Parduotuvė pagal Kategorijas

Barbie Mažai Kelly Tree House "Chelsea" Tree House Žaisti "Chelsea" Lėlės ir aksesuarai Vaikams Žaislas Kalėdų Dovana FPF83

Nauja

€27.31

Pakelti lėlių žaisti su "Chelsea" lėlės, jos mažylis ir jos treehouse žaisti!

Lipti į smagu su "Chelsea" lėlės, jos mažylis ir jų treehouse žaidimų rinkinys, kuris siūlo penkių įdomus zonos: dvi besties gali žaisti puošniai apsirengti, valgyti keksiukai, stargaze, skaidrių ir sūpynės!

"Chelsea" lėlė vilki smagu žiūrėti su spalvingas lipdukas ant savo baltos spalvos liemenė, nuimamas mėlynos spalvos sijonas su polka dots " ir " pink bateliai; jos baltas šuniukas yra žavinga su saldaus žodžio.

"Chelsea" lėlė ir jos augintinio mažylis gali žaisti puošniai apsirengti, valgyti keksiukai, stargaze, skaidrių, sūpynės ir tada padaryti jį dar kartą.Atidaryti supasi durys, į namą ir siųsti "Chelsea" lėlės laiptais patekti.Tada atidarykite pusių ir lipti į pasakas.Vaikai gali žaisti iš visų kampų.Sūpynės pusėje yra įrašas turėti "Chelsea" lėlė vieta, o ji sūpuoklės.

Viduje, skaidrių salto žemyn, smagu važiuoti žemyn.Yra stalas ir dvi kėdės, kai "Chelsea" lėlė ir jos mažylis gali mėgautis cupcake ir sultys.Arba žaisti dress up su dviem kaukėmis.Kitas kambarys su langu, yra puikus stargazing; yra sidabriškai teleskopas "Chelsea" lėlės gali turėti savo rankos ar poilsio langą realus įkvėpimo.Įdomus informaciją, kaip šypsosi, medžio fone, širdies formos voverė cubbyhole lipdukas ir medžio kamieno palaiko pridėti prie pasakojimo įdomus.

Yra net psia buda kamieno, kai mažylis gali nusnūsti.Vaikai gali rasti tiek daug būdų, kaip žaisti ir tiek daug istorijų, papasakoti, su šiuo lėlių kad fiksuoja mėgstamiausių vaikystės svajonė namuose tarp medžių viršūnes.

Surinkti visus "Chelsea" lėlės ir aksesuarai plėsti pasaulio littlest sesuo Barbie ir žaisti galimybes (kiekvienas parduodamas atskirai, atsižvelgiant į galimybes).

Apima "Chelsea" lėlės, mažylis paveikslas, treehouse žaisti, stalas, dvi kėdės, dvi kaukės, vienas cupcake ant lėkštės, vienas sulčių dėžutės ir teleskopas.Spalvos ir apdaila gali skirtis.

Tegul Vaizduotę Lipti į "Chelsea" Lėlės Treehouse Lėlių namelis!

Kiekvienas vaikas svajoja treehouse, ir dabar jie gali lipti į vieną su "Chelsea" lėlė ir jos mažylis, kuris turi super treehouse aplink!Yra penkios zonos įdomus visiems-dieną žaisti ir daugybe priedų įkvėpti pasakojimo.Žaisti populiariausių veikla, pavyzdžiui, padažu, valgyti keksiukai, stargazing, stumdomas ir supasi.Ryškios spalvos, mielas paliečia ir įdomus informacijos patraukia dėmesį ir sudominti vaizduotę.

Žaisti Vidų, Išorę, Aukštyn ir Žemyn!

Raudonos treehouse siūlo žaisti visus kampus ir spalvinga darbo detalių, tokių kaip durų, kurios atsidaro ir užsidaro ir kopėčių ir kitų priedų, kurie gali būti perkeliami žaisti.Medis turi veidą išnyra aukščiau, ir tai kamieno šeimininkai psia buda, kai "Chelsea" lėlės mažylis gali nusnūsti.The treehouse viduje yra kambarys su skaidrę, kad salto žemyn, kambarį, langą su įrašų turėti sidabrinis teleskopas už stargazing ir trečiosios kambarį žaisti, užkandis laiko ir dress up.

Ateina su "Chelsea" Lėlės, Jos Mažylis ir Aksesuarų su Parašu Stilius!

Priedai pridėti prie pasakojimo įdomus.Rožinės spalvos stalas ir dvi kėdės tekstūra detalės, keksas atrodo pakankamai gera valgyti, sulčių dėžutės yra rankena, kad "Chelsea" lėlės gali turėti ir du dress-up kaukės tinka jai į veidą."Chelsea" lėlė yra pasirengęs lipti į nuotykių vilkėjo balta liemenė su spalvinga gyvūnų lipdukas, nuimamas mėlynos spalvos sijonas su balta polka dots " ir " pink bateliai.Jos balta naminių gyvūnėlių šuniuką yra super mielas dievinamas išraiška.

Nieko su Barbie!

Yra tiek daug istorijų, kurias galima rasti "Chelsea" lėlės treehouse su "Chelsea" lėlė ir jos mažylis.Iš draugystės akimirkas grojimo smagu treetop nuotykius, vaikai gali naršyti tiek daug temų.Surinkti visus "Chelsea" lėlės ir aksesuarai įtraukti dar daugiau draugų, veiklos ir įkvėpimo, nes jums gali būti kas nors su Barbie!

Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

Žymos: lėlės lol, lėlių namelis, pliušas, disney princesė, fr lėlės, 13 bjd doll, bjd nuotrauka, j. lėlės, lėlės lol staigmena, mezgimo sušaldyti.

Modelio Numeris FPF83
sąlyga Akcinė Straipsniai
Tinka Merginos
Mfg Serijos Numeris Mados
Temos Treehouse.
Amžius > 3 metų
Tipas Interaktyviosios Lėlės
Savybės Animacinių filmų
Prekių ženklų. "MATTEL"
ŽAISLAS Lėlės žaislas
Elemento Tipas Lėlės
Matmenys 4 x 9,1 x 10.25 cm
Prekės Pavadinimas Barbie
Medžiaga Plastikiniai
Dovanų Kalėdų
Produkto pavadinimas Mažai Kelly TreeHouse.
Kilmės KN(Kilmės)
Plastiko Tipas ABS
Lytis Unisex
BJD/SD Požymis lėlė
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

Barbie Mažai Kelly Tree House

Barbie Mažai Kelly Tree House "Chelsea" Tree House Žaisti "Chelsea" Lėlės ir aksesuarai Vaikams Žaislas Kalėdų Dovana FPF83

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti