Parduotuvė pagal Kategorijas

WOW Cosplay Jaina Proudmoore cosplay kostiumas Pilnas komplektas kostiumai ir rekvizitas aukštos kokybės privačių užsakymą

Nauja

€810.03

Tai yra custom made ,taigi, prašome pasirinkti : vienas dydis ir palikti savo matavimus : Lytis, ūgis , svoris , krūtinės ,liemens, klubų ,pečių plotį ,rankos ilgį ,kaklo ir mums :) užtruks šiek tiek laiko, kad, todėl prašome nepamiršti savo laiką .

Gamybos laikas :2-3 mėnesius

Apima : kostiumas nustatyti, pilnas komplektas ir batai, kaip jūs galite pamatyti, sąrašą.

Neturi būti ginklas ,ginklo reikia papildomai mokėti !ginklą (lazdelė), kad nuoroda:

shippingPolicy

Mes Laivas visame Pasaulyje

Prekės yra siuntimu iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 30 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 40 darbo dienų.

Neprivaloma Laivybos Metodai

Jei norite, kad greičiau laivybos ir kaip naudoti Express paslaugos, kaip antai: EMS, UPS, DHL, TNT, "FEDEX", mes galime pasiūlyti konkurencingą kainą su nuolaida, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos.Normalios būklės, prekės bus pristatytos per 4-10 darbo dienų po išsiuntimo.

Sklypas, Nedelsiant: Jei sklypas atidėtas pristatymas (daugiau negu 30 dienų nuo išsiuntimo dienos), prašome susisiekti su mumis per prekybos vadovas .

Klientų aptarnavimo Paslaugas: Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, per prekybą ėdžiose bet kada, mums bus malonu padėti jums kaip galima greičiau.

Skundas

Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų susisiekite su Baltijosvm.lt.

NES: Mes teikti greičiau ir greičiau, sprendimas, nei Baltijosvm.lt.Jūsų pagalbos ir supratimo bus labai dėkingi.

Grąžinimo Politika

Grąža bus priimta tik tuo atveju, jei elementas, kurį buvo akivaizdžiai klaidingai arba gautą kaltės ar sugadinta būklės 30 dienų.Ir pirkėjui bus atsakingi už grąžinimo išlaidas.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta gavus grąžinti prekes.Jūs esate raginami skaityti apžvalga prieš pateikiant užsakymą.Jei turite klausimų mes laukiame jūsų el. paštas aptarti išsamiau.Mes atsakysime į visus klausimus geriausia mūsų galimybė.

Žymos: cosplay, warcraft, cosplay wow, žalia zentai, jaina, cosplay warcraft, Skycostume, galvos ragų, arthas menethil, illidan.

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris 1
Medžiaga satinEVA
Kilmės KN(Kilmės)
Simbolių jaina
Specialios Paskirties Kostiumai
Šaltinio Tipas žaidimas
Elemento Tipas Rinkiniai
Lytis Unisex
Sudedamosios dalys Suknelės

Parašyti atsiliepimą

WOW Cosplay Jaina Proudmoore cosplay kostiumas Pilnas komplektas kostiumai ir rekvizitas aukštos kokybės privačių užsakymą

WOW Cosplay Jaina Proudmoore cosplay kostiumas Pilnas komplektas kostiumai ir rekvizitas aukštos kokybės privačių užsakymą

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti