1 x Rankena

3 x Kėlimo Sagtis

Žymos: sporto salė skriemulys, duonos valdyba, kultūrizmo skriemulys, mašina musculation smuko, putų pritūpęs, stiklo pasaulis, fitneso mašina, kabelinė traukti, skriemulys kabelinės sistemos, asmens sporto salė mašina, kabelių tvirtinimo mašina.

Drop laivyba Parama
3 tipas fitneso skriemulys kabelinės sistemos
Tipas 2 fitneso "pasidaryk pats" skriemulys, kabelinė mašina
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" fitneso įranga 9 dalių rinkinys
Taikoma Fitneso Įranga Kita
Tipas 1 namų treniruotės sporto skriemulys kabelinės sistemos

Parašyti atsiliepimą

Skriemulys Kabelių Sistema Mašina

Skriemulys Kabelių Sistema Mašina "PASIDARYK pats" Fitneso Įranga Dilbio Raumenų jėgos lavinimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti