Parduotuvė pagal Kategorijas

2vnt Vieno galvos Aukščio Žvakidė Stovi Vestuvinių Žvakių Dekoras

Nauja

€6.83

(1)PAKETĄ ĮEINA:17*8.7 cm/22*8.7 cmcenterpieces žvakidė laikiklį.Žvakė yra neįtraukti.Puikus housewarming arba vestuvių metu.Didelis papuošalų už gimtadienio, vakarienė žvakių šviesoje, valgomasis, gyvenamasis kambarys, salonas, studijų ir baras.

(2)STANDARTO PRITAIKYMAS: Suprojektuoti, kad tilptų bet kokio standartinio siaurėjantys žvakės.Kilnus gabalas į savo namą paprastas, dekoratyvinis stilius.Lieknas ir aukštas žvakidės su skirtingų aukščių.Ji suteikia subtilų ir elegantišką atmosferą.

(3)KOKYBĖS INFORMACIJA: Geležies metalo turėtojai apima bazių, siekiant apsaugoti jūsų baldus.Tai nėra lengvas žvakė stovi.jums gali jaučiasi jo kokybė ir tekstūra, kai jūs jį.Svorio kiekviena žvakė stick yra aplink 202.0 g.

(4)MODERNIŲ :metalo žvakidė laikikliai iš ketaus, apdaila įkvėpė, kad iki Amžiaus Vidurio dizainas.Idealiai tinka, pridedant nesenstantis elegancija į savo apsiaustą, vakarienės stalo, ar ypatingas įvykis.Paprastas surinkimas, tiesiog reikia atlikti 2 veiksmus galite baigti diegimo.

(5)DIDŽIOSIOS DOVANOS: Šis rinkinys stilingas turėtojai yra kompaktiška pakuotė, puikiai tinka housewarming arba vestuvių metu.Didelis papuošalų už gimtadienio, vakarienė žvakių šviesoje, valgomasis, gyvenamasis kambarys, salonas, studijų ir baras.

Medžiaga: Geležis

Spalva: Juoda

Svoris: 202.0 g

dydis:

Mažas: 17*8.7 cm

Didelis: 22*8.7 cm

Procesas: dažai

žvakių laikiklis*2 (vienas didelis ir vienas mažas išskyrus žvakes)

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Žymos: žvakių laikiklis žalvaris, candelabro šalis, žibinto galia, žvakidė dekoras, candl turėtojas, vestuvių žvakė stovi, plytelių, ligher, ūgio moterims, liesas žvakė stick.

Modelio Numeris HG26310A1
Naudoti Namo Apdaila
Atitikimo Žvakė Skiltyje Žvakė/Ball Žvakė
Stilius Modernus
rankų darbo Taip
Medžiaga Geležies
Funkcija Atitikimo Taurės Žvakė
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Ramstis Turėtojas

Parašyti atsiliepimą

2vnt Vieno galvos Aukščio Žvakidė Stovi Vestuvinių Žvakių Dekoras

2vnt Vieno galvos Aukščio Žvakidė Stovi Vestuvinių Žvakių Dekoras

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti