Parduotuvė pagal Kategorijas

15 1 Manikiūro Pedikiūro Rinkinys Nagų Kirpimo Mašinėlės - Vyrai Nerūdijančio Plieno Profesionalus Pedikiūro Rinkinys Nagų Žirklės Grooming Kit

Nauja

€8.64

15 1 Manikiūro Pedikiūro Rinkinys Nagų Kirpimo mašinėlės - Vyrai Nerūdijančio Plieno Profesionalus Pedikiūro Rinkinys Nagų Žirklės Viliojimo Rinkinys su Juodos Odos Travse Įrankiai MFS 1,*15 manikiūro rinkinys: Veido priežiūros priemonės(antakių Žirklės, lupimo Peilis, ausies Pasirinkti, antakių Tweezer, blackhead & Spuogai Adata); Manikiūro Rinkinys(nagų Failą, negyvas odos šakutė, odelės peilis, pasviręs krašto Nagų clipper, mažesnių nagų Clipper); Pedikiūro Rinkinį(kojų nagų nipper, tiesiai pedikiūro peilis, įstrižainė pedikiūro peilis, grandymo peilis, didesnių nagų clipper)

2,*Nerūdijančio plieno medžiaga: pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, su matt amatų ir puikus kūrinys, patvarus mados ir atsparus korozijai.

3,*Kompaktiškas ir lengva nešiotis: Ateik su prabangos nešiojamų odinis dėklas.Tiesiog įdėti jį į savo verslo maišą arba kelionės maišelį ir jį pasiimti bet kur.

4,*Puiki dovana pasirinkimas: Labai patraukli atveju projektavimo ir manikiūro rinkinys.Jei yra labai lengva atidaryti su mygtuko paspaudimu.Tinka moterims ir vyrams.Puiki dovana šeimai ar draugams.

5,*100% satifying servie: rašykite mums tiesiogiai bet kuriuo metu dėl bet kokių klausimų.Leonie aptarnavimo komanda padarysime viską, kad pasiūlyti absoliučiai geriausias sprendimas jums.

15: 1:

2 * Nagų Kirpimo mašinėlės: Apdaila pirštų nagai

1 * Didelis Nagų Clipper: Apdaila kieti ir stori nagai

1 * Odelės Nipper: Apkarpyti odeles

1 * Nagų Failą: Kad nagai suapvalinti,sklandžiai

1 * Negyvas Odos Fork: Apdaila suface,agnail,kaliaus,negyvų odos,ir tt

1 * Tweezer: skinti antakių ir plaukų įaugimo

1 * Žirklės: apdaila antakių

1 * Cuspidal/Buką push-tipo broach: kirpti nagų keratinas ir pašalinti sunkiai nagų lakas

1 * Nagų Valymo Peilis: Valymo purvo nagai

1 * Ausies Pasiimti: Ausų valymas

1 * Spuogai adata:Blackhead/pašalinti Spuogų

1 * Butas Kaliaus Valiklis: Valymo deak oda ant snukio

1 * Olique Kaliaus Valiklis: Valymo deak oda ant snukio

1 * Zigzago Kaliaus Valiklis: Valymo deak oda ant snukio

Paketas apima:

1* manikiūro rinkinys

Žymos: nagų tiekėjas, supjaustyti nagų, nagų nipper, beone nagų clipper rinkinys, vyrai nagų rinkinys, nailclipper rinkinys, cutter nagų, katė šukos pirštinės, vyras nagų rinkinys, mergina nagų clipper rinkinys.

Prašymas Pirštas
Modelio Numeris ANZ0007
Elemento Tipas Clipper & Žoliapjovės
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Dydis 15PCS in 1 box

Parašyti atsiliepimą

15 1 Manikiūro Pedikiūro Rinkinys Nagų Kirpimo Mašinėlės - Vyrai Nerūdijančio Plieno Profesionalus Pedikiūro Rinkinys Nagų Žirklės Grooming Kit

15 1 Manikiūro Pedikiūro Rinkinys Nagų Kirpimo Mašinėlės - Vyrai Nerūdijančio Plieno Profesionalus Pedikiūro Rinkinys Nagų Žirklės Grooming Kit

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti