Parduotuvė pagal Kategorijas

L. Veidrodis 1Pair Gelio Spa Drėkina Pirštinės Krekingo Odos, Moterų Pusę Piršto Vertus Minkštas Pamušalas Drėkintuvai, Gydo Sausą Odą

Nauja

€6.91

RM17744605850459583 Apie produktą:

PUIKIOS KOKYBĖS: išorė yra pagaminta iš aukštos elastinės medvilnės medžiaga, minkštas ir patogus, jaustis laisvai pat, kaip dėvėti pirštines; Pamušalas yra augalų grožio gelis prisotintas rožių eterinis aliejus ,vitaminas E ir kt mityba, naudoti uždaryti tinka rankų odai, labiau palankios mitybos absorbcija.

Termoplastinė Gelio Pamušalas: Lėtai išleidžia terapinis eterinių aliejų ir augalų, už at-home spa gydymas, kuris apima atsipalaiduoti rožių kvapas ir pan .Pirštinės, skirtos netoli tinka odos vertus , daugiau prisideda prie maistinių medžiagų absorbcijos.Stiprinti išorinis odos, reguliuoti vandens nebus prarasti, suteikti puikų drėkina, siekiant padėti nuo grubus raguotas, remontuoti pažeistą odą ir išvengti pirmalaikio senėjimo, įsitikinkite, kad turite sklandžiai, minkšta oda.

Vienas dydis tinka labiausiai, galite naudoti gel pirštinės kartu su kūno losjonas arba rankų kremu kurti geresnio poveikio.

Kaip naudoti: naudoti šias 20-30 min. 2-4 kartus per savaitę, Mėgautis puikūs kvepalų rožių eterinis aliejus ir Vitaminas E. Pusę piršto dizainas leidžia jums daugiau lankstumo, o jūs palieskite telefono ekraną, skaitant ar daro kitas handworks.

Daugkartinio naudojimo ir skalbti, galite pakartotinai vėl ir vėl juos, teikti super vertę ir sutaupyti jūsų pinigus, plauti rankomis neutrali muiluotu vandeniu yra siūloma.

Aprašymas:

Unisex grožio kurortinis gydymas, pirštinės daugiausia priima minkštos medvilnės ir aukštos kokybės minkštas gelis pamušalas turtingas vitamino E ir rožių eterinių aliejų, kurie suteikia išsamią priežiūros drėkina rankų odą ir padaryti juos atrodo subtiliai ir maitina.Pusę piršto dizainas leidžia jums daugiau lankstumo, o jūs palieskite telefono ekraną, skaitant ar daro kitas handworks.

Puikus kaip mąstantis dovana jūsų šeimai ar draugams.

Savybės:

- Spalva: Rožinė

- Medžiaga: Medvilnė & gelis

- Gelio pamušalas priima netoksiškas geliu, kuris prisotintas vitaminu E ir rožių eterinių aliejų.

- Skirtos drėkina odos ir padaryti savo rankas daugiau pasiūlymo ir maitina.Dirbti nepertraukiamai, minkština ir wybielić savo rankas, dėvėti pirštines.

- Galite naudoti gel pirštinės kartu su kūno losjonas arba rankų kremu kurti geresnio poveikio.

- Kiekviena dėvi metu rekomenduojama yra apie 20-30 minučių. 2-3 kartus per savaitę.

Perspėjimai:

- Plauti rankomis.

- Ne sausas valymas, ar baliklio.

Vandens temperatūra iki 30°C.

- Naudoti neutralų skalbiklį.

- Nedėkite tiesiogiai saulės šviesa.

- Ne nulupkite gelis

Paketas Apima:

1Pair* Drėkina Spa Pirštinės

RM17744605850459585

Žymos: epaulettes ir, mašinos airsoft, striukė shingeki, yra kavos, paltas su skrybėlę, juoda pritūpęs, už švarko linijos, visos taškas, dulkių kaukė juodas, vienkartiniai vienkartiniai gražus.

Pirštinės Ilgis Riešo
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris A01303
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis MOTERIS
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas L·Veidrodis
Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

L. Veidrodis 1Pair Gelio Spa Drėkina Pirštinės Krekingo Odos, Moterų Pusę Piršto Vertus Minkštas Pamušalas Drėkintuvai, Gydo Sausą Odą

L. Veidrodis 1Pair Gelio Spa Drėkina Pirštinės Krekingo Odos, Moterų Pusę Piršto Vertus Minkštas Pamušalas Drėkintuvai, Gydo Sausą Odą

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti