Parduotuvė pagal Kategorijas

Veleno Padėties Jutiklio dėl " Mitsubishi Outlander Ulonas EX ASX EVO AIRTREK DELICA D:5 GALANT FORTIS ULONAS SPORTBACK 1865A066

Nauja

€15.58

Jei planuojate naudoti lėtai vežėjas, prašome pasirinkti Baltijosvm.lt vežėjas, kiek įmanoma.Dėl poveikio epidemijos, pristatymo laikas, kitos lėtai vežėjai bus labai vėluoja ilgą laiką, net negalite siųsti paketus.Pirkėjai iš Brazilijos šalių yra prašoma pasirinkti Baltijosvm.lt laivybos kelią.Kiti vežėjai, šiuo metu nepalaiko siųsti paketus į Braziliją. Siuntimo išlaidas DHL, "Fedex" yra tik nuoroda, jei norite siųsti DHL ar fedex, prašome susisiekti su mumis,mes galime jums pasiūlyti geresnę kainą.

Kinija Paštu yra labai lėtas,paprastai trunka apie 20-40 dienų, kartais gal 50-60 dienų ar daugiau.Į Braziliją apie 60-90 dienų.

Jei jūs negalite laukti, tokį ilgą laiką prašome pasirinkti ne kinija paštu, prašome susisiekti su mumis pasiūlyti geras kainas, EMS,DHL, "Fedex", UPS.

Žymos: už delica, fotoaparatas " mitsubishi sportback ulonas, mitsubishi carisma, j5t30671, 4g63 galant, ritė ulonas evo, airtrek, delica, ford oda, valytuvų mitsubishi sportback ulonas.

Matavimo Diapazonas OEM Standartas
Gamintojas Dalies Numeris 1865A066
Histerezės OEM Standartas
Medžiaga OEM Standartas
Jautrumas OEM Standartas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GAK
Linijinis OEM Standartas
Tipas Magnetinės Indukcijos
Pakartojamumas OEM Standartas
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba OEM Standartas
Rezoliucija OEM Standartas
Mainų Dalies Numeris 1865A066

Parašyti atsiliepimą

Veleno Padėties Jutiklio dėl

Veleno Padėties Jutiklio dėl " Mitsubishi Outlander Ulonas EX ASX EVO AIRTREK DELICA D:5 GALANT FORTIS ULONAS SPORTBACK 1865A066

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti