Parduotuvė pagal Kategorijas

50Pcs Vienkartinės Veido Kaukės Neaustinių 4 Sluoksnis Aktyvusis Anglies Civilinės Kvėpuojantis Marlės Kaukė Suaugusiųjų Juoda Pilka Veido, Burnos Kaukę, Unisex

Nauja

€3.82

50PC Unisex Vienkartinės Veido Kaukė Pramonės 4Ply Ausies Kilpą

SVEIKAS KVĖPAVIMAS: Mūsų respiratorių yra skirta patogiai apsauga nuo dulkių, žiedadulkių,dūmų, bendras ore dirgiklių, ir ne aliejaus pagrindu dalelių.Jis padės jums kvėpuoti švaresnę, sveikesnę.

PUIKUS DIZAINAS: Skirtingai nuo anksčiau sukurta sutemų kaukės (daugiausia 95% kaukės), Mūsų kaukę nuo dulkių įgyvendina projekto užkirsti kelią taršos kaukė nuo slydimo išjungti

UNIVERSALUS NAUDOJIMAS: Mūsų kovos su tarša kaukė yra pagaminta namų tobulinimo projektus: kaip dažų kaukę (ne aliejaus pagrindo), kaukė, valymo, staliaus darbai, žolės pjovimas ir kt.

Ji taip pat gali būti naudojamas kaip kaukė, filtras alergiją sukeliančių žiedadulkių ir kaip kaukė gripo.Mūsų klientai naudoja veido kaukė veikia ir dviračių.Panašus į aukštį - Ji taip pat gali padėti jūsų plaučių talpa mokymo mėgdžiodami didelio aukščio/žemo deguonies lygio sąlygomis.

PATOGIAI: Pagamintas iš elastingas nailonas ir spandex, lengvos medžiagos, minkštos tekstūros, greitai džiūsta, orui ir patogūs dėvėti.Bendras dydis, tampri ir reguliuojamas dirželis tinka dauguma žmonių, vienas dydis tinka visiems.

Mūsų kaukė atskyrimo 98% dulkių, cheminių medžiagų, sveikatai žalingų dalelių, dujų, žiedadulkių, dūmų ir garų.Su apsauga nuo dulkių kaukė gali būti naudojama anti-dulkių, kovos su transporto priemonių išmetamųjų teršalų, anti-žiedadulkių alergijos, stabdžių KD2.5 ir migla dieną apsaugą.Jis tinka važiavimas dviračiu, bėgimas, slidinėjimas, žygiai, slidinėjimas, medienos apdirbimo ir kitų veiklos lauke.Siekiant maksimaliai padidinti našumą, kaukė turi būti tinkamai užsandarinti aplink nosį ir burną, todėl, kad visi įkvėpti oro, gali praeiti per filtrą.

Modelio Tipas:Print Labai Minkštas, Patvarus Ir Kvėpuojantis

Pakuotės Turinys:

50PC kaukės

Žymos: makiažo kaukė, statybos inžinierius, disponuoti kaukė, 3m n95, ffp2 kaukė, civilinės 3d pagrindai, šepetėlis veido, 3m veido kaukė, mergina kaukė, 4 sluoksnis juoda kauke.

juoda kauke veido kaukės skalbti
veido kaukės šalikas veido kaukė drėgmės wicking
2020 Naujas nagų kaukė
mondkapjes wasbaar Nagų dangteliais galima skalbti
Veido Kaukė masque
kaukė parama Dropshipping Didmeninės
medvilnės veido kaukės su gimtadieniu veido kaukės suaugusiems
Modelio Numeris kaukė mascarillas masque
Dydis M
Apsaugos klasė NĖRA
Prekės Pavadinimas Pillowgames
Veido kaukė Daugkartinio naudojimo veido kaukė daugkartinio naudojimo už akinius nešiojantiems
mascarilla mascarillas
facemask Burna, Apimti
veido kaukės vaikams aišku, veido kaukė
veido kaukė su matomas burną veido kaukės vestuves
Kaukės kaukė veidui
Saugos standartas NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA
visą veido kaukės, respiratorius medvilnės veido kaukė balta

Parašyti atsiliepimą

50Pcs Vienkartinės Veido Kaukės Neaustinių 4 Sluoksnis Aktyvusis Anglies Civilinės Kvėpuojantis Marlės Kaukė Suaugusiųjų Juoda Pilka Veido, Burnos Kaukę, Unisex

50Pcs Vienkartinės Veido Kaukės Neaustinių 4 Sluoksnis Aktyvusis Anglies Civilinės Kvėpuojantis Marlės Kaukė Suaugusiųjų Juoda Pilka Veido, Burnos Kaukę, Unisex

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti