Parduotuvė pagal Kategorijas

100pcscs/daug 3led SMD5050 Įpurškimo Led Modulis 12V Vandeniui IP65 Cool White LED Reklamuoti laišką led moduliai

Nauja

€26.59

Aprašymas

LED tipas: SMD 5050

Spalva:šaltai Balta /Šiltai Balta/Raudona/Žalia/Mėlyna/RGB

3PCS LED/Cell

Spindulio kampas: 120 °

Šviesos Šaltinis Gyvenimas: 50000H

Darbinė įtampa: DC12V

Galia: 0.72 W

Lipnios fiksuotojo: dvipuse lipnia

Korpuso Medžiaga: ABS (anti-static

Pakuotė:

100vnt 5050 SMD Modulis Programos: 1. Plačiai taikomas Ap ženklų raidžių, paslėptas apšvietimas ir reklama ženklas apšvietimo Lengva įdiegti ir eksploatuoti. 2. Taikoma automobilių apdailos, kontūras apšvietimo ar sienos 3. Įsižiebti spalvinga gyvenimo namuose, "PASIDARYK pats" namų pašvaistė koridorius, laiptai, takai ,langai. 4. Įsižiebti spalvingas gyvenimas viešbučiai apdailai naudoti,Teatrai, klubai, prekybos centrai, festivalių, o spektakliai 5. Architektūros dekoratyvinis apšvietimas,Arka, vainiko ir tilto krašto, apšvietimo, Saugumo, apšvietimo ir Avarinio Funkcijos: 1. Mažas energijos suvartojimas,Super ryškus, bet veikia su žemos temperatūros. 2. Visi šviesos plisti ir visiškai sklandžiai,šviesos, labai net. 3 lipnios nugaros su Lipnia juosta, skirta saugiam ir lengva taikyti. 4. LED Tipas: Aukštos Kokybės 5050 SMD LED, didelio intensyvumo ir patikimumą, "Longlife" >50,000 valandų. 1.Apie produkto nuotraukos

Turime profesionalų komanda,Profesionalių fotografų ir profesionali fotografijos įranga.Tai daro mūsų nuotraukas puikus! 2.Apie produkto aprašymas naudojame nuotrauka Ir anglų suliejimo technologiją,Labai išsamus aprašymas,Tikslus ir lengvai suprantama. 3.Apie produktų kokybę ir kainą, Mes negalime suteikti jums geriausia kaina,nes Visada bus, pardavėjas Gali suteikti geresnę kainą!Tačiau mes galime suteikti jums geriausią kokybės,geriausias aptarnavimas. 4.Apie transporto, Kai jums mokėjimo, mes išsiųsti prekes per 7 dienas.Prekės atvyko laikas nustatomas pagal atstumą ir regiono nustatyti.Greičiau artimesnio atstumo,labiau išsivysčiusias šalis, greitį, daugiau, greičiau! 5.Apie transporto rūšis Mes daugiausia naudoja Kinija paštu registruota pašto siuntų ir DHL transporto,Mums pagal svorį, apimtis, iš viso suma, tarifai,nustatyti, kaip siųsti.Jei siųsti DHL tu ir aš turėti naudos,aš naudoti DHL būtų išsiųsti prekes. 6.Transporto procesą, Jei Transporto procesą, atrasti prekių sugadinta,Arba prekių midway grąžinami.Mes prisiimti visą atsakomybę. 7.Apie grįžtamasis ryšys grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Ačiū!

Žymos: aklas laido, WS2812B, led juostelė baltos wifi, airgoo led juostelės automobilį, led juostelė ws2812b, led modulis ženklas, led pikselių, smd5050 vandeniui, tv balta, led rgb juostos.

LED Lustas Modelis SMD5050
Spalvos Temp(K) 3000-7000K
Maitinimo Šaltinis DC
Juostelės tipas SMD
Prekės Pavadinimas HOSDALY
Sertifikavimo BMK
Šviesos Diodų Skaičius/M 3LEDS/VNT
Elemento Tipas Juostelės
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Vidutinė trukmė (val.) 10000
Energijos sąnaudos (W/m) 0.0.36 w/vnt
Atsparus vandeniui Taip
Modelio Numeris 3 LED 5050
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 3LEDS/VNT
Įtampa 12V
Proga Aikštė
LED Lustas gamintojas Epistar

Parašyti atsiliepimą

100pcscs/daug 3led SMD5050 Įpurškimo Led Modulis 12V Vandeniui IP65 Cool White LED Reklamuoti laišką led moduliai

100pcscs/daug 3led SMD5050 Įpurškimo Led Modulis 12V Vandeniui IP65 Cool White LED Reklamuoti laišką led moduliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti