Parduotuvė pagal Kategorijas

4pcs Vandeniui Žiemą šunelis Batai Anti-slip Lietaus Sniego Batai Avalynė Storas Šiltas Mažosios Katės, Šunys, Šuniukas Šuo Kojinės Bateliai

Nauja

€3.62

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!! 4pcs Vandeniui Žiemą šunelis Batai Anti-slip Lietaus Sniego Batai Avalynė Storas Šiltas Mažosios Katės, Šunys, Šuniukas Šuo Kojinės Bateliai

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:Medvilnė Flannelette

Elemento Tipas:Šuo Batus

Modelis:Nešvariems

Sezonas:Žiema

Savybės:Šiltas

Proga:Lauko

Dydis Nr. 1:3,5 cm/1.38"*2.5 cm/0.98"

Dydis Nr. 2:4 cm/1.57"*3 cm/1.18"

Dydis Nr. 3:4.5 cm/1.77"*3.5 cm/1.38"

Dydis No. 4:5 cm/1.97"*4 cm/1.57"

Dydis nr.5:5,5 cm/3.54"*4.5 cm/1.77"

Dydis Nr. 6:6 cm/2.36"*5 cm/1.97"

Savybės:

1,Minkštas padas: vienintelis naudoja minkštas klijai dalelių dizaino ir labai geros vandeniui ir išvežimo poveikio išvengti pet vaikščioti išslysti lietingą dieną.Lietingą dieną,jie nėra šlapia koja apsaugoti augintinio sveikatą.

2.Lengva nešioti:dizaino nešiojamas laisvai sagtys, kad ji yra lengva nešioti ir jis yra tvirtas ir jis atitinka daugelis naminių gyvūnų snukio tipo, net jei pet eina,jūs taip pat nereikia nerimauti, kad batai bus imtasi išjungti, kai jūsų augintinė veikia.

3.Patogus ir kvėpuojantis:priimti kvėpuojantis audinys, kuris gali suteikti jūsų augintinė patogus nešioti patirties, ir tai turi apsaugos kojų pet, o koja taip pat turi geresnį jausmą oro.

4.Šiltas dizainas:naudoti kašmyro dizaino, kuris yra patogus ir šiltas.Žiemą jums nereikia bijoti augintiniai nušalimas naminių gyvūnėlių kojų.

5.Saugių kelionių:dėl saugumo stabdžių šviesos dizaino,jūs galite turėti gerą vaizdo ir patogus stebėti pet tendencijas,todėl, kad augintiniai keliauja naktį yra saugesnės.

Paketas Apima:

4 x Žiemą Šiltas, Švelnus Kašmyro priešslydžio sistema Lietaus Batai šunelis

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Žymos: kamšalas-žiemos batai, čiau šunų bateliai, šuo batų žiemą, star šuo pet batai, batai neperšlampami šunys, šuo batų, šuo vandeniui, šuo šlepetės vyrams, gogo šuo batai, šuo kojinių.

type8 sistema atspari batai
type1 Šuo Batus
Tipas Šunys
type4 Pet Products
type5 Batai šunelis
Type2 lauko
Kilmės KN(Kilmės)
type6 Anti-slydimo Lietaus Batai
type7 šuo medvilnės batai
Type0 pet batų apima
Medžiaga 100% Medvilnės
Type3 šunų reikmenys
type9 lopšelio batai šuo

Parašyti atsiliepimą

4pcs Vandeniui Žiemą šunelis Batai Anti-slip Lietaus Sniego Batai Avalynė Storas Šiltas Mažosios Katės, Šunys, Šuniukas Šuo Kojinės Bateliai

4pcs Vandeniui Žiemą šunelis Batai Anti-slip Lietaus Sniego Batai Avalynė Storas Šiltas Mažosios Katės, Šunys, Šuniukas Šuo Kojinės Bateliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti