Parduotuvė pagal Kategorijas

360Degree Panoraminis VR Kamera, Žuvies Akies Objektyvo Kamera, WIFI 960/1080P Neprivaloma

Nauja

€17.44

360 Laipsnių Wi-fi IP Kamera FishEye HD 960P 1.3 MP Smart Panoraminis IPC P2P Belaidžių IP Fisheye Kamera 1.3 MP Saugumo Wifi Fotoaparato Funkcijas: 1, 360 laipsnių panorama, matyti visą vaizdą namuose, be sukasi vaizdo kamerą, ekranas be dead Kampas. 2, profesinės fisheye objektyvas, COMS daviklis, panoraminis vaizdas, švarus ir šviesus. 3, paramos infraraudonųjų spindulių naktinio matymo, paramos realaus laiko vaizdo, didžiausia 64 GB atminties kortelę įrašyti, automatinė, apimantis, peržiūrėti vaizdo peržiūra bet kuriuo metu. 4, realaus laiko dvipusį balso ryšį, švelniai laikykite paspaudę skambinimo mygtuką, tada realaus laiko be rūpesčių, pasikalbėkite su savo šeima. 5, " Day & Night Vision 6, Ateina su apkaba, skirta lengvai montuojama ant lubų 7, Parama judesio aptikimo, judėjimo signalą. 8, Plug & Play smart access be IP nustatymą per maršrutizatoriai Pastaba: Ne Remti Mac kompiuterį/ Ne remti naršyklę, o Ne Remti 5G Tinklą (Maršrutizatoriaus.Tik paramos 2.4 G router/ 4G telefono tinklo.

Produkto Privalumai:

Šis Wi-fi IP kamera yra iš esmės skirta asmens priežiūros, chipsetu, ir jutiklis yra specialiai optimizuotas mobiliojo telefono naudojimo.Ji gali būti naudojama daug kartų, Kūdikio stebėjimo, Vyresnio amžiaus žmonių Priežiūra, Mažų Parduotuvėje Valdymo ir patalpų Priežiūrą.Vaizdo kameros sistema yra paprasta ir praktiška.Tiesiog reikia setup camera, tada jūs galite naudoti savo telefoną nuotoliniu peržiūrėti bet kur, kur jūs norite, kad stebėsenos biure, kitame mieste ar kitose šalyse.Jei jūs ieškote wi-fi IP kamera lengvai nuotolinio nuomone, tai yra labiausiai tinkamą produktą iki šiol. 360 laipsnių panorama, matyti visą vaizdą namuose, be sukasi vaizdo kamerą, ekranas be dead Kampas.

Žymos: polar len, "acer ""windows" vr, žvejybos signalizacijos sistemos, kaip vr vaizdo kamera, 360 fotoaparatas vr, kamera žuvys, ip kameros, kamera, wi fi", žuvų kamera 43, wifi žuvies akis ip kameros.

TF Kortelė NĖRA
Maitinimo Šaltinis(V) Kita
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Maitinimo Šaltinis Normalus
Energijos Sąnaudos(W) Kita
Palaikomos Operacinės Sistemos Windows 2003
Saugojimas NĖRA
Tipas IP Kameros
spalva Balta
Matmenys (L x W x D)(mm) Kita
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Specialios Funkcijos Vandal-proof
Stilius Dome Kameros
Sienos Laikiklis Pusės
Žiūrėjimo Kampas 90°
Jutiklis CMOS
Prekės Pavadinimas naujų iškrovimo
Vaizdo Suspaudimo Formatas MJPEG
Technologijos Centrinis
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Minimalus Apšvietimas(Lux) Kita
IR Atstumas(m) Kita
Garso Išvesties NĖRA
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Įrengimas Normalus

Parašyti atsiliepimą

360Degree Panoraminis VR Kamera, Žuvies Akies Objektyvo Kamera, WIFI 960/1080P Neprivaloma

360Degree Panoraminis VR Kamera, Žuvies Akies Objektyvo Kamera, WIFI 960/1080P Neprivaloma

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti