Parduotuvė pagal Kategorijas

8pcs/Daug Spalvotų Blizgučių Aukštos Quanlity Akių Siūlų Kamuolį į "PASIDARYK pats", Vaikų Staigius Apdailos Medžiagos

Nauja

€2.98

Pastaba:

Į mūsų parduotuvėje, Jei užsakymų sumą-daugiau nei $8, išsiųsime jūsų užsakymą, Kinija pašte Registruotu oro paštu ar kitomis galite sekti pristatymas.šio logistikos stebėjimo informaciją.

D iameter :apie 4c m

Medžiaga: Mesh verpalai

Spalva: Multi parinktis

Kiekis: 8 vnt/Maišelis

Pranešimo 2: Pict priemonės būtų imtasi natūra, be jokių pakeitimų , Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Gali būti 2-5mm klaida.

Gerbiami pirkėjas draugui:

Kai jums pasirinkti logistikos, prašome pažvelgti laivybos laikas ir stebėjimo informaciją.Nes kai kurie iš jų yra untrackable.Pavyzdžiui: 1.Untrackable pristatymas metodas :"Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus"."Correos Ekonomika".""Royal Mail "Ekonomika".4PX Singapore Post OM Pro".kt. (Paprastai pristatymas yra apie 60 dienų, jei esate skubiai reikia, prašome apsvarstyti prieš jums užsisakyti.) 2.Jei esate skubiai reikia produkto, prašome prašome pasirinkti, Kinija Paštu, Oro Paštu, Baltijosvm.lt Standartinė Premium pristatymo ar kitas express, pavyzdžiui, DHL,EMS,UPS ir t.t. 3.Jei jūs sutinkate su mūsų laivybos laikas, prašome neatidaryti ginčų lengvai, jūsų supratimu, yra labai dėkingi. 4.Jokių problemų, jūs patenkinti, džiaugiasi, kad išspręsti.Jei yra bet kokia paklausimą ar klausimą apie dropshipping ir didmeninė prekyba, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes norėtume sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.Jūsų patvirtinimo, mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.Labai ačiū už jūsų paramą.Nuoširdžiausi linkėjimai.

Žymos: 5v dc maitinimo šaltinis, 15a 5v, 5v4a maitinimo šaltinis, 5v 4a led, adapterio maitinimo hgji, 5v maitinimas usb, 5v 4a ac adapteris, maitinimo adapteris, skirtas maršrutizatorius, 5 galia, 4a 5v maitinimo šaltinis.

Modelio Numeris yu0510
Prekės Pavadinimas DHANXINZ
Produkto Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

8pcs/Daug Spalvotų Blizgučių Aukštos Quanlity Akių Siūlų Kamuolį į

8pcs/Daug Spalvotų Blizgučių Aukštos Quanlity Akių Siūlų Kamuolį į "PASIDARYK pats", Vaikų Staigius Apdailos Medžiagos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti