Parduotuvė pagal Kategorijas

"Android" 10 Automobilio Radijo Multimedia vaizdo Grotuvas GPS Navigacija Nissan X-Trail XTrail X Trail T32 T31 Qashqai 2007-2din RDS

Nauja

€96.18

Pirkimo DUK: produktas palaiko vairo valdymo mygtukai, palaiko originalių automobilių kameros (CANBUS reikalaujama), palaiko neoriginalios kameros (palaiko kelis etapas mechanizmai), palaiko originalus automobilio funkcijas, tokias kaip oro kondicionavimas parametrai (CANBUS reikia, daugiau originalių automobilių funkcijų, susijusių su originaliu automobilio) tinka jūsų automobiliui? 1. Patikrinti atitinkamą modelį ir metus, produkto ir automobilių 2. Palyginti montavimo padėtį produktą su automobiliu, kuris turi būti modernizuotos 3. Patikrinkite, ar produktas maitinimo kabelis sąsaja tinka jūsų automobilį (pastaba: ne visos sąsajos originalių automobilių reikia būti prijungtas) 4. Jei jūs vis dar negaliu teisėjas, prašome siųsti mums originalus automobilio radijo montavimo vieta (front) vaizdo ir originalaus radijo atgal sąsaja nuotrauką su mumis

Nekilnojamojo Android 9.0 sistema, paramos paraiškos pateikimo padalinti ekraną, kad jūsų naudoti handier, parama, daugiau, naujausias programas.

Svarbus Patarimas: 1. Šis vienetas nėra DVD judėjimo ir negali leisti DVD diskus.Pavadinimą šis įrenginys yra DVD grotuvas, bet iš tikrųjų tai yra per visą ekraną automobilių padalinys. 2. Kai užsakymą, prašome atkreipti dėmesį į savo modelį ir metus.Specialios funkcijos : ★ Built-in "Google" App Store įdiegti savo mėgstamą apps

★ GPS Navigacijos (Žemėlapių nemokamai atnaujinti)

★ vairas kontrolės

★ Veidrodis nuorodą ("Android" / "iPhone")

★ "Bluetooth"

★ Built in MIC

★ FM/AM

★ RDS(pasirinktinai)

★ Atvirkštinio Imagl CVBS 640*480(AHD1280*720 pasirinktinai)

★ 1080P Vedio Žaisti

★ HD 1024*600

★ parama USB ADAS DVR funkcija

★ Padangų slėgio stebėjimo sistema

2.5 D IPS ekranas, labai ryškus ekranas, tikrasis vaizdas, turtinga spalvų gama

Erdvinio garso

Mes negalime pakeisti poziciją automobilio 4 garsiakalbiai, bet mes gali keisti laiko garsas pasiekia ausis.

Visada jaučiuosi garso kairėje yra didesnis, nes garsiakalbis kairėje yra arčiau jūsų, tai yra sunku gauti gerą jausmą trimatę erdvę.

Per atidėti technologija, tegul kairysis garsiakalbis atidėti garso 2,5 milisekundes, ir jaustis kaip jūs centro koncertų salėje.

4G Interneto

Jis palaiko šiuos intervalai

2G: GSM900(Juosta 8); DCS1800(Grupė 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Juosta 34); WCDMA(Grupė 1); CDMA 2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Juosta 39/40/41); FDD-LTE(Grupė 3); FDD-LTE(Grupė 3); TD-LTE (Juosta 40/41)

Pakeisti SIM:

USB jungtis (mūsų): naudoti išorinį USB kortelės lizdą, jei norite pakeisti SIM, atidarykite pilotu, talpinimo, tiesiogiai pakeisti SIM

Kortelės lizdas (kiti) SIM kortelės lizdas yra ant mašinos.Pakeisti SIM kortelę, jums reikia atsidaryti center " konsolės.

Radijo Funkcija

NXP6851 radijo mikroschema, paramos FM / AM, paieškos jautri, geriau radijo poveikį.

(OnlyR6 K10 versijas palaiko RDS)

Ilgas darbo laikas iš radijo neišvengiamai sukels pernelyg didelių temperatūros, ypač vasarą, kuri turi įtakos tarnavimo radijas.Aušinimo ventiliatorius gali veiksmingai išspręsti problemą ir aukštos temperatūros.

Palaiko atvirkštinė ekranas.Kai automobilis yra priešinga režimas, radijo, galės iš karto pereiti į ekraną galinėje automobilio, siekiant užtikrinti jūsų vairavimo saugumą.

Jei neturite originalus kameros, jūs galite nusipirkti paspaudę "PIRKTI DABAR" žemiau pateiktame paveikslėlyje.

Palaiko ryšį su ADAS DVR.ADAS DVR turi daug built-in pagalbines vairavimo technologijas, įdėjimas aukštos kokybės TF atminties kortelę įrašyti kiekvieną akimirką jūsų vairavimas.

Vis daugiau ir daugiau nacionalinės automobilių gamybos standartai reikalauja, kad transporto priemonėse turi būti įrengta padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai.Svarbu padangų slėgio pavojaus signalizavimo įtaisai gali būti vertinamas.Spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami pirkti padangų slėgio signalizacijos įrenginys, prijungti radijo ir atsiliepimų jūsų padangų būklę realiuoju laiku.

Realiuoju laiku stebėti automobilių informaciją, leidžia perspėti iš anksto, siekiant užtikrinti saugumą!

Labiausiai pilną realiu laiku žemėlapyje

Mobiliojo telefono sujungimo, didelis ekranas, lygaus žaidimo, pagrindinis filmo žiūrėjimo patirtį

Integruota "bluetooth", atsiliepti telefonu bet kuriuo metu

Originalus vairas kontrolės, paprastas valdymas

Po užsakymo pateikimo, mums reikia prijungti produkto galios bandymas, tada apkrova nemokamą žemėlapį, bandymų rezultatus, ir tada naudoti multi-layer anti-susidūrimo langelį ir burbulas šoko maišelį, siekiant užtikrinti, kad produktas būtų saugiai pristatytas į jūsų rankas.Pristatymas trunka 1-3 darbo dienas, po pirkimo, būkite kantrūs.

Apie po pardavimo:

Jei yra problema, gavęs prekes, prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums.Prašome neatidaryti ginčą.Ginčas yra tvarkomi platforma.Platforma yra ne profesionalūs ir negali išspręsti esminių problemų.Prašome pasitiki mumis.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau Per Baltijosvm.lt, mes susisieksime su jumis per 12 valandų dėl jet lag

Žymos: automobilio multimedijos, "bluetooth" automobilio radijo, xtrail, nissan t31 x trail, t32 x trail, pusė nissan x trail t32, nissan t32 x trail, nissan qashqai, uodega xtrail t32, nv200.

Prijungti USB PSSS Parama
Įskaitant CANBUS Taip
Prekės Pavadinimas Develuck
Sertifikavimo NĖRA
"Nissan Modelis X-Trail
Rezoliucija 1024*600
OSD Kalba Vietnamo
Originalus Automobilinis Vaizdo Kamera Parama
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
RAM 2G
Kilmės KN(Kilmės)
ROM 32G
Prijungti USB ADAS DVR Parama
Ekrano Dydis 10"
Galia 4*45w
X-Trail Metai 2012
Įskaitant Kadrą Taip
Originalus Vairas Kontrolės Parama
Modelio Pavadinimas Už " Nissan X-Trail
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
4G+Wifi Parama(K10)
Din Dvigubas Din
Prekės Svoris 1.5kg
"Android" sistemos Android 9.0(K10)
Veidrodis sujungimo Parama(K10)
Įtampa 12V
Parama DSP+36EQ(K10)
360 Panoraminis vaizdas Parama(K10)
TF/Micro SD Lizdas 2
4G net+wifi Parama(K10)
Max Išorinė Atmintis 64G
Core 8-core(K10)
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Nissan
FM /AM Parama(K10/R6)
Elemento Dydis 23*14*7
Medžiagos Tipas Metial+Plastikas
Sąsaja USB
Operacinės Sistemos Android 9.0

Parašyti atsiliepimą

"Android" 10 Automobilio Radijo Multimedia vaizdo Grotuvas GPS Navigacija Nissan X-Trail XTrail X Trail T32 T31 Qashqai 2007-2din RDS

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti