Parduotuvė pagal Kategorijas

Grafiti WiFi Smart Switch Garažo Durų Atidarymo Valdiklį Virsta Relės Perjungimas

Nauja

€14.26

Savybės: garažas durys gali būti lengvai atidarytos ir uždarytos konvertuoti esamas "Wi-Fi" tinklo ir garažo durų atidarytuvas į vieną integruotas pažangus prietaisas, kuris gali būti kontroliuojami ir stebimi iš bet kur pasaulyje.Pastaba: Kai garažas yra automatiškai atidaromi, patikrinti, jei yra laiko funkcija.Jei jums nereikia šią funkciją, išjungti linijos laikmatis!

Įjungti jūsų garažo durų atidarytuvas, tiesiog paspauskite ant mobile app", arba pateikiant balso komandą, kad jūsų Alexa arba "Google" asistentas prietaiso ar važiuojate netoli garažo duris.

Multi-vartotojų prieigos ir nuotolinis stebėjimas; leisti daug žmonių, įveskite savo garažas, atidaryti/uždaryti duris, kai svečiai atvyksta ir kai jūs paliekate; gauti pranešimus pamiršę uždaryti duris.

2.4 GHz "Wi-Fi" ryšys yra būtinas.Greitas ir paprastas montavimas be specialistas; suderinamos su beveik visų garažo durų atidarymo (patikrinti tinklalapyje suderinama atidarytuvas).

Neprilygstamas geriausias saugumo šifravimo; patikimos, saugios realaus laiko veiklos rezultatą; pastaba: vienas valdytojas per garažo durų atidarytuvas.Platus suderinamumas: suderinamumas su dauguma firminių garažo durų atidarymo.

Savybės:

[Remote On/Off] Konvertuoti esamą WiFi tinklą ir garažo durų atidarytuvas į integruotą išmanųjį įrenginį, tada tiesiog spustelėkite ant telefono atidaryti ir uždaryti garažo duris.

[Priminimas] ar jums paliko namus ir pamiršau uždaryti garažo duris?Nesijaudinkite, Eachen Smart garažo durų atidarytuvas įspės.

[Pranešimas] asmuo ir laiką, kada garažo vartai yra atidaryti ar uždaryti realiu laiku.Taip pat galite nustatyti balso pranešimas.

[Tvarkaraštis] galima nustatyti tvarkaraštį, atidaryti ir uždaryti garažo duris.Lengvai valdyti garažo durys.

[Voice Control] Puikiai suderinama su "Amazon" Alexa / Echo.Atidarymo ir uždarymo garažo durų, gali būti valdomas įvairiais būdais - tiesiog spustelėję ant išmaniojo telefono garažas mobile app", ar išleisdamas balso komandą, kad jūsų Alexa.

[Device Bendrinimo] galite pasidalinti ja su savo šeima ar lankytojams.Su žinoma, jūs galite gauti prieigą bet kuriuo metu.

[Istorija] galite patikrinti garažo durų atidarymo ar uždarymo istoriją, programą saugai užtikrinti, garažas.

Techniniai duomenys:

PROGRAMA: Naudoti tuya APP / Smart Gyvenimo App

Naudojimas: dėl "Amazon", Alexa, Google Asistentas, IFTTT Galia: DC 5V

Veiksmai: 3-15mm

Bevielio ryšio standartas: IEEE802.11b / g / n

Belaidžio tipas: tik 2.4 GHz, nepalaiko 5G

Mobilusis: "PROGRAMĖLĘ, skirtą "android" ir "IOS"

Kabelio ilgis: apie 5m/16,4 ft

Medžiaga: ABS + PC

Lengvas Montavimas:

Naudoti DC 5V adapterio ir micro USB kabelio galios prietaisas.

Prisijungti raudona ir juoda laidus prie garažo durų atidarytuvas: Prisijungti kiekvieno terminalo paties terminalo, kad nutraukiama su siena mygtuką viela.

Prisijungti jutiklis ir ją įdiegti į garažo duris su varžtais/lipdukai/skliaustuose.

Kontrolės prietaisų ir išmaniuoju telefonu.

Pakavimo Sąrašas:

1* " WiFi Smart Switch Garažo Durų Atidarytuvas

1*Nustatyti, Montavimo Priedai

1*Ryšio Kabelis

1*USB Kabelis

1*Naudotojo Vadovas

Žymos: valdymo durys wifi, garso jungiklis, grafiti dažais, ds18b20 esp, fonas gimtadienio, namų smart wifi, dragon ball valdytojas, grafiti menas, užuolaidų folija, akustinis daviklis.

Modelio Numeris /
Medžiaga /

Parašyti atsiliepimą

Grafiti WiFi Smart Switch Garažo Durų Atidarymo Valdiklį Virsta Relės Perjungimas

Grafiti WiFi Smart Switch Garažo Durų Atidarymo Valdiklį Virsta Relės Perjungimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti