Parduotuvė pagal Kategorijas

Sulankstomas Žadintuvas Belaidis Kroviklis 10w QI Greito Įkrovimo Daugiafunkcinis Kambario, Biuro, Miegamojo, "IPhone" 8 Plius "Samsung" Xiaomi

Nauja

€18.71

Sulankstomas Žadintuvas Belaidis Kroviklis 10w QI Greito Įkrovimo Daugiafunkcinis Kambario, Biuro, Miegamojo, "IPhone" 8 Plius "Samsung" Xiaomi

Savybės:

Sulankstomas Belaidis Kroviklis: Tai belaidį kroviklį galima sulankstyti taip, kad jūs galite įkrauti savo telefoną skirtingose vietose, ty žemyn, į šonus ir vertikaliai.

Plataus Pritaikymo: Jis gali būti naudojamas kaip telefonas stotis informacijos kontrolės, vaizdo peržiūrai ir akis į akį.Paprastas dizainas telpa į bet kurią namų, biuro ar viešbučio nustatymas.Paglostyti šviesos ir žadintuvai yra dviejų papildomų funkcijų, kurios rodo laiką ir pažadinti jus kiekvieną dieną.

Belaidžio Įkrovimo Technologija: Apple iphone 8/8+, "iphone" x ir anksčiau, "galaxy note 8, s8/s8+/s7/s6, 5 pastaba, lg g 4, Nexus 6, moto droid turbo, 5/7 (2013 m.)/4, Nokia lumia 1020/920/928, mini, htc robotas dnr, htc rzound, "BlackBerry" z 30, " pentax wg-iii fotoaparatu ir kitų qi-leido telefonai ir tablečių.

Platus Suderinamumas: Ši belaidis kroviklis palaiko belaidį krovimą ir laidinio įkrovimo suderinamus mobiliuosius telefonus.Built-in usb įkrovimo lizdas krovimo kabelis.Tam, kad įkrauti abiejų prietaisų tuo pačiu metu, 5v/2a adapteris reikalingas.

Patogi ir Saugi: Sukurti gerą atmosferą apačioje jūsų kambarį ar biurą.Pažangių saugos elementų, trumpo jungimo apsauga!temperatūros kontrolės!Išėjimo įtampos apsauga!Išėjimo srovės stabilizatorius!Galia perkrovos atkūrimo!Baterijos apsauga!Automatinė išjungimo režimu!Įvesties įtampos viršįtampių apsauga!Išėjimo srovės ribotuvas!Žemos įtampos apsauga.

Parametras:

Pavadinimas: Belaidis Kroviklis

Medžiaga: pilvo raumenys, akrilo, silicio

Įvesties mini USB: dc 5v/2.0 a;9v/1/67a

Galia: 5w/7.5 m/10w

Spalva: juoda

Sąrašas:

1*Belaidis kroviklis

1*Įkrovimo kabelis

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Baltijosvm.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Baltijosvm.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: camry įkroviklis wirless, miniatiūriniai fotografija, "samsung " galaxy", žadintuvas chi, baseus greitas įkroviklis iphone x, garbė, belaidžio kroviklio žadintuvas, belaidžio kroviklio, ulefone qi įkroviklis, atveju iphone8.

Paramos greita įkrovimo technologijos Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0
Kokybės Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas Rondaful
Įėjimas 100-240 V/A 0.15
Maitinimo Šaltinis A. C. Šaltinis
Išvesties Sąsaja NĖRA
Parama Drop laivyba
Pavadinimas Belaidis Telefono Kroviklis
Modelio Numeris Sulankstomas Belaidis kroviklis
Suderinamos Prekės Xiaomi
USB 1
Tipas Desktop

Parašyti atsiliepimą

Sulankstomas Žadintuvas Belaidis Kroviklis 10w QI Greito Įkrovimo Daugiafunkcinis Kambario, Biuro, Miegamojo,

Sulankstomas Žadintuvas Belaidis Kroviklis 10w QI Greito Įkrovimo Daugiafunkcinis Kambario, Biuro, Miegamojo, "IPhone" 8 Plius "Samsung" Xiaomi

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti