Parduotuvė pagal Kategorijas

Lauko Kempingas Hamakas su Medžio Dirželiai, Nešiojamų Lengvas Parašiutu Nailono Hamakas Žygiai, Turistinius, Iškylų,Kelionių

Nauja

€15.47

Produkto Aprašymas

Mes Hamakas siūlo viską, ko jums reikia pakabinti ir atsipalaiduoti.Lyginant su kitomis hamakai, mūsų nešiojamų hamakas yra labai minkšti ir patogūs.Mūsų lengva nustatyti hamakas pagamintas iš super stiprių 210T parašiutu nailono medžiagos.Tai lengvas, minkštas, orui ir pelėsiai atsparios nailono audinys iš tiesų yra labai patvarus, mūsų hamakas yra bandomas būti pakankamai stiprūs surengti iki 500LBS.Mūsų medis hamakas tikrai trunka ilgą laiką.

Setup Greitai Ir Lengvai: Mūsų paketą įeina hamakas dirželiai ir karabinai paprasta sąranka.Tai tik užtruks sekundžių pakabinti savo stovyklavimo hamakas ant medžio, arba šalia objektų, naudojant hamakas dirželiai.Integruota daiktų maišas daro pakavimo greitas ir paprastas.

Paimkite Jį Visur: nesvarbu, Ar jūs' re ready for a rollicking geras laikas festivalį ar taikų vakarą, nesugadintas paplūdimys, mūsų parašiutu hamakas gali eiti bet kur jūs einate.Tiesiog sudėti į ją specialiame maišelyje ir būti ant jūsų būdas.Tol, kol oras yra švelnus, kam reikia trinkelės arba palapinėse?Puikus kempingas, turistinius, žygiai, kelionės, kieme, parke ar paplūdimyje.

Aukštos Kokybės ir Nebrangiai: Kodėl pirkti vieną hamakas, kai jūsų gali gauti dvigubą vienas su panašia kaina?Nesuklyskite, mūsų labai gerai pagaminti produktai yra tokios pat kokybės, kaip kai kurie iš tų daug didesnes išlaidas, prekių ženklų.Jūs gausite daugiau vietos ir papildomos nežiūriu, su mūsų du kartus hamakas.

Tikimės, kad mūsų produktai įkvėpti jus išeiti į gamtą ir mėgautis jo grožiu.

Pakuotės turinys ir savybės:

Vienas hamakas

Pritvirtinti raištelį daiktų maišas kompaktiškas laikymas

Dvi ne ruožas medžio draugiškas dirželiai

Dvi kieto plieno karabinai (prie hamakas pagal jūrmylių klasės virvė)

500LB streso išbandyti max svoris galia

Bendras svoris: 20oz

Žymos: eksponatas, palapinės, g202, hamakas pakabinti, lengvas kelionės hamakas, hamakas padas, nešiojamų turistinius hamakas, panda, koala, stovykla hamakas, pegless, hamakas lauko.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga 210T Nylon audiniai
Audinio Ilgis 270cm/106.3
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Dydis Single-person
audinio plotis 140cm/55.1
Tipas kempingas hamakas
maksimalus vartotojo svoris 200-250kg

Parašyti atsiliepimą

Lauko Kempingas Hamakas su Medžio Dirželiai, Nešiojamų Lengvas Parašiutu Nailono Hamakas Žygiai, Turistinius, Iškylų,Kelionių

Lauko Kempingas Hamakas su Medžio Dirželiai, Nešiojamų Lengvas Parašiutu Nailono Hamakas Žygiai, Turistinius, Iškylų,Kelionių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti