Parduotuvė pagal Kategorijas

Aš MYLIU TAVE, Foto Reklama Širdies Girliandą Reklama už Valentino Dieną Vestuvių Dalyvavimo ir Šalies Apdailos Reikmenys

Nauja

€3.16

Gerbėjai Išimtinė Nuolaida!!!Reikiamu laiku, reikiamoje čia.Sekite mus dabar.

1.VIP Kainą ir Papildomos Nuolaidos Pasekėjų 2.Žinant nauja siunta, Parduotuvė Skatinimo 3.Laimėti nemokamą Produktų ar didelis Kuponus ir kitų Išmokų iš anksto

Produkto Aprašymas

• Aš TAVE MYLIU, Reklama • Puikus papuošalai vestuvių dalyvavimo šalies, nuotakos dušas šalies prekių • Tai gali būti taip pat naudoti kaip įprastą namų dekoras ant sienos. • Gražus ir Saugus Paketą, Jis Pagamintas iš Aukštos Kokybės Popieriaus • Pastaba: Jums reikia punch dvi angos viršuje kiekvienos kortelės styginių juos kartu su juostele. • Šis Paketas: būti 10vnt iš cardstocks ir 1pc styginių. • Vienas dydis: 13.5x17.5cm (galite įdėti 7 colių nuotraukos) 5.3 'x'6.8" • Bendras ilgis: Apie 2m L, Prašome būti pažymėta: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1cm.

Pristatymas:

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas, kai mokėjimo gavimo. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir kiti ekonomikos, laivybos kanalai užtruks apie 15~55 dienas. 3. Baltijosvm.lt standartinis pristatymas ir registruotas kanalai bus stabilesnė, saugesnė ir greitesnė. 4. Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia arba kiekis yra didelis.

Grąžinimas:

Mes teikiame nemokamai ir 7 DIENŲ GARANTIJA šią prekę, ir mes siūlome keitimo ar grąžinimo, tačiau prašome pažymėti visas grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Paslaugos:

1. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei negaunate jokio atsakymo, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes jums jį tvarkyti artimiausiu metu. 2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainos didmeninė, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių reikia. 3. Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija per 24 valandas.

Labai primena:

1. Prašome pranešė, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš mokėjimą. 2. Telefono numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo. (Prašome pranešė, kad palikti visa imtuvas pavadinimas iš Rusijos tvarka)

Žymos: balionas raidė, balionas metalo, gimtadienio rinkinys, helio balionas, aš tave myliu, ballon meilės, dekoro širdies, raudonas balionas, "globo" meilę, dekoro meilės.

Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Proga Motinos Diena
Medžiaga blizgučiai kortelės popieriaus
Produktų Klasifikacija Baneriai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Parašyti atsiliepimą

Aš MYLIU TAVE, Foto Reklama Širdies Girliandą Reklama už Valentino Dieną Vestuvių Dalyvavimo ir Šalies Apdailos Reikmenys

Aš MYLIU TAVE, Foto Reklama Širdies Girliandą Reklama už Valentino Dieną Vestuvių Dalyvavimo ir Šalies Apdailos Reikmenys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti