Parduotuvė pagal Kategorijas

Kompresorius Nešiojamasis Mažas Šaldytuvas Šaldytuvas Šaldiklis Namų Ir Automobilių Transporto Šaldytuvas 45L

Nauja

€248.41

45L Kompresorius Nešiojamasis Mažas Šaldytuvas Šaldytuvas Šaldiklis Namų Ir Automobilių Transporto Šaldytuvas

Įžanga

Nešiojamas Šaldytuvas 45L

Šis puikus nešiojamas mažų automobilių šaldytuvas yra glausta išvaizdą su paprasta spalvų asortimentą, juoda ir pilka.Lengva valdyti ekraną su skaitmeninio valdymo skydas, kompaktiškas, stabilus ir aukštos efektyvus dizainas, taip pat jos du elektros kabeliai, padaryti jį idealiai tinka vidaus ir lauko šaldytuvas naudoti.Tai puikus pasirinkimas jums mėgautis šviežio maisto ir šaltų gėrimų.Pirkti dabar!Paprasta ir lengva taikyti, leis jums mėgautis gyvenimu.Prieš pradėdami jį naudoti, palikite jį stovėti iki 6 valandų į šaldytuvą ilgalaikių paslaugų gyvenimą.

Didelės Talpos

Patogus Valdymas

Žmogaus pagrįstas Dizainas

Aukščiausios Kokybės Medžiagos

Namų Ir Automobilių Naudojimo

Savybės Ir Informacija:

【DIDELĖS TALPOS】- Suteikti daug vietos, maisto ir gėrimų.Iki 45 L (27 x 14 x 18 colių), jūs galite laikyti daug gėrimų, daržovių, vaisių ir į jį.Jis yra pakankamai mažas šalis ar iškylą naudoti.

【PATOGU】- Vartotojas gali nustatyti norimą temperatūrą patenkinti skirtingus poreikius su Elektronine Temperatūros Kontrolės grupę, kuri aiškiai rodo vidaus temperatūrą.

【ŽMOGAUS PAGRĮSTAS DIZAINAS】- Turi akumuliatorių ir įtampos apsaugos sistema su 3 nustatomos lygiai, kurie gali automatiškai kelią baterija nutekėjimo, ir apsaugoti transporto priemonę vairuojant kelyje.Apima nuimamas laidas krepšelį, kuri leidžia lengvai ir greitai valomas.

【Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS】- patvarus ir korozijai atsparios plastiko išore ir nerūdijančio plieno vidus, kad jis įšaldyti efektyviai ir ilgalaikių paslaugų gyvenimą.Dviejų sunkiųjų nuimamas rankenėlės pagalba lengvai naudoti šaldytuve.

【NAMŲ IR AUTOMOBILIŲ NAUDOJIMO】- nešiojamų šaldytuvas turi du elektros kabeliai, vienas leidžia būti maitinami 12/24 V DC automobilio akumuliatoriaus, kita prisijungimas 110 V-240 V AC galia patalpoje.

Labai Talpa

Iki 45 L, ji suteikia pakankamai erdvės maisto ir gėrimų.Jūs galite įdėti labai daug gėrimų, vaisių ir daržovių ji.Puikiai tenkina jo apetitas.Ne nerimauti trūksta maisto veikla ar kelyje.

Efektyvus Šaldymas

Su kompresoriaus technologija, ji gali greitai atvėsti iki -20 laipsnių su mažomis energijos sąnaudomis.Taip pat vartotojas gali nustatyti reikiamą temperatūrą, siekiant patenkinti įvairius poreikius, su Elektronine Temperatūros Kontrolės Skydelis ir LCD ekranas, gana glausta ir lengvai suprantama.

Elegantiškas Vidinė Struktūra

Ji apima nuimamas laidas krepšelį, ir atskiria dviejų skyrių, įvairių funkcijų (šaldiklis ir šaldytuvas).Elegantiškas vidinė struktūra, dizainas leidžia geriau patenkinti vartotojų poreikius, ir daro tai lengvai valyti prietaisą.Greitas nuėmimas!

Akumuliatoriaus Apsaugos Sistema

3 etapas baterija ir įtampos apsaugos sistemos, apsaugoti transporto priemonę vairuojant kelyje.Šis projektas padeda prisitaikyti prie įvairių sąlygų, ir taip pat apsaugoti savo transporto priemonių akumuliatorius.ji automatiškai išsijungia, kai akumuliatoriaus įtampa nukrinta žemiau tam tikro lygio.

Tvarios Medžiagos

Patvarus ir tvirtas medžiaga leidžia turėti aukštos kokybės, užtikrinant ilgalaikę tarnavimo laiką.Korozijai atspari plastiko išorėje, iš nerūdijančio plieno vidus ir dviejų sunkiųjų nuimamas rankenas.Visa tai formuoja savo atsparus smūgiams dizainas.

Platus Taikymas

Ji gali būti naudojama tiek patalpų ir lauko kartus su 2 maitinimo kabeliai.Taigi, ar jūs ne į parką, piknikas, ar tik namuose, galite jį patenkinti savo Vasaros poreikius.Jis tinka daug kur, Valtis, sunkvežimių, automobilių ir pan.

Techniniai duomenys:

Matmenys: 27.1 x 13.6 x 18.2 colių

Talpa: 45 L

Grynasis Svoris: 12.86 kg

Įtampa: 12/24 V(DC), 110-240 V(AC)

Iš viso Įėjimo Galia: 45W

Energijos sąnaudos: 0,2 kw.h/24h

Šaldymo Ribos: nuo -20 iki 10 Laipsnių.C

Technologija: Kompresorius

Garantija: 1 metai

Pakuotės Turinys:

1 X 45L šaldytuvas

1 X DC maitinimo laidą

1 X KINTAMOSIOS srovės maitinimo Adapteris

1 X Vartotojo vadovas

Kodėl verta rinktis mus?

1.Įmonės Informacija

Sveiki atvykę !

VEVOR Mašinos, Įranga Co., LTD.daugiausia vykdančioms tarpvalstybinę veiklą 10 metų.Šiuo metu

bendrovė eksploatuoja daugiau kaip 10000 rūšių produktus su daugiau nei 200 darbuotojų.Mes pasiryžę siūlo jums neprilygstamą pasirinkimą produktų, mažiausios kainos ir geriausios kokybės.

Svarbiau yra tai, kad mes savo ten daugiau sandėlių visame pasaulyje, kuris įsikūręs 4 žemynuose.Yra logistikos sandėlių Los Andžele, Vokietija, Sidnėjus.

Mūsų gamykloje suranda į 215417,Taicang, Jiangsu, Kinija.Ir mūsų pardavimų filialas įmonės suranda Šanchajaus.Kviečiame apsilankyti mūsų įmonė.

2.Kokybės Sertifikavimo

Visi produktas yra pass ISO9001. Ir dauguma produktų turi CE sertifikatą.

3.Pristatymas

Dauguma mūsų produktą gali būti siunčiami within1 - 2 dienas po to, kai baigsite mokėjimo.Ir Tai užtruks 3-5 darbo dienas į jūsų rankas.Additonally, mes kartu su " Fedex, DHL, DPD tarptautinių siuntinių jums pasiūlyti siuntos greitai ir žemiausią kainą.

Žymos: tyrimas tabl, stalas derliaus, sikelan, atogrąžų namų biuro baldai., kompresoriai šaldytuvams 12v, kompresorius mažas, visos šaldytuvas, Kėdė, miegamasis furnitur, biuro šaldytuvas.

Tipas Biuro Baldai
Medžiaga Metalo
Su Klaviatūros Lentyna No
Kilmės KN(Kilmės)
Išvaizda Antikvariniai
Bendro Naudojimo Prekybos Baldai
Taikoma Skaičius 2
Su Voleliais No
Konkrečias Naudojimo Biuro Stalai

Parašyti atsiliepimą

Kompresorius Nešiojamasis Mažas Šaldytuvas Šaldytuvas Šaldiklis Namų Ir Automobilių Transporto Šaldytuvas 45L

Kompresorius Nešiojamasis Mažas Šaldytuvas Šaldytuvas Šaldiklis Namų Ir Automobilių Transporto Šaldytuvas 45L

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti