Parduotuvė pagal Kategorijas

Magnetic levitation Kit / atsigriebti magnetic levitation / magnetine pakaba, ant pliko sistema / elektroniniu gamybai "PASIDARYK pats"

Nauja

€13.61

Pull-up magnetine pakaba, pagimdė sistemą, sustabdytas magnetine pakaba, pagimdė sistemą.Moduliškumas nėra skaičiuojami, naudojant klasikinių grandinių, pakaba stabili ir patikima.Produktas yra gatavas produktas, nes jis yra plikas sistema (įskaitant sustabdytas stiprūs magnetai), todėl jums reikia kreiptis į savo 12V maitinimo šaltinis ir laikiklis.Paaiškinimas: 1. Principas magnetine pakaba: Visi su magnetine pakaba, principai yra vienodi.Salėje elementas jausmus poziciją magnetas ir reguliuoja magnetinės jėgos elektromagnetinio ritė sustabdyti stiprus magnetas. 2, produkto specifikacijos: apie 5,5 cm ilgio, 5,5 cm pločio, 5cm aukščio, sveria apie: 50g. 3, indikatoriaus spalva yra atsitiktinis, spalva produkto rodiklis gavote gali skirtis nuo paveikslėlyje nes Led yra sumaišyti kartu, spalvos lemputė visi produktai gali būti: raudona, žalia, mėlyna arba pakeis spalvą, prašome, kad neturi proto. 4. Galia pirmą kartą, nes bet koks magnetas turi NS lenkai.Kai plūduriuojančios, N stulpų turėtų būti artimas ritę, ir ji turėtų būti išleista apie 1cm-2cm žemiau rite prasme, ar yra siurbimo.Jei yra, siurbimo, ji gali visiškai atpalaiduokite rankas. .Jei N polių negali būti nustatytas, jums reikia įjungti magnetas jį išbandyti, tuomet bandykite dar kartą ir pakartoti bandymą.Įprastomis aplinkybėmis, savininkas bus ženklas, tai su žyma, ne N ašigalio magnetas.Gavę prekes, apžiūrėkite, ar ženklas (N polių) ir padaryti ją į viršų.Tai yra labai paprasta būti susipažinę su. 5, produktų derinimas: produktas buvo debugged prieš vežimą.Jei testas nustato, kad ji nėra pakankamai stabili, galite nustatyti patys ir tiksliai reguliuojamas rezistorius.Paprastai, prašome ją pakoreguoti ir ne bando reguliuoti kolonėlė varža labai, kad būtų išvengta painiavos.Visų pirma, pirkėjai, kurie pirko daugiau nei du produktus, sumaišyti su magnetu, gali vėl koreguoti reguliuojamas rezistorius, norint pasiekti geriausių rezultatų.Pagal laikrodžio rodyklę, magnetas nukris, kaip ilgai, kaip jis gali būti čiulpti, stabilumas, bus geriau, ir atvirkščiai.

Elektros energijos tiekimas yra naudojamas imties.Šią kainą neįeina maitinimas .Prašome informuoti.Ačiū!

Žymos: magnetic levitation glob, lapas alavo, "pasidaryk pats" electron rinkinys, besisukantis šviesos rinkinys, didelis magnetic levitation, plikas magnetinis variklis, akustinis levitation rinkinys, baras atsigriebti, "pasidaryk pats" rinkinys lydmetalis, magnetinio levitational modulis.

Modelio Numeris Magnetic levitation Rinkinys
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Magnetic levitation Kit / atsigriebti magnetic levitation / magnetine pakaba, ant pliko sistema / elektroniniu gamybai

Magnetic levitation Kit / atsigriebti magnetic levitation / magnetine pakaba, ant pliko sistema / elektroniniu gamybai "PASIDARYK pats"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti