Parduotuvė pagal Kategorijas

ZHURUI PR10-A AU 10A galios matuoklis plug /power monitor / energijos skaitiklis lizdas / gali priemonės/ signalas/ laikas/ 0.1~2500w

Nauja

€37.39

Vadovas PR10:

Gaminio Apžvalga

PR10 Galia Diktofonas yra rodomi 2.4 colių, TFT spalvotas skystųjų kristalų (LCD, ir jis gali matuoti įvairių elektros įrangos galia, galios faktorius, įtampa, srovė, dažnis, sukaupta elektros energijos suvartojimas, sukauptą elektros energiją, sukauptą elektros energiją, laiką, viena kulka elektros energijos suvartojimas, viena kulka už elektrą ir viena kulka elektros energijos, laiko.Paros elektros energijos vartojimą ir elektros energijos įstatymo projektą, bus įrašytos, jūs galite pamatyti forma, diagramą arba sąrašas istoriniuose.PR10 tinka matuoti ir stebėti energijos suvartojimą namų, gamyklų, biurų ir kitais atvejais, ir gali būti naudojamas įjungti arba išjungti įvairius elektros prietaisus pagal jūsų aplinkoje.

Pagrindinės Savybės:

l visiškai skaitmeninė organizavimo ir kontrolės.

2.4 l - colių true color TFT LCD ekranas.

l 0.5 FS - lygio matavimo tikslumą.

l Kinų ir anglų kalbomis UI gali laisvai pasirinkti.

l 16 valiutos vienetų, gali būti nustatyti laisvai.

l Keturios operacijos klavišus.

l laikas ir Data gali būti nustatyta, 5 dienos formatai.

l Po maitinimo, lizdo, galima nustatyti automatinio įjungimo, nėra elektros, ar išlaikyti darbo valstybės paskutinę darbo.

l Galia statistikos būna dviejų tipų: bendras elektros energijos ir viena kulka elektros energijos, viena kulka elektros energijos, gali būti išvalytas, jis yra patogus sunaudojamą elektros mokesčių, tam tikrose situacijose.

l yra trys pagrindinės rodyti puslapiai: overview", viena kulka elektros puslapyje ir realaus laiko elektros parametrų puslapį, numatytasis puslapis apžvalga puslapis, vartotojai gali paspauskite " "mygtuką perjungti skirtingų ekrano puslapis;

l Automatinis įrašas istorinių duomenų, kuriuos galima peržiūrėti sąrašo forma ar diagrama, ir gali būti saugomi iki 30 metų.

l Mokesčio tarifai gali būti nustatyti iki 4 skaičių po kablelio skaičių po kablelio gali būti koreguojamas laisvai, parama 8 laikas skyriuose sub atsiskaitymo funkciją, galima lengvai naudojamas piko apkrovos atsiskaitymo atvejų.

l yra 9 laikmačiai, du iš jų yra papildomi laikmačius, kurie gali būti nustatyta galia arba išjunkite elektros tiekimą į konkretaus laiko, "no pakartoti", "everyday", "darbo diena" ar "weekend", ir kiti 7 laikmačių rodmenis yra bendrosios laikmačių rodmenys gali būti atidaryti ar uždaryti energijos tiekimas apie tikrą laiką per vieną dieną.

l Jis turi žadintuvo funkciją ir galima nustatyti taip, kad signalą, kai įtampos, srovės, galios, ar temperatūra yra didesnė signalų parametrus.

l Ji išvesties apsaugos funkciją ir gali būti nustatyta, kad nutraukė elektros energijos tiekimą, kai įtampos, srovės, galios ar temperatūra viršija išvesties apsauga vertę.Į "Pradėti perkrovos" režimas gali būti nustatytas, kai srovė yra 2A arba aukščiau.Ne srovę ir galią aptinkami ar viršija nustatyti, ar ne per 15 sekundžių, kai "Pradėti perkrovos" yra tikrinamas.Ji taip pat turi automatinio atkūrimo funkcija.Kai "Auto Atsigavimas" yra patikrinti, jei mašina yra išėjimo ir apsaugos režimą, 1 min. vėliau elektros energijos tiekimas bus įjungtas automatiškai, jei galia, įtampa, srovė, arba temperatūra viršija išvesties apsauga vertę, bus iš naujo išvesties apsauga ir vėl, ir elektros energijos tiekimas nebus įjungtas.

l, Energijos taupymo nustatymas: jis gali būti nustatytas, jei norite išjungti ekrano, automatiškai be operacijos 1 min., 5 min. arba 10 min., ji taip pat gali būti nustatyti ne, jei norite išjungti ekrano.Matavimo funkcija ir toliau po ekranas yra uždarytas, paspauskite bet kurį klavišą, norėdami įjungti ekrano.

l bendras energijos suvartojimas ir istoriniai duomenys gali būti pašalinta arba padaryti factory restore sistemos nustatymų puslapyje.

l Galia rezoliucija jungiklis automatiškai, atsižvelgiant į matavimo rezultatus, kai mažiau nei 100W ji rodyti dviejų skaičių po kablelio, kai daugiau nei 100W ji rodyti dešimtųjų, kai daugiau nei 1000W nėra kablelio rodyti.

l Per diapazonas užuominą.

l mažo dydžio,, graži išvaizda, lengva nešiotis, tinka visų rūšių elektros įranga, matavimo.

Funkcija Sąrašus

Funkcija

Funkcija

Funkcija

Galios Matavimas

Laiko ir Datos Rodymas

2 Advanced Laikmačiai

Įtampos Matavimas

Penkios Dienos Formatas

7 Bendroji Laikmačiai

Srovės Matavimo

Istorijos Įrašas

Laiko ir Datos Nustatymas

Galios Koeficiento Matavimo

Įrašo Vaizdą Metinis Diagramos

Signalizacija

Dažnis Matavimo

Įrašyti, Peržiūrėti kasmet Sąrašus

Išėjimo Apsaugoti

Sukaupta Elektros Energijos Suvartojimas

Įrašo Vaizdą Mėnesio Grafikai

Pereiti Valstybės Gali Būti Nustatyti

Sukauptą Elektros Energiją;

Įrašo Vaizdą Mėnesio Sąrašus

Ekrano Energijos Taupymo

Sukaupta Elektros Kartą

Mokesčio Tarifo Nustatymo

Istorija Įrašyti Tarpuskaitos

Viena Kulka Elektros Energijos Suvartojimas

Segmento Įkrovimo Funkcija

Sukaupta Elektros Tarpuskaitos

Viena Kulka Sąskaitos Už Elektrą

Žymos: nešiojamų radijo dažnių galios matuoklis, nešiojamas skaitmeninis maitinimas, sdm630 modbus v2, modbus dc galios matuoklis, stebėti energijos wifi, matuoklis galia wifi, energijos skaitiklis, modbus, stebėti vnt, kiaušinių matuoklis, 3 etapas kwh matuoklis.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis AC
Matmenys 125mmx79mmx56.5mm
Prekės Pavadinimas ZHURUI
Išėjimo įtampa AC85V~AC265V
Etapas Vienfazis
Tikslumo Klasė 0.5%
Max Darbinė Srovė 19A & Pagal
Modelio Numeris PR10-A
Ekrano Tipas Skaitmeninės Tik
Darbinė Temperatūra 0~40
Energijos Matavimo Diapazonas 0~999999kwh
Vardinė Įtampa 220V

Parašyti atsiliepimą

ZHURUI PR10-A AU 10A galios matuoklis plug /power monitor / energijos skaitiklis lizdas / gali priemonės/ signalas/ laikas/ 0.1~2500w

ZHURUI PR10-A AU 10A galios matuoklis plug /power monitor / energijos skaitiklis lizdas / gali priemonės/ signalas/ laikas/ 0.1~2500w

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti