Parduotuvė pagal Kategorijas

Decut TAWANT Šaudymas iš lanko, Užlenkiami Akyse Pin 0.5/0.75/1.0 Red Optinio Pluošto Rodyklių Aliuminio Žvilgsnio Lošti Lankas Medžioklės Šaudymo

Nauja

€9.76

Decut TAWANT Šaudymas iš lanko, Užlenkiami Akyse Pin 0.5 0.75 1.0 Red Optinio Pluošto Rodyklių Aliuminio Žvilgsnio Lošti Lankas Medžioklės Laivapriekio Aksesuaras Aprašymas: kėbulo tawant mes naudojame aliuminio objektyvo stiklas,mes naudojame lazer mašina gręžti skylę, tuo objektyvas užtikrinti optinio kadro objektyvas.bžūp gali būti įvairių spalvų.su geriausiais tikslumo ir nuostabios formos.tawant bus labai populiarus pasaulyje.pakuotėje yra dviejų dalių dydžiui nustatyti lango.D ECUT Dikuite Šaudymas iš lanko reikmenys, Užlenkiami, kuria taško Veiklos palengvinti Modelis: TAWANT užlenkiami, kuria taško Procesas: CNC Medžiaga: aliuminio + nerūdijantis plienas + organinio stiklo Adapterio sriegis: varžtas 8-32 Spalva: Juoda Raudona Mėlyna Mėlyna Aukso, Oranžinė Žalia Violetinė Adatų tipas: 1.0/07.5/0.5 Reikia (PRAŠOME PALIKTI KOMENTARUS, KURIE TU NORI , KITAS PROTINGAS , aš SEDN JUMS JĄ RADOM !! Galime pristatyti savo sklype per DHL, EMS, China Post, Singapore Post " ir kiti metodai.

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.mes galime rašyti "pavyzdys" arba "dovanų" paketą, kad būtų išvengta kai kurių jų, jei pirkėjas paklausė.

Paketai bus atsiųsta per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo.jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, apie savo užsakymą arba savo paketą, atkreipkite dėmesį, mums iki mokėjimo, arba mes naudokite numatytąjį paketai.

Paketai siunčiami China Post " ir " Singapore Post paprastai trunka 3-5 verslo dienų parodyti savo sekimo informacijos up online.Jūs galite sekti savo sklypo informacija save internete su sekimo numerį, arba prašo mūsų pagalbos.

Ten gali būti šiek tiek klaidų apie dydį arba spalvą, tarp produktų gavote ir nuotraukas internete, tai dėl įvairių matavimų ir stebėti spalvas.jei esate rimtas pirkėjas ir tikėtis 100% tas pats, prašome apsvarstyti prieš perkant.

Jei jus tenkina mūsų produktus ir mūsų paslaugos, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus, kad labai svarbu yra kitų pirkėjų, ir mums.jei nesate patenkintas mūsų gaminius ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti ginčų, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kaip ir siųsti jums naują ar grąžinti jums.būsime dėkingi, jei norite, galite apsvarstyti jį.

Žymos: optinio pluošto raudona, derliaus junxing, didelis šautuvas taikymo sritis, blokuoti fleita, lankas tradicinių lanką, juoda medžiotojas, f laivapriekio medžioklės, optinio pluošto juoda priekiniai akyse, šaudymas rodyklę poilsio, rifl taikymo sritis.

Prekės Pavadinimas decut
Modelio Numeris Decut tawant
Naudoti Medžioklė
Tipas Lankas & Rodyklių Rinkinys

Parašyti atsiliepimą

Decut TAWANT Šaudymas iš lanko, Užlenkiami Akyse Pin 0.5/0.75/1.0 Red Optinio Pluošto Rodyklių Aliuminio Žvilgsnio Lošti Lankas Medžioklės Šaudymo

Decut TAWANT Šaudymas iš lanko, Užlenkiami Akyse Pin 0.5/0.75/1.0 Red Optinio Pluošto Rodyklių Aliuminio Žvilgsnio Lošti Lankas Medžioklės Šaudymo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti