Parduotuvė pagal Kategorijas

3D Akmens Modelio Sofa Cover Rankšluostį Slipcover Pliušinis Audinys Storas, Sofa-lova, Moderni, neslidžia Sofos, Sofos Dangtelio Kampe Rankšluostį Kilimėliai 1PCS

Nauja

€9.96

Vieneto kaina, yra tik 1 vnt sofos rankšluostį,nereikia įtraukti kitų priedų,jei norite nustatyti, jums reikia užsisakyti atskirai.

Dydis sofa apima jums pasirinkti turėtų būti 20~30 cm didesnis nei faktinis dydis sofą. 1) Atlošą, Jei P 75cm , galite pasirinkti 110x110cm 2) Porankiai, Prašome pasirinkti porankiu pagal matmuo G*H 3) Sėdynės Padengti, Prašome pasirinkti E*F+20cm) 1PC ; B*A+20cm) 1PC ; C*D+20cm) 1PC Prašome atkreipti dėmesį, visa tai sofa cover parduodamas gabalą.Priemonė aspektą padės jums pasirinkti labiausiai tinkamą sofa padengti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Prašome Perskaityti Prieš Jus Pirkti!Apie sandelyje: Jei jūs perkate ką nors, kuris yra sandelyje.mes su jumis susisieksime be 48 valandų su kai kuriais patarti.jūs galite reguliuoti savo užsakymą mūsų patarti.Apie Dydį: Nes ji yra apskaičiuojama pagal vertus, prašome suprasti dydis bus 1-3cm klaida Apie spalva: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.

1. Visos pretenzijos turi būti atlikti per pirmas 5 dienas nuo atvykimo dienos. 2. Grąžinimas: Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo atstovų pagalbos. 3. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių. 4. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo išlaidas.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Gerbiami klientai ,Mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Baltijosvm.lt ateityje.

1.Visi elementai turėtų būti vežamos į Baltijosvm.lt patikrinti adresą, prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra atnaujinama. 2.Mes atsiųsime produktas per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 3.Mes visada naudojame China Post/ ePacket / UPS/ Fedex/ DHL/ UPS/TNT/ Rusija Express-SPSR. 4.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.Bet problema, tiesiog susisiekite su mumis tiesiogiai.

Žymos: tunika grindų, mat sofa, fotelis padengti ikea, raundas osmanų dangtis, sofa-kampas žalia, krepšys sofa, fotelis atveju, padengti spausdinti, sofos kampo gaubtas, anti slip, gyvenimo sofa-kampas.

Dydis 70x70cm,70x150cm,70x180cm,70x210cm ,90x90cm ...
Taikoma Sofa Grupinių Sofa
Prekės Pavadinimas TUEDIO
modelis SPAUSDINTI
Medžiaga pliušas
Gamyba Sofa Rankšluostį
Modelio Numeris Sofa Rankšluostį
Pastaba ši kaina yra 1pcs padengti ne visas komplektas
Stilius Modernus
Modelio Tipas BEGALINIS

Parašyti atsiliepimą

3D Akmens Modelio Sofa Cover Rankšluostį Slipcover Pliušinis Audinys Storas, Sofa-lova, Moderni, neslidžia Sofos, Sofos Dangtelio Kampe Rankšluostį Kilimėliai 1PCS

3D Akmens Modelio Sofa Cover Rankšluostį Slipcover Pliušinis Audinys Storas, Sofa-lova, Moderni, neslidžia Sofos, Sofos Dangtelio Kampe Rankšluostį Kilimėliai 1PCS

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti