Parduotuvė pagal Kategorijas

Sandarinimo Finišavęs Rinkinys Silikono Gydant Antgalis Priemonė, Klijai, Valymo Antgalis Plytelių Purvo Įrankis Mentele Klijai Kastuvas

Nauja

€9.43

Kulka Taškų:

1、Ką Jūs Gaunate: rinkinys puikiai lizdinės plokštelės pataisa rinkiniai.Įskaitant 14 nerūdijančio plieno suvirinimas skirtingų dydžių antgaliai, vienas 3 1 išlyginimo priemonė (nerūdijančio plieno galvutė), 4 išlyginimo skreperiai, ir 6 silikono pagalvėlės. 1 lipni juosta.Ji gali padėti jums remontas spragą ir švarus likutinė klijai, kuris yra patogus ir gražus, ir pagerina kokybę ir paviršiaus grožį.

2、Patogu Naudoti: Šis rinkinys pagamintas iš nerūdijančio plieno suvirinimas įrankiai yra idealus pagalbinis įrankis visiems uždarymo operacijas.Ji gali padėti jums remontas spragas ir švarus likutinė klijai, gerinti gelio kokybės ir paviršiaus estetiką.

3、Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagų.Šios pakuotės tvarkymo įrankiai yra labai tvirtos, stiprios, rūdžių ir korozijos, atsparus vandeniui.

4、Dviejų Rūšių Grandiklis: nerūdijančio plieno grandiklis pašalinti užsispyręs senų klijų.Silikono mentele yra naudojamas pašalinti paviršiaus išsikišimų ir depresija.Tai yra gera sklandžiau sandarinimo ir klijavimo linijos užbaigti labiausiai silikono darbo, bet briaunos, Kampai ir jungtys.

5、Tinka Įvairių Proga: Šių vandens surinkimo įrankis rinkiniai gali būti naudojami virtuvės, vonios, kriauklės, durys, langai, vonios kambariuose ir kitose vietose.Jie tinka labiausiai kampų ir briaunų.Jie taip pat tinka daugelio tipų hermetikai, silikonas, dervos, injektavimo ir kt.Jūsų darbas yra patogiau.

1.Ką Jūs Gaunate: rinkinys puikiai lizdinės plokštelės pataisa rinkiniai.Įskaitant 14 nerūdijančio plieno suvirinimas skirtingų dydžių antgaliai, vienas 3 1 išlyginimo priemonė (nerūdijančio plieno galvutė), 4 išlyginimo skreperiai, ir 6 silikono pagalvėlės. 1 lipni juosta.Ji gali padėti jums remontas spragą ir švarus likutinė klijai, kuris yra patogus ir gražus, ir pagerina kokybę ir paviršiaus grožį.

2.Patogu Naudoti: Šis rinkinys pagamintas iš nerūdijančio plieno suvirinimas įrankiai yra idealus pagalbinis įrankis visiems uždarymo operacijas.Ji gali padėti jums remontas spragas ir švarus likutinė klijai, gerinti gelio kokybės ir paviršiaus estetiką.

3.Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagų.Šios pakuotės tvarkymo įrankiai yra labai tvirtos, stiprios, rūdžių ir korozijos, atsparus vandeniui.

4.Dviejų Rūšių Grandiklis: nerūdijančio plieno grandiklis pašalinti užsispyręs senų klijų.Silikono mentele yra naudojamas pašalinti paviršiaus išsikišimų ir depresija.Tai yra gera sklandžiau sandarinimo ir klijavimo linijos užbaigti labiausiai silikono darbo, bet briaunos, Kampai ir jungtys.

5.Tinka Įvairių Proga: Šių vandens surinkimo įrankis rinkiniai gali būti naudojami virtuvės, vonios, kriauklės, durys, langai, vonios kambariuose ir kitose vietose.Jie tinka labiausiai kampų ir briaunų.Jie taip pat tinka daugelio tipų hermetikai, silikonas, dervos, injektavimo ir kt.Jūsų darbas yra patogiau.

Savybės:

1. Vandens spaudimas antgaliai: įvairių dydžių (5, 6, 7, 9, 10, 12, 13, 16, 20, 25, 26, 28, 30, 35 mm), kad lengvai patenkinti jūsų nuspaudžiant poreikius.Lengvai užpildyti ir užsandarinti tarpus, o atsikratyti chaotiškas ir netolygus užsikimšimas darbą.

2. 6 in 1 Silikono išlyginimo priemonė: nerūdijančio plieno grandiklis pašalinti užsispyręs senų klijų.Patvaraus plastiko bonder.Patvarus, thornless, dilimui ir tirpiklis atsparus.

5. Silikono padas: 5 skirtingų rašto spindulių, įskaitant 3R, 6R, 1OR, 13R, 17R, sukurti kintamąjį apskritą formą.

6. Labai išlyginimo priemonė: štampavimo mašina gali sutaupyti daug laiko.Pildymo įrankis yra labai lengva valyti su drėgnu skudurėliu ir vėl, sumažinti atliekų hermetikas.Įvairių kraštų, yra pažymėtos skirtingų dydžių, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.Ji taikoma profesionalių ir neprofesionalių darbuotojų.

7. Naftos siurbimo grandiklis: naftos siurbimo grandiklis pašalinti liekamasis klijai ir yra idealus pagalbinis įrankis uždarymo operacijas.

8. Daug naudojimo: silikono išlyginimo priemonė, tinka durys, langai, virtuvės, vonios, kriauklės, tualetai.

9. Su saugojimo dėžė: Mes teikiame nemokamai laikymo dėžutė, skirta laikyti jūsų užpildyti įrankių rinkinys.

Pakavimo Sąrašas:

14 x Spaudimo Vandens Valymo Antgalis

1 x 3 In 1 Užpildyti Įrankiai

6 x Silikono Padas

4 x Grandiklis

1 x Tape

1 x Saugojimo Dėžutė

Žymos: mentelė klijams, lova coverlet, almazan virtuvės peilis, pirkti silikono kastuvas, drobulė karalienės dydžio, 5w lustas, Caulk, aklas kniedė veržlė rinkinys, klijai mentele, Akmens plauti.

Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Derinys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

Sandarinimo Finišavęs Rinkinys Silikono Gydant Antgalis Priemonė, Klijai, Valymo Antgalis Plytelių Purvo Įrankis Mentele Klijai Kastuvas

Sandarinimo Finišavęs Rinkinys Silikono Gydant Antgalis Priemonė, Klijai, Valymo Antgalis Plytelių Purvo Įrankis Mentele Klijai Kastuvas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti