Parduotuvė pagal Kategorijas

Belaidės ausinės, ausų bluetooth 4.1 sporto dizainas su magnetais, atsparus vandeniui su kontrolės laisvų rankų įranga skambučiams ir muzikai

Nauja

€5.06

"Bluetooth" laisvų RANKŲ įranga SPORTO 4.1 SU MAGNETU SISTEMA

-Belaidžio "bluetooth" Ausinės yra specialiai skirtos Mėgėjams, sporto, nes pasigirti Novatorius sistemos magnetai , atėjo laikas tapti geriausias pasirinkimas pamišęs sporto salėje ar praktikuojančių kitos veiklos, fizinio oro nemokama.Bus neįmanoma, kad negalima praleisti, nes podrás llevarlos į antkaklį, nes jei vienas karoliai būti tratara.

-Taip pat yra puikus VISŲ, norinčių pamiršti, kabeliai laiko mėgautis savo muzika mėgstamos.

-Šie šalmai yra jūsų point ' s strongman universalumo, taip pat Įtraukti patogi sistema, laisvų rankų įranga su mikrofonu , Kas jums leidžia Priimti skambučius Be jokių problemų.Be to, taip pat yra patikrinimus, keisti dainas, bet kuriuo metu.

-Jos dizainas yra elegantiškas ir atsargus, ir yra pagaminti iš aliuminio jonizuojamas, kas užtikrina KOKYBĖS apdaila.

Todos mūsų kroviniai bus atlikti iš Madrido (Ispanija), tos pačios dienos (darbo), kad poveikio pirkti, visada bus atlikti iki 13: 00 val.Jis, prieš jus pirkti, yra mp pagal svarbus, kad pakeičia, nei pristatymo adresą facilitada yra teisinga, nes po apdorojo tavo paketinių, resultará neįmanoma atlikti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas požiūris.Šiais laikais ne visų sutampa įvairių veiksnių, kurie galėtų condicionar gerbiami pristatymo laikas principu.

-Jei turite kokių nors problemų su nemokamai arba su elementą, agradeceríamos, kad tiesiogiai susisiekti su mumis, nes VISADA suteiks jums sprendimą.Mūsų tikslas yra pasitenkinimas VISI mūsų klientai, ir neigiamą reitingų nėra solucionará jūsų nesėkmės.

Mūsų misija yra pasitenkinimas VISI mūsų klientai; mūsų garantija, km kartų jau tai, ką mes 've got.Ne bičiukai į contactarnos prieš bet kokios rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis tai padaryti naudojant Vidaus pranešimų .Si lo prefieres, taip pat galite llamarnos al: 91 231 82 27 , tvarkaraštis iš L-V, 9: 00h-14: 00 h.Trataremos suteikti geriausias sprendimas jums gali formos grafiką ilgai dalį iš mūsų klientams patenkinti.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, belaidis garsiakalbis, airpodspro, "bluetooth" auksas, mp3 grotuvas vandeniui, laisvų rankų įranga, alloyseed "bluetooth", "lenovo" laisvų rankų įranga he05, bluedio headphon, mėlyna "bluetooth" ausines.

Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
"Bluetooth" Versija 4.1
Stilius Ausinių
Yra bevielis Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Parama Atminties Kortelės No
Vocalism Principas Elektrostatinių
Komunikacijos Belaidžio+Laidinio
Su Mikrofonu Taip
Atsparus vandeniui Taip
Garso Valdymas Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Valdymo Mygtukas Taip
Jungtys USB
Funkcija Sportas

Parašyti atsiliepimą

Belaidės ausinės, ausų bluetooth 4.1 sporto dizainas su magnetais, atsparus vandeniui su kontrolės laisvų rankų įranga skambučiams ir muzikai

Belaidės ausinės, ausų bluetooth 4.1 sporto dizainas su magnetais, atsparus vandeniui su kontrolės laisvų rankų įranga skambučiams ir muzikai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti