Parduotuvė pagal Kategorijas

12V Motociklo Automobilio Akumuliatoriaus LiFePO4 4Ah 7AH 9Ah Ličio Fosfato jonų Užšalimo Šalto Stipresnis Galia su BMS ir Įtampos Apsaugos

Nauja

€38.12

Visi žino, kad ličio baterijos gali sprogti, bet tai labai sunku jums sprogti ličio geležies fosfato baterijomis.Pateikiame žinių apie ličio geležies fosfato baterijomis.

Kas yra LiFePO4 Baterija?Ličio geležies fosfato (LiFePO4) baterijos, taip pat vadinamas LVP baterija (su "LVP" stovi "ličio ferrophosphate"), tipo įkraunamos baterijos, specialiai ličio jonų baterija, kuri naudoja LiFePO4 kaip katodo medžiagos.LiFePO4 akumuliatoriai yra šiek tiek mažesnės energijos tankį, nei dažniau ličio kobalto oksido (LiCoO2) projektavimo rasti plataus vartojimo elektronikos prekių, tačiau pasiūlyti ilgesnį gyvenimą, geriau galios tankis (norma, kad energija gali būti sudarytas iš jų) ir iš esmės yra saugiau.LiFePO4 yra rasti įvairius vaidmenis, transporto priemonių naudojimo ir atsarginę elektros energiją.

MOSEWORTH Motociklo LiFePO4 Baterija ličio jonų baterija su BMS ir Įtampos Apsaugos

Produkto Savybės: Baterijos Tipas: LiFePO4 Baterija Įtampos Apsaugos Valdyba: BMS Pastatytas Byla Medžiaga: Naujas ABS medžiaga Ciklo Laikas: Daugiau nei 2000times(3-5 metai) Nominalus galingumas: 4~9AH Vardinė Įtampa: 12V Įkrovimo Efektyvumas: 3C Pradėti Trumpalaikis Įtampos Svyravimai: 0.2~0.5 V Iškrovimo Temperatūra: -25~80Centigrade Ypatingai Mažas savaiminio išsikrovimo: 20% SLA Akumuliatorių.Ilgas tarnavimo laikas: Savo ciklas gali pasiekti, kaip ilgai, kaip 2000 metu, kuris yra 7-10 kartų SLA (į SLA baterija yra 300-500 kartų tik).Techninės priežiūros nemokamai: LifePo4 baterija nereikia būti bet koks skystis, tada jis yra techninės priežiūros nemokamai.Atlikimas geras, Lengvas: Sveria apie 1/3 paties pajėgumo SLA Akumuliatorių.Mažas Slopinimas Norma: slopinimas norma LifePo4 Baterija yra 5% per metus, ir " SLA " yra 40% per metus.Jokių pavojingų medžiagų, Švaresnės aplinkos: Švaresnė aplinka, Jokių pavojingų medžiagų, o LiCoO2 ir SLA sukelti rimtų taršos į aplinką.

Produkto Vaizdas

Pirkimo Pastabos

1. Prašome pranešti mums, ką markės ir modelio motociklo, mes rekomenduojame tinkamų modelių už jus. 2. Prieš įdiegimo ir naudojimo, prašome užtikrinti, kad visi elektros sistema motociklas yra normalus (pvz.lygintuvas, magnetų, ir ar nėra nuotėkio elektros energijos ) ir būtų išvengta round-trip express mokestis, kurį sukelia grąžinimas prekių, išskyrus baterijas, prieš kokybės problemas. 3. Prašome patikrinti, ar teigiama, ir neigiama linkme originalios baterijos, prieš perkant, siekiant išvengti situacijos, kad negali būti įdiegta po pirkimo. 4. Matavimo standartus, švino-rūgštinių baterijų ir lifepo4 baterija yra skirtingi, gali būti laikoma skaičius liftpo4 padalijus iš dviejų, lygus, talpa švino-rūgšties akumuliatorių.(pavyzdžiui,4.5 AH už lifepo4 baterija yra lygiavertis 9AH švino rūgšties baterijos, bet pradinė srovė yra tas pats, kaip, kad švino-rūgšties 9AH). 5. Jei motociklas yra įrengta kiti elektros prietaisai, elektros energijos suvartojimas turės įtakos, ypač GPS signalą, kuris bus labai paveikti laukimo būseną ličio baterija.

Diegimo Instrukcijos

1. Reguliariai patikrinti, ar mokesčių sistema lokomotyvą, yra normalu ir ar visos transporto priemonės grandinė turi nutekėjimo.(įsitikinkite, kad patikrinti) 2. Pašalinti neigiamą varžtą ir vielos pirma, ir tada pašalinti teigiamas varžtą ir laidus, ir pašalinti galvaninės baterijos.(kad būtų išvengta trumpojo jungimo) 3. Palyginti originalios baterijos ir ličio bateriją ir patikrinkite, ar vietos dydis dvi baterijas. 4. Užpildykite vietos dydis su putų sukurti erdvę lygiaverčiai banknoto dydžio baterijos. 5. Nupjaukite perteklius putų sukurti erdvę, lygiaverčiai banknoto dydžio baterijos. 6. Įdiegti ličio baterijos ir įsukite terminalą su kryžiaus varžtą(NR. 3 atsuktuvas yra rekomenduojama) Pastabos:1.Prašome konsultuotis su mumis pasirinkti motociklas/lokomotyvo/generatorius ličio geležies baterija. 2.Atsižvelgiant į ribotą erdvę motociklo akumuliatoriaus skyriuje, prašome būti tikri, kad patvirtinti, ar dydis yra tinkamas. 3.Skaitykite "tinka modelis".prašome įsitikinkite, kad naudoti automobilių viršija poslinkio ir perkrovos, siekiant išvengti žalos jūsų automobilio. 4.Diegiant, prašome atkreipti dėmesį į saugos ir elektros energijos suvartojimas.Tai nėra leidžiama prisijungti neigiamas poliškumas neigiamo poliškumo, ir tai nėra leidžiama sukelti trumpojo jungimo elektrodų.

Apie po pardavimo paslaugos

(Draugiškas priminimas: šių situacijų yra negrąžinamas ir ne, keičiamų) 1.Po pirkimo, produkto pašalinamas arba sugadinta pirkėjo. 2.Problemos su elektros sistema lokomotyvų, ar netinkamo įkroviklis, ličio baterija, sukelti didelės įkrovimo įtampa ar žalą, ličio baterija. 3.Tikrasis paleidimo srovė lokomotyvų yra didesnis nei CAA indeksas ličio baterija, kurį sukelia baterija žalą. 4.Baterijos teigiamas ir neigiamas, trumpo jungimo, teigiamas ir neigiamas poliškumas, arba kitomis laidžiomis objektų susisiekti baterijos teigiamas ir neigiamas, todėl baterija žalą. 5.Lokomotyvų grandinės nuotėkio ar ne originalios transporto priemonės konfigūracija elektros prietaisų, kurį sukelia pernelyg didelio biudžeto įvykdymo patvirtinimo žalą, dėl kurios baterija žalą. 6.Garantija mūsų lifepo4 baterijos dvejus metus.

Žymos: 22ah, l baterijas, bazės lifepo4 280ah, 12v ličio baterija 12v, automobilis geros, 100ah lifepo4, aiqos baterija, lifepo4 12v 200ah, 280ah, 12 v baterijos.

Elemento Tipas Motociklo Baterija
Medžiagos Tipas Ličio jonų LiFePO4
Bylos Medžiaga ABS
Iškrovimas Temperatūra -25-80Centigrade
Elemento Ilgio 15cm
CCA 180~350
Elemento Aukštis 10.5cm
Metų Savarankiškai biudžeto įvykdymo patvirtinimo 0.1%
Įkrovimo efektyvumas 3C
Prekės Pavadinimas MOSEWORTH
Kilmės KN(Kilmės)
Nominalus Galingumas 4~9AH
Prekės Svoris 0.9kg
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Gyvenimo ciklas Daugiau nei 2000times(3-5 metai)
Energijos Vartojimo Efektyvumo 95%
Baterijos Tipas LiFePo4 Baterija
Elemento Plotis 6.8cm
Pradėti Trumpalaikis Įtampos Svyravimai 0.2-0.5 V
Vardinė Įtampa 12V
Modelio Pavadinimas Motociklo Akumuliatoriaus pagal 2kg

Parašyti atsiliepimą

12V Motociklo Automobilio Akumuliatoriaus LiFePO4 4Ah 7AH 9Ah Ličio Fosfato jonų Užšalimo Šalto Stipresnis Galia su BMS ir Įtampos Apsaugos

12V Motociklo Automobilio Akumuliatoriaus LiFePO4 4Ah 7AH 9Ah Ličio Fosfato jonų Užšalimo Šalto Stipresnis Galia su BMS ir Įtampos Apsaugos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti