Parduotuvė pagal Kategorijas

RX-M1616M Platinami Lankstus Membraninis Slėgio Jutiklis FSR

Nauja

€37.49

modname=ckeditor

RX-M1616M didelio formato matrica platinami lanksti, plona plėvele slėgio daviklis 1. Produkto pristatymas masyvo platinami lanksti, plona plėvele slėgio daviklis pagamintas pervedant nm jėga jautrių medžiagų, sidabro pastos ir kitų medžiagų, lanksti, plona plėvele pagrindo per tiksli spausdinimo proceso metu, ir tada per džiūvimo ir kietėjimo.Kai jutiklis yra spaudžiama, varža mažėja didėjant spaudimui, ir jos piezoresistance charakteristika rodo, kad santykiai tarp pasipriešinimo ir slėgis yra smurtinio funkcija, ir abipusio atsparumo ir slėgis yra maždaug tiesinis.n Rx-m1616m yra vidutinio dydžio platinami lankstus slėgio jutiklis su 16 eilučių ir 16 matricas.Į 256 indukcijos vienetai yra platinami aikštėje 150mm*150mm, ir dydį, kiekvieno indukcijos taško is7.5 mm * 7,5 mm.Jutiklis turi didelio dydžio, vidutinio jutiklis taško dydis ir lanksčios prijungimo būdas, kuris buvo taikomas slėgio pasiskirstymas nustatymo, projektų tikrinimo ir vertinimo, mokslinių tyrimų ir kitų aspektų, į mažas ir vidutinio dydžio vietovių.Siekiant palengvinti naudojimąsi, mes sukonfigūruotas tris susisiekti režimai šio jutiklio.A.visuomenės terminalo, su didelio lygumo reikalavimas ir neprivaloma visuomenės terminalo, kuris paprastai yra prijungtas suvirinimas; B. Moterų terminalo, su terminalo lukštais, galima prijungti tiesiogiai ir įdėta 2.54 mm "dupont" liniją, kuri yra patogi ryšys; C. FFC laidų jungtis, standartinė centro atstumas nuo linijos išdėstymas yra 1mm, mažoje erdvėje.

6. Taikoma srityse, Aukštos rezoliucijos slėgio paskirstymo testą; Gaminių dizaino ir vertinimo sąsaja slėgio bandymas ir vertinimas; Pramonės bandymai vienoje plokštumoje lygumo tyrimai; Kūrybinių dizaino objekto aptikimo rodymas; mokslinių Tyrimų projektus. 7. Instrukcijos naudojimui) jutiklio plotas turi būti vienodo dydžio ir tinka bandymo paviršiaus; B) vengti aštrių daiktų, veikiantis stebėjimo srityje; C) temperatūros drift jutiklio yra, išvengti naudojant jutiklį, kai temperatūra yra aukštesnė nei 60℃; D) siekiant gauti geriausius testo rezultatus, rekomenduojama klijuoti plonu silikono padas šiek tiek mažesnis nei aptikimo zonos stebėjimo srityje. 8. Pirkimo informacija tai yra pavyzdys, platinami jutiklių, kurie gali būti pritaikyti pagal specialius reikalavimus; diapazonas: diapazonas nustatomas pagal geriausias bandymo intervalas.Tol, kol jutiklis nėra pažeistas, didesnis intervalas nebus pažeisti jutiklio bandymo rezultatų, bet tik tuomet, įtakos bandymo rezoliucija., Įvertinti bandymo slėgio sritį, pasirinkite atitinkamą asortimentą, specialūs reikalavimai, prašome palikti pranešimą; terminalo tipas: atsižvelgiant į patogumą naudoti, prašome teisingai pasirinkite adresatą režimas organizuoti linijos.

Žymos: 150psi slėgio daviklis, lanksti jutiklis, oro jutiklis, launchpad, fsr, filmas temperatūros jutiklis, membraniniai slėgio daviklis, elektros mygtukai spausdintuvą, fsr jutiklis, percept.

Parašyti atsiliepimą

RX-M1616M Platinami Lankstus Membraninis Slėgio Jutiklis FSR

RX-M1616M Platinami Lankstus Membraninis Slėgio Jutiklis FSR

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti