Parduotuvė pagal Kategorijas

"Office" Dokumentų Aplanką, Rankinės, Atspari Ugniai Explosionproof Lipo Baterijos Įdėjimas Saugus Maišelį Nešiojamų Karščiui Atsparus Maišelis Maišas Laikymas

Nauja

€6.42

Savybės:

Medžiagos: išorinis sluoksnis yra pagaminti iš PVC, tarpinės medžiaga yra neaustinė medžiaga, vidinis sluoksnis yra pagamintas iš stiklo pluošto, patvaresni.

Gaisro ir Sprogimo Atsparus: Su ugniai atsparios medžiagos, 100% atsparios ugniai bei nuo sprogimo apsaugotą atsparus garantija, vidinės šilumos varža ne apie 1040°(560 °).

Didelės Talpos: Turi tris atskiras kameras, su didelės talpos, putų aspektą, pakankamai vietos, kad vieta kelis baterijas vienu metu, kaip ličio baterija, bromo vandenilio baterijos ir t.t.

Nešiojamieji: Su neto svoris tik 135g, sprogimo įrodymas krepšys yra labai lengvas ir nešiojamas, labai praktiškas, rankinės diržo dizainas yra labai patogi naudoti.

Saugus: Susiuvami su stipriais papildomų masto kablys ir kilpa užtrauktuku, nesijaudinkite dėl savo daiktus, slydimo ir dingsta iš saugaus maišas; Speciali aukštai temperatūrai atsparios medžiagos, sustoti ir būti bet koks gaisras, kurį sukėlė neteisingai, apmokėjimo, arba prastos funkcija lipo baterijas, galima naudoti, kai baterija baterijos, perduodantys tai ir saugojimo, labai saugus.

Techniniai duomenys:

Tipas: YND-0869

Spalva: Sidabrinė Pilka

Medžiaga: PVC & Stiklo & neaustiniai Audiniai,

Maks.Karščiui atsparios Temperatūros: 1040°(560 °)(vidinis)

Prekės Dydis: 24 * 18 * 6.5 cm / 9.4 * 7 * 2.5 į

Pakuotės Dydis: 24 * 21 * 1.5 cm / 9.4 * 8.3 * 0.6 į

Pakuotės Svoris: 135g / 4.8 oz

Paketų sąrašo:

1 * atspari ugniai saugus krepšys

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, dydis atspari ugniai krepšys turi protingą klaida.

Žymos: a4 failo aplanką, Atsparios ugniai, dokumentas, jmt lipo krepšys, dėžutės atsparios ugniai, dokumentas katalogą, dokumentas saugus, telesin lipo krepšys, dokumentas ugniai, krepšys šilumos.

Medžiaga PVC & Stiklo & neaustiniai Audiniai,
Modelio Numeris BATERIJOS ĮDĖJIMAS SAUGUS KREPŠYS
Elemento Dydis 24 * 18 * 6.5 cm / 9.4 * 7 * 2.5 į
spalva Sidabro Pilkos
Tipas YND-0869
Dydis 24 * 18 * 6.5cm / 9.4 * 7 * 2.5in
Maks. Karščiui atsparios Temperatūros 560 laipsnį(vidinis)
Formos krepšys

Parašyti atsiliepimą

"Office" Dokumentų Aplanką, Rankinės, Atspari Ugniai Explosionproof Lipo Baterijos Įdėjimas Saugus Maišelį Nešiojamų Karščiui Atsparus Maišelis Maišas Laikymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti