Parduotuvė pagal Kategorijas

Mažas ir Paprastas "PASIDARYK pats" 5d Diamond Tapyba su LED Žibintai, Specialios Formos Visiškai Gręžimo Kristalų Piešimo Rinkinys skirtas Vaikams 6X6 colių

Nauja

€6.64

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Deimantas Tapyba Šviesa Lange Dervos Specialios Formos Cirkonio

Dydis: 150 X 150mm/6,0 X 6,0 inchs

Baterijos: 2 X AAA tipo Baterijos (įskaitant)

Strazdų Tipas: Pilną Gręžimo Specialios Formos Cirkonio

LENGVAI IR TINKA:

"PASIDARYK pats" 5d diamond tapyba su LED žibintai, yra maža.Tai lengva vaikams ar deimantų tapybos pradedantiesiems užbaigti.

SPINDINTYS DEIMANTAI:

Aukštos kokybės akimirka akrilo deimantai yra skirtingų dydžių ir skirtingų spalvų, todėl tapyba daugiau trijų matmenų ir atrodo spalvingas ir ryškus.

PASTABA:

1. Tai yra "PASIDARYK pats" diamond tapyba.Jis nėra baigtas.Jums reikia tai padaryti patys.Mes turime nurodymus ant pakuotės, jei vis dar turite klausimų, prašome susisiekti su mumis naudodami užsakymo.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1.Mes norėtume thak jums pirkti iš jav.Jūsų satisfactionand teigiamų atsiliepimų yra labai vertinga mums.Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą atsiliepimą.Mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokią problemą, jums susidurti.Tai importants kaip tai padės mums tobulinti mūsų paslaugas ir tarnauti jums geriau už jūsų laiką.

Žymos: crystal diamomd tapyba, av diamond paveikslai, eevee diamond dažymo rinkinys, 5d diamon tapyba, homfun diament tapyba, diamond dažai, diamant dažymo rinkinys, 5d diamond tapyba visą gręžimo kvadratinių kelias, 5d "pasidaryk pats" diamond specialiųjų, lampen diamond tapyba.

Rombo Formos ROUND
Naudoti LED Lempos
Rėmas No
Spalvų skaičius Virš 45
Prekės Pavadinimas LXGCLX
Produkto pavadinimas Diamond Tapybos LED Lempos, Šviesa
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Įklijavimo Srityje Dalinis
Forma Butas
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Medžiaga Derva
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

Mažas ir Paprastas

Mažas ir Paprastas "PASIDARYK pats" 5d Diamond Tapyba su LED Žibintai, Specialios Formos Visiškai Gręžimo Kristalų Piešimo Rinkinys skirtas Vaikams 6X6 colių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti